Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MKK píše:Silwinka87 píše:ivuska.h píše:No přesně tak..Mě přijde,že se ho pořád zastáváš..MKK píše:To říká o své ex skoro každej, ne?Silwinka87 píše:V tomto se fakt změnil. Jeho ex byla vypočítavá mrcha…ani se mu nedivím, že takový byl. Ale ted se fakt věnoval jen nám.Nikam moc nechodí.
Proboha..Já teda nevím,moc se v tom nevyznám(jak je to napsané)..Ale přijde mi,že je to chronický lhář,který vždycky podváděl a lhal..Podle mě jsi akorát převzala místo po jeho ženě,kterou podváděl s tebou..
Je to složitá situace,ale on se nejspíš nikdy nezmění a hlavně ani nechce..
A to co řekl klukovi,je teda opravdu sviňárna,to bych mu teda v soukromí dala sežrat..![]()
Takto se ale pravdy nikdy nedohledáš…
Silwinka87 píše:MKK píše:Já zase nechápu,proč by ti odepsat neměl..MKK píše:na jeho mail jsem mu napsala jen, že syn usnul. Nic nač by mohl odpovědět. Odpověděl, že ještě neměl pauzu před zítřejším posledním školení a že je fajn že usnul a že už je asi i vyspaný.Amabilis77 píše:MKK píše:Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou
Jinak jestli je to zmatené, psala jsem to se slzama, synka na klíně a snažila jsem dát v kostce to nejdůležitější
Proč teda píše, když je tak na dně? Fakt si i připadnu jak malá. Ale já bych fakt nepsala někomu - pokud by to nebylo nutné jen ze zvyku. Nebo bych vůbec nepsala, vždyt není pryč na dny.[/ci
moc nebylo na co odpovědět. nevím jestli se snaží komunikovat - a tím dát naději, že to není v řiti…nebo jen píše ze zvyku a nic si nenamlouvat.Ne, že bych se zastávala. Ale už poznám kdy lže.Ted mi to nepříjde, nemá na to ani prostor.
Podle mě to strašně řešíš
Taky nechápu, proč by ti neměl odpovědět, to je snad dobře, že komunikuje, ne? Tak to neřeš a chovej se normálně. Dej tomu trošku čas a nech to chvíli plynout. Já ti nevím, ale moc to řešíš a takhle já jsem řešila kluky, když mi bylo -náct… Co se týká tý procházky, tak se ho neptej, jestli se přidá, ale prostě mu řekni, v kolik hodin půjdete všichni společně na procházku.
Pomka píše:
Podle mě to strašně řešíšTaky nechápu, proč by ti neměl odpovědět, to je snad dobře, že komunikuje, ne? Tak to neřeš a chovej se normálně. Dej tomu trošku čas a nech to chvíli plynout. Já ti nevím, ale moc to řešíš a takhle já jsem řešila kluky, když mi bylo -náct… Co se týká tý procházky, tak se ho neptej, jestli se přidá, ale prostě mu řekni, v kolik hodin půjdete všichni společně na procházku.
Jako oznámit mu, kdy se odchází?:-) Neřeším to. Nechci to řešit, tak jak chtěl on. Ale právě že on je ted ten kdo trpí, má asi všeho dost tak mě zajímají názory zda jsem nebo ne normální. A to psaní - já mu jako první nepíšu. Spíš to nechápu v tom, že kdybych já přemýšlela zda miluju, zůstanu bnebo ne - asi bych se komunikaci mimo domov vyhnula.
Pomka píše:
Podle mě to strašně řešíšTaky nechápu, proč by ti neměl odpovědět, to je snad dobře, že komunikuje, ne? Tak to neřeš a chovej se normálně. Dej tomu trošku čas a nech to chvíli plynout. Já ti nevím, ale moc to řešíš a takhle já jsem řešila kluky, když mi bylo -náct… Co se týká tý procházky, tak se ho neptej, jestli se přidá, ale prostě mu řekni, v kolik hodin půjdete všichni společně na procházku.
Jako přesně tak…Nech tomu volný průběh..
To že s tebou komunikuje ber jako plus..Snaž se ho trochu víc zapojit do dění,když je doma..
Silwinka87 píše:Pomka píše:Jako přesně tak…Nech tomu volný průběh..
To že s tebou komunikuje ber jako plus..Snaž se ho trochu víc zapojit do dění,když je doma..
Doma pomůže co může.
