Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ally80 píše:
A co ty jak jsi na tom seš jakž takž vpohodě?
Docela jo. zjistila jsem, že jsem 5let žila s hercem, lhářem, člověkem který tvrdil jak miluje syna víc jak sebe a nakonec mu je jedno kdyby bydlel v azylu. Jsem mu řekla, že je křivák. Tak mi řekl..já umím plnit své sliby..tak jsem pobavila sama sebe, když jsem mu řekla, že hlavně ty manželský ![]()
a nej je jak o sobě celou dobu - doted prohlašuje jak se stará o rodinu. Jsem mu řekla, že je jak sebevrah…ten taky o tom mluví, ale prdlačka._)
@MKK píše:
Docela jo. zjistila jsem, že jsem 5let žila s hercem, lhářem, člověkem který tvrdil jak miluje syna víc jak sebe a nakonec mu je jedno kdyby bydlel v azylu. Jsem mu řekla, že je křivák. Tak mi řekl..já umím plnit své sliby..tak jsem pobavila sama sebe, když jsem mu řekla, že hlavně ty manželský
a nej je jak o sobě celou dobu - doted prohlašuje jak se stará o rodinu. Jsem mu řekla, že je jak sebevrah…ten taky o tom mluví, ale prdlačka._)
A než jsem to zjistila…samo, že důvody rozpady bylo jak je neštastný, jak se staral, jak jsem byla taková a maková…a přitom je oslněn láskou:-DDD To samé jako s jeho ex, taky nechal 4letého syna. Myslím, že skončí jednou sám.
je to sebestřednej nedospělej blbeček! tak hlavně, že ty se v tom moc neplácáš
opatruj se máš přece krásný kluky
@Ally80 píše:
je to sebestřednej nedospělej blbeček! tak hlavně, že ty se v tom moc neplácášopatruj se máš přece krásný kluky
přesně tak…staršího i ponižoval, ztrapnoval. Ted svý volno ani nevěnuje synkovi. Vidím jaký je. A jsem ráda, že je to ted, stalo by se to dřív nebo později:-) A jaksi radši budu hledat někoho v 38 než 45
a děkuji, jsi hodná.
Nemáš zač, je mi líto, že ti to s ním nevyšlo, ale kluci jsou malí a než žít s tátou/otčímem, kterej je ponižuje(on by totiž začal i toho svýho je to slaboch co si honí ego na bezbraných) lepší rychle od něj
držím palce
@Ally80 píše:
Nemáš zač, je mi líto, že ti to s ním nevyšlo, ale kluci jsou malí a než žít s tátou/otčímem, kterej je ponižuje(on by totiž začal i toho svýho je to slaboch co si honí ego na bezbraných) lepší rychle od nějdržím palce
Jo, taky si myslím…už ted malého zanedbává, ve volnu lítá za ní…tak jsem řekla že dokud bydlíme pod 1 střechou tak se o něj bude starat. Už to půjde k soudu, tak se na to těším. prostě takovej ,,charakter,, si nás nezaslouží.
A mně je ode dne čím dál líp, nebot k tokovému bych nikdy neměla důvěru.
To ses k tomu postavila určitě dobře, už takhle tě rozkládal a nutil tě myslet si že seš příčina jeho trápení
určitě to zvládneš ![]()
@Ally80 píše:
To ses k tomu postavila určitě dobře, už takhle tě rozkládal a nutil tě myslet si že seš příčina jeho trápeníurčitě to zvládneš
Ano, i to tak každému řekl…jak byl neštastný, jak jsme ho vycucli a že už nemůže, dokonce se u toho rozpláče
Já po jeho první lži a přísaze na smtrt synečka / a to moc ok věděl že lže / měla zaplý majáček a podvědomě nevěřila, ale uměl být tak, že vše kal přesvědčivě apod. A začínám si myslet, že je jak snatkový podvodník:-D Jinak té nové píše zcela stejně jako mě psával…prostě herc, necharakterní hysterik, co se na stará kolena zbláznil. A doufám, že na to dojede a uvědomí si ve stáří co napáchal kvůli ženské, které kouká z očí, že ho za chvíli odkopne:-) A já mu to přeji.
