Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ally80 píše:MKK píše:Je to kňukna! To je hnusKacise píše:netuším zda přidá nebo ne. Ale když jsem šla se synem a psama ven, tak synovi řekl, že jsem nechtěla aby šel.Amabilis77 píše:Vsadim boty, ze neprida. Ale kvuli tomu prece nebudes doma, kdyz je ted tak pekne, ne? Mozna tim lip, ze se neprida. Nebude prostor na vzajemny pozorovani se a reseni.MKK píše:Prosím tě, zvědavá jsi na co, zda se přidá? A k čemu to bude dobréKacise píše:To máš pravdu. Chci o víkendu navrhnout, že jdu se synem na procházku zda se přidá nebo ne. Tak jsem zvědavá.
Dejte si chvili klidek. Zamer se na dite, na fungovani domacnosti, na svoje konicky, udelej dobrou veceri, zkus ho potesit necim, co te ale prilis nevycerpa a rozhodne delej veci, ktere mas rada, jedte na vylet, precti si dobrou knizku… treba se to trochu vzpamatuje. Mene rypani se v bolavem, chvili „nereste“. Uvidis, co dal, treba ma fakt jen depku a potrebuje si chvili lizat rany. Snad se srovna a zase budete mit hezky zazitkyNic ve zlém, ale já si netlačení na pilu představuju jinak, bububu
![]()
vždyť synek je podle všeho dost malej. Znám takový typy má malý sebevědomí, tak si ho snaží nahonit ponižováním a deptáním tebe
Fakt se mu nevnucuj za chvíli přileze, teda tak, že nařkne tebe, že si ho vůbec nevšímáš a on tím trpí, ale neopustí tě!
Ally80 píše:MKK píše:Je to kňukna! To je hnusKacise píše:netuším zda přidá nebo ne. Ale když jsem šla se synem a psama ven, tak synovi řekl, že jsem nechtěla aby šel.Amabilis77 píše:Vsadim boty, ze neprida. Ale kvuli tomu prece nebudes doma, kdyz je ted tak pekne, ne? Mozna tim lip, ze se neprida. Nebude prostor na vzajemny pozorovani se a reseni.MKK píše:Prosím tě, zvědavá jsi na co, zda se přidá? A k čemu to bude dobréKacise píše:To máš pravdu. Chci o víkendu navrhnout, že jdu se synem na procházku zda se přidá nebo ne. Tak jsem zvědavá.
Dejte si chvili klidek. Zamer se na dite, na fungovani domacnosti, na svoje konicky, udelej dobrou veceri, zkus ho potesit necim, co te ale prilis nevycerpa a rozhodne delej veci, ktere mas rada, jedte na vylet, precti si dobrou knizku… treba se to trochu vzpamatuje. Mene rypani se v bolavem, chvili „nereste“. Uvidis, co dal, treba ma fakt jen depku a potrebuje si chvili lizat rany. Snad se srovna a zase budete mit hezky zazitkyNic ve zlém, ale já si netlačení na pilu představuju jinak, bububu
![]()
vždyť synek je podle všeho dost malej. Znám takový typy má malý sebevědomí, tak si ho snaží nahonit ponižováním a deptáním tebe
Fakt se mu nevnucuj za chvíli přileze, teda tak, že nařkne tebe, že si ho vůbec nevšímáš a on tím trpí, ale neopustí tě!
Tím si moc jista nejsem. Možná mě bere tak, že ho ponižuju, kdo ví. A půjde.
Proboha..
Já teda nevím,moc se v tom nevyznám(jak je to napsané)..Ale přijde mi,že je to chronický lhář,který vždycky podváděl a lhal..Podle mě jsi akorát převzala místo po jeho ženě,kterou podváděl s tebou.. ![]()
Je to složitá situace,ale on se nejspíš nikdy nezmění a hlavně ani nechce..
A to co řekl klukovi,je teda opravdu sviňárna,to bych mu teda v soukromí dala sežrat..
![]()
Ba ne kdyby měl pocit, že ho ponižuješ, tak práskne do stolu a „usadí“ tě, když se chová takhle, tak spíš ne i když do hlavy mu nevidím…
Silwinka87 píše:
Proboha..Já teda nevím,moc se v tom nevyznám(jak je to napsané)..Ale přijde mi,že je to chronický lhář,který vždycky podváděl a lhal..Podle mě jsi akorát převzala místo po jeho ženě,kterou podváděl s tebou..
A to co řekl klukovi,je teda opravdu sviňárna,to bych mu teda v soukromí dala sežrat..![]()
V tomto se fakt změnil. Jeho ex byla vypočítavá mrcha…ani se mu nedivím, že takový byl. Ale ted se fakt věnoval jen nám.Nikam moc nechodí.