No normálně, řekni v kolik půjdete společně na procházku
Co je na tom divného? Vždyť to je normální se domluvit na tom, v kolik se vyrazí ven. Tím řešením věcí myslím váš vztah. Nech ho prostě chvíli být a nemluv o tom. Jinak pokud jde o mně, já bych normálně psala smsky, proč ne?
Kdybych měla zmatky v hlavě, tak to není důvod, abych nenapsala.
Pomka píše:
No normálně, řekni v kolik půjdete společně na procházkuCo je na tom divného? Vždyť to je normální se domluvit na tom, v kolik se vyrazí ven. Tím řešením věcí myslím váš vztah. Nech ho prostě chvíli být a nemluv o tom. Jinak pokud jde o mně, já bych normálně psala smsky, proč ne?
Kdybych měla zmatky v hlavě, tak to není důvod, abych nenapsala.
Spíš jak říkal, že by byl nejradši sám na uspořádání - tak čím mín podnětů ode mně tím líp - to jsem si říkala, že to tak spíš bude z jeho strany.Že moc psát nebude. Akorát se vyvarovat i pohlazení, že? prostě čekat bez dotyků z mojí strany. Jinak řeším to proto, že nevím že tak otočil, když to chtěl vše změnit. A tak se ted potřebuju vyzpovídat, jak to vidí někdo jiný. Já mu navrhla at se v tom nebabráme a uzavřeme minulost jak chtěl. A ted to dělal on. Asi mu taky chybělo si to vyříct co v něm bylo / jak jsem psala, že raději mlčel ú a má strach tu čáru udělat aniž by mi to nevyčetl. Nevím.
Já mám po přečtení diskuze dojem takový - Tak moc se bojíš, že už Tě nemiluje, že pozoruješ každý jeho prd, čímž ho jen utvrzuješ v tom, že si má od Tebe držet odstup
Neřeš každé slovo, každý pohyb.. člověk do detailů nepromýšlí každou předložku a každé mávnutí rukou, jedná spontáně, někdy nelze vysvětlit proč položil ruku když odcházel na tvé rameno.. - ty to všechno (pohlazení ramena, emaily od něho atd..) bereš jako stéblo, kterého se chytáš (jako tonoucí).. dej si pohov, já bych z tebe byla asi taky trošku vyplašená..
Kallkapa píše:
Já mám po přečtení diskuze dojem takový - Tak moc se bojíš, že už Tě nemiluje, že pozoruješ každý jeho prd, čímž ho jen utvrzuješ v tom, že si má od Tebe držet odstupNeřeš každé slovo, každý pohyb.. člověk do detailů nepromýšlí každou předložku a každý pohyb rukou, jedná spontáně, někdy nelze vysvětlit proč položil ruku když odcházel na tvé rameno.. - ty v tom všem (pohlazení ramena, emaily od něho atd..) bereš jako stéblo, kterého se chytáš (jako tonoucí).. dej si pohov, já bych z tebe byla asi taky trošku vyplašená..
Ne, nechytám…ale vím, že když nechce, tak to neudělá. nehysterčím doma, nepozoruju. Jen jsem mu musela říct co a jak, jak to vidím já a jak by to bylo. A na ty maily, sms…to se ptám jen tady mezi ženskýma. Jemu nedám najevo v tomto nic.
@MKK
ahoj, preletela som celu diskusiu. velmi velmi mi to pripomina mojho muza. zrazu nechcel sex, pred dotykom uhybal, hocikedy mal slzy na krajicku. hned ma napadla ina zena. ale nechapala som, ze kedy by to tak asi stihal(z domu siel o osmej a domov chodil o stvrtej plus cele vikendy bol doma). doteraz nechapem, kedy to stiha, ale priznal sa, ze ma inu.
ked citam o tom Tvojom, vidim tam mojho.
je mi to luto, mozno je za tym nieco ine, ale neverim tomu
![]()
@Anonymní píše:
@MKK
ahoj, preletela som celu diskusiu. velmi velmi mi to pripomina mojho muza. zrazu nechcel sex, pred dotykom uhybal, hocikedy mal slzy na krajicku. hned ma napadla ina zena. ale nechapala som, ze kedy by to tak asi stihal(z domu siel o osmej a domov chodil o stvrtej plus cele vikendy bol doma). doteraz nechapem, kedy to stiha, ale priznal sa, ze ma inu.ked citam o tom Tvojom, vidim tam mojho.