@MKK píše:
Ano, i to tak každému řekl…jak byl neštastný, jak jsme ho vycucli a že už nemůže, dokonce se u toho rozpláčeJá po jeho první lži a přísaze na smtrt synečka / a to moc ok věděl že lže / měla zaplý majáček a podvědomě nevěřila, ale uměl být tak, že vše kal přesvědčivě apod. A začínám si myslet, že je jak snatkový podvodník:-D Jinak té nové píše zcela stejně jako mě psával…prostě herc, necharakterní hysterik, co se na stará kolena zbláznil. A doufám, že na to dojede a uvědomí si ve stáří co napáchal kvůli ženské, které kouká z očí, že ho za chvíli odkopne:-) A já mu to přeji.
včera se mě ptal..zda ho nesnáším hodně. Tak jsem byla vysmátá, v pohodě a řekla mu…ale ono to není už tak o nesnášenlivosti, jako o tom, že je mi tě líto jak jednou dopadneš:-)
jooo a přeje mi prý upřímně hodnýho chlapa, který se bude chovat ke mně a klukům líp jako on:-))
@MKK píše:
včera se mě ptal..zda ho nesnáším hodně. Tak jsem byla vysmátá, v pohodě a řekla mu…ale ono to není už tak o nesnášenlivosti, jako o tom, že je mi tě líto jak jednou dopadneš:-)
jooo a přeje mi prý upřímně hodnýho chlapa, který se bude chovat ke mně a klukům líp jako on:-))
pak seděl v kuchyni potmě…možná si psal s ní, nebo přemýšlel…chudáček neštastnej:-d
No ty bláho to je totální psychouš, ten by tě vysál z veškerý energie
Nakonec ti ještě udělal službu, že jde o dům dál
Co penízky zvládneš to?
Když to tak čtu tak mě přijde že ten tvuj chlap je hodně zmateni a rozpolcen
Ja tež nesnašim lži začne to drobnosti a skonči to velikanskou bolestivou žli ktera tě bude dlouho trapit
Jako konec bych to zatim nebrala a udělala bych na tvem mistě prvni krok a to važně jsi promluvit jak to vidi dal a zkusit tuleni stve strany
a podle reakci bych posuzovala konec nebo ne.To že ti piše je asi tim že nestačil tito všechno řict aspon ne tak jak chtěl ![]()
No ted jsem tu až zahledla že ma milenku něco jsem tušila stoho co jsem četla ale doufala jsem že to je jen omyl
jsem tu nova a myslela že novy přispěvky jsou vždy na prvni strance
no nic tak to je pěkni hajzlik
je mě lito žeto takto dopadlo
Tak pokračování :
Ahoj, ráda bych znala váš postoj, kdyby jste byly v mé situaci. S manželem se po 5letech rozvádím-průběžně mi lhal, hrál divadlo, trpěl sebelitováním, ztrapnoval mi nevl. syna. Svoji první exku podváděl několik let, opustil syna - tehdy 4,5roku.
My dva - máme 3,5letého a prostě historie se opakovala. Od ledna začal být divný, deprese, dával mi najevo, že já jsem všeho viník..apod. Já blbec ještě myslela že je to tak, snažila se o všemožnou záchranu vč. psychologa- samo že o to nemohl stát, nebot měl 27letou ženu. Jemu je 42. Takže okamžité pálení mostů, synkovi vlastně vzal domov / neměli bychom na hypotéku a tak jsme museli najít bydlení /. Jeho milenka si mě po pár dnech vyhledala, zjistila taky jaký je lhář a chtěla vědět jaká opravdu jsem nebot ty jeho nesmysly o mě přestřelil. To co jsem slyšela / z více stran / bylo nechutné - opravdu neskutečné lži, doonce o mém 1.synovi prohlašoval že je parchant / hold e citlivý kluk a to se mu nelíbilo /. ALE jde mě o to, nelíbí se mi myšlenka, že mě takto pomluvil u jeho rodičů…s jeho tatkou jsme si bezva rozuměli a ted si vlastně myslí, bůhví jaká semetrika vychovává jejich vnuka…ikdyž stejně ho viděli jen narozky, vánoce. Od ledna 2012 ho ani enviděli, po oznámení rozvodu mu ani nezavolali, prostě jakoby nežili. Má otázka zní - řekli byste jeho rodičům jak to vlastně bylo, jaký je on a že není normální aby měl takový koloběh života a již podruhé opouští dítě s tím že je malej, on si zvykne. Navíc ted u malého zjistili vadu oční, hodně blbě vidí..a on jen poví, to bude ok:-) Tuto věc / že to neví rodiče / mám nyní jako eso v rukávu, hrozně se toho bojí. A já tápu - měli by vědět pravdu?~;((
MKK, je mi tě moc líto čím si s tím samolibým lhářem procházíš, ale jeho rodiče jsou jeho rodiče a myslím, že nemá cenu na něj u nich házet špínu, protože tomu pravděpodobně nebudou vůbec věřit a obrátí se to jen proti tobě
spíš se soustřeď na sebe a svoje synky než na toho blbečka. Přeju ti aby se ty očíčka nějak pozitivně pořešily a stačily brýlky ![]()