Ally80 píše:
Ba ne kdyby měl pocit, že ho ponižuješ, tak práskne do stolu a „usadí“ tě, když se chová takhle, tak spíš ne i když do hlavy mu nevidím…
Jenže to asi neumí - prásknout. Radši nebude mluvit, bude dělat jakoby nic.
MKK píše:Silwinka87 píše:V tomto se fakt změnil. Jeho ex byla vypočítavá mrcha…ani se mu nedivím, že takový byl. Ale ted se fakt věnoval jen nám.Nikam moc nechodí.
Proboha..Já teda nevím,moc se v tom nevyznám(jak je to napsané)..Ale přijde mi,že je to chronický lhář,který vždycky podváděl a lhal..Podle mě jsi akorát převzala místo po jeho ženě,kterou podváděl s tebou..
A to co řekl klukovi,je teda opravdu sviňárna,to bych mu teda v soukromí dala sežrat..![]()
To říká o své ex skoro každej, ne? ![]()
ivuska.h píše:MKK píše:To říká o své ex skoro každej, ne?Silwinka87 píše:V tomto se fakt změnil. Jeho ex byla vypočítavá mrcha…ani se mu nedivím, že takový byl. Ale ted se fakt věnoval jen nám.Nikam moc nechodí.
No přesně tak..Mě přijde,že se ho pořád zastáváš..
Takto se ale pravdy nikdy nedohledáš…
ivuska.h píše:MKK píše:To říká o své ex skoro každej, ne?Silwinka87 píše:V tomto se fakt změnil. Jeho ex byla vypočítavá mrcha…ani se mu nedivím, že takový byl. Ale ted se fakt věnoval jen nám.Nikam moc nechodí.
Měla jsem tu čest ji poznat a fakt to sedí. Ted má starýho, plešatýho, ale s naditou kreditkou:-)
Jinak jestli je to zmatené, psala jsem to se slzama, synka na klíně a snažila jsem dát v kostce to nejdůležitější ![]()
MKK píše:
Jinak jestli je to zmatené, psala jsem to se slzama, synka na klíně a snažila jsem dát v kostce to nejdůležitější
Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou ![]()
Amabilis77 píše:MKK píše:Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou
Jinak jestli je to zmatené, psala jsem to se slzama, synka na klíně a snažila jsem dát v kostce to nejdůležitější
Jasné..Chápeme,že to máš těžké..
![]()
Amabilis77 píše:MKK píše:Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou
MKK píše:Amabilis77 píše:MKK píše:Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou
na jeho mail jsem mu napsala jen, že syn usnul. Nic nač by mohl odpovědět. Odpověděl, že ještě neměl pauzu před zítřejším posledním školení a že je fajn že usnul a že už je asi i vyspaný.
Proč teda píše, když je tak na dně? Fakt si i připadnu jak malá. Ale já bych fakt nepsala někomu - pokud by to nebylo nutné jen ze zvyku. Nebo bych vůbec nepsala, vždyt není pryč na dny. ![]()
MKK píše:MKK píše:na jeho mail jsem mu napsala jen, že syn usnul. Nic nač by mohl odpovědět. Odpověděl, že ještě neměl pauzu před zítřejším posledním školení a že je fajn že usnul a že už je asi i vyspaný.Amabilis77 píše:MKK píše:Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou
Proč teda píše, když je tak na dně? Fakt si i připadnu jak malá. Ale já bych fakt nepsala někomu - pokud by to nebylo nutné jen ze zvyku. Nebo bych vůbec nepsala, vždyt není pryč na dny.
Já zase nechápu,proč by ti odepsat neměl.. ![]()
Silwinka87 píše:ivuska.h píše:No přesně tak..Mě přijde,že se ho pořád zastáváš..MKK píše:To říká o své ex skoro každej, ne?Silwinka87 píše:V tomto se fakt změnil. Jeho ex byla vypočítavá mrcha…ani se mu nedivím, že takový byl. Ale ted se fakt věnoval jen nám.Nikam moc nechodí.
Takto se ale pravdy nikdy nedohledáš…
Silwinka87 píše:MKK píše:MKK píše:na jeho mail jsem mu napsala jen, že syn usnul. Nic nač by mohl odpovědět. Odpověděl, že ještě neměl pauzu před zítřejším posledním školení a že je fajn že usnul a že už je asi i vyspaný.Amabilis77 píše:MKK píše:Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou
Proč teda píše, když je tak na dně? Fakt si i připadnu jak malá. Ale já bych fakt nepsala někomu - pokud by to nebylo nutné jen ze zvyku. Nebo bych vůbec nepsala, vždyt není pryč na dny.Já zase nechápu,proč by ti odepsat neměl..
[/ci
moc nebylo na co odpovědět. nevím jestli se snaží komunikovat - a tím dát naději, že to není v řiti…nebo jen píše ze zvyku a nic si nenamlouvat.