je mi to luto, mozno je za tym nieco ine, ale neverim tomu![]()
zeptala jsem se na to..nikoho nemá, ale pokud by to bylo jak je to ted, tak by to nevyloučil. Prý je k smrti unavený a smutný - co to po chlapsku znamená? je fakt, že vstává k synovi, má toho v práci moc. Napsala jsem mu jak to vidím…prý mně nemá co odpouštět, že je chyba v něm. Tak nevím no ![]()
@MKK Víš, co mě teď napadlo? Dupni si. Ne SMS, ale až dojde domu. Normálně mu řekni, že toho máš plný zuby a ať se konečně pochlapí. Že ho máš moc ráda a nebaví tě pořád koukat na zamračenýho mrože, tak že by se zas mohl začít chovat normálně, že nechápeš, na co si furt hraje a ať si konečně srovná v hlavě, co vlastně od života chce a podle toho jedná. Že v týhle nejistotě tě fakt nebaví žít. A uvidíš. Když nejhůř, dej mu ultimátum. Ale jen v tom případě, že jsi schopná to potom dodržet (jak znám svého chlapa, tak pro nás by jakákoliv ultimáta byla zabijákem vztahu, takže to musíš nějak přizpůsobit vám dvěma). Rozhodně si už nenech sr.t na hlavu a dělat ze sebe blbce (to mu v zápalu boje klidně taky řekni
). když uvidí místo své pokorné ženušky rozlícenou saň, tak se třeba lekne a dostane rozum (tomu nevěřím) ![]()
@Amabilis77 píše:
@MKK Víš, co mě teď napadlo? Dupni si. Ne SMS, ale až dojde domu. Normálně mu řekni, že toho máš plný zuby a ať se konečně pochlapí. Že ho máš moc ráda a nebaví tě pořád koukat na zamračenýho mrože, tak že by se zas mohl začít chovat normálně, že nechápeš, na co si furt hraje a ať si konečně srovná v hlavě, co vlastně od života chce a podle toho jedná. Že v týhle nejistotě tě fakt nebaví žít. A uvidíš. Když nejhůř, dej mu ultimátum. Ale jen v tom případě, že jsi schopná to potom dodržet (jak znám svého chlapa, tak pro nás by jakákoliv ultimáta byla zabijákem vztahu, takže to musíš nějak přizpůsobit vám dvěma). Rozhodně si už nenech sr.t na hlavu a dělat ze sebe blbce (to mu v zápalu boje klidně taky řekni). když uvidí místo své pokorné ženušky rozlícenou saň, tak se třeba lekne a dostane rozum (tomu nevěřím)
Tak ultimáte nesnáší, takže to bych jen podělala. Počkám pár dnů a když se nevymáčkne, tak asi rázně uhodím. Mám nervy na pochodu.Když udělal něco blbě, tak po mně chtěl, abych odpustila. A já po něm chci něco prvně a dělá jakoby byl nejvíc zdeptaný na světě. Když bylo smutno mně ..a že bylo kvůli tomu dítěti / sice řekl x argumentů proti, ale i to, že jak mě to napadlo zrovna když končí mateřská - to jsem měla zlost, to mě nikdy nenapadlo ani spojit / a to když jsem byla mimo, smutná, trápila tak mně v tom nechal od července. Sice přiznal, že se blokl ze strachu o tom mluvit, ale já to vnímala, že to tak vyhovuje a nemusí o tom mluvit. A ted se diví, že byly hádky a k tomu další věci.
@MKK píše:
Tak ultimáte nesnáší, takže to bych jen podělala. Počkám pár dnů a když se nevymáčkne, tak asi rázně uhodím. Mám nervy na pochodu.Když udělal něco blbě, tak po mně chtěl, abych odpustila. A já po něm chci něco prvně a dělá jakoby byl nejvíc zdeptaný na světě. Když bylo smutno mně ..a že bylo kvůli tomu dítěti / sice řekl x argumentů proti, ale i to, že jak mě to napadlo zrovna když končí mateřská - to jsem měla zlost, to mě nikdy nenapadlo ani spojit / a to když jsem byla mimo, smutná, trápila tak mně v tom nechal od července. Sice přiznal, že se blokl ze strachu o tom mluvit, ale já to vnímala, že to tak vyhovuje a nemusí o tom mluvit. A ted se diví, že byly hádky a k tomu další věci.
a prý vlastně čekal 9měsíců zda ho nepošlu k vodě. Přitom jsem mu vždy řekla, ted nechci pohlazení, musím se s tím vyrovnat apod. byla jsem upřímná a řekla co se děje. On ne a ted to tutle v sobě a ještě stylem bud budu nebo odejdu. Naposledy jsem ho takto viděla před těmi 5lety v depce.