Je to konec vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MKK
123
22.3.12 14:02
Ally80 píše:
MKK píše:
Kacise píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Kacise píše:
Dejte si chvili klidek. Zamer se na dite, na fungovani domacnosti, na svoje konicky, udelej dobrou veceri, zkus ho potesit necim, co te ale prilis nevycerpa a rozhodne delej veci, ktere mas rada, jedte na vylet, precti si dobrou knizku… treba se to trochu vzpamatuje. Mene rypani se v bolavem, chvili „nereste“. Uvidis, co dal, treba ma fakt jen depku a potrebuje si chvili lizat rany. Snad se srovna a zase budete mit hezky zazitky :)
To máš pravdu. Chci o víkendu navrhnout, že jdu se synem na procházku zda se přidá nebo ne. Tak jsem zvědavá.
Prosím tě, zvědavá jsi na co, zda se přidá? A k čemu to bude dobré :D Nic ve zlém, ale já si netlačení na pilu představuju jinak, bububu :cert: :D
Vsadim boty, ze neprida. Ale kvuli tomu prece nebudes doma, kdyz je ted tak pekne, ne? Mozna tim lip, ze se neprida. Nebude prostor na vzajemny pozorovani se a reseni.
netuším zda přidá nebo ne. Ale když jsem šla se synem a psama ven, tak synovi řekl, že jsem nechtěla aby šel.
Je to kňukna! To je hnus :poblion: vždyť synek je podle všeho dost malej. Znám takový typy má malý sebevědomí, tak si ho snaží nahonit ponižováním a deptáním tebe :pocitac: Fakt se mu nevnucuj za chvíli přileze, teda tak, že nařkne tebe, že si ho vůbec nevšímáš a on tím trpí, ale neopustí tě!
Ally80 píše:
MKK píše:
Kacise píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Kacise píše:
Dejte si chvili klidek. Zamer se na dite, na fungovani domacnosti, na svoje konicky, udelej dobrou veceri, zkus ho potesit necim, co te ale prilis nevycerpa a rozhodne delej veci, ktere mas rada, jedte na vylet, precti si dobrou knizku… treba se to trochu vzpamatuje. Mene rypani se v bolavem, chvili „nereste“. Uvidis, co dal, treba ma fakt jen depku a potrebuje si chvili lizat rany. Snad se srovna a zase budete mit hezky zazitky :)
To máš pravdu. Chci o víkendu navrhnout, že jdu se synem na procházku zda se přidá nebo ne. Tak jsem zvědavá.
Prosím tě, zvědavá jsi na co, zda se přidá? A k čemu to bude dobré :D Nic ve zlém, ale já si netlačení na pilu představuju jinak, bububu :cert: :D
Vsadim boty, ze neprida. Ale kvuli tomu prece nebudes doma, kdyz je ted tak pekne, ne? Mozna tim lip, ze se neprida. Nebude prostor na vzajemny pozorovani se a reseni.
netuším zda přidá nebo ne. Ale když jsem šla se synem a psama ven, tak synovi řekl, že jsem nechtěla aby šel.
Je to kňukna! To je hnus :poblion: vždyť synek je podle všeho dost malej. Znám takový typy má malý sebevědomí, tak si ho snaží nahonit ponižováním a deptáním tebe :pocitac: Fakt se mu nevnucuj za chvíli přileze, teda tak, že nařkne tebe, že si ho vůbec nevšímáš a on tím trpí, ale neopustí tě!

Tím si moc jista nejsem. Možná mě bere tak, že ho ponižuju, kdo ví. A půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.3.12 14:05

zakladatelko

Proboha.. 8o Já teda nevím,moc se v tom nevyznám(jak je to napsané)..Ale přijde mi,že je to chronický lhář,který vždycky podváděl a lhal..Podle mě jsi akorát převzala místo po jeho ženě,kterou podváděl s tebou.. :nevim:
Je to složitá situace,ale on se nejspíš nikdy nezmění a hlavně ani nechce..
A to co řekl klukovi,je teda opravdu sviňárna,to bych mu teda v soukromí dala sežrat.. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2711
22.3.12 14:05

Ba ne kdyby měl pocit, že ho ponižuješ, tak práskne do stolu a „usadí“ tě, když se chová takhle, tak spíš ne i když do hlavy mu nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 14:12
Silwinka87 píše:
Proboha.. 8o Já teda nevím,moc se v tom nevyznám(jak je to napsané)..Ale přijde mi,že je to chronický lhář,který vždycky podváděl a lhal..Podle mě jsi akorát převzala místo po jeho ženě,kterou podváděl s tebou.. :nevim:
A to co řekl klukovi,je teda opravdu sviňárna,to bych mu teda v soukromí dala sežrat.. :cert: :cert:

V tomto se fakt změnil. Jeho ex byla vypočítavá mrcha…ani se mu nedivím, že takový byl. Ale ted se fakt věnoval jen nám.Nikam moc nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 14:12
Ally80 píše:
Ba ne kdyby měl pocit, že ho ponižuješ, tak práskne do stolu a „usadí“ tě, když se chová takhle, tak spíš ne i když do hlavy mu nevidím…

Jenže to asi neumí - prásknout. Radši nebude mluvit, bude dělat jakoby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 14:13
MKK píše:
Silwinka87 píše:
A to co řekl klukovi,je teda opravdu sviňárna,to bych mu teda v soukromí dala sežrat.. :cert: :cert:
V tomto se fakt změnil. Jeho ex byla vypočítavá mrcha…ani se mu nedivím, že takový byl. Ale ted se fakt věnoval jen nám.Nikam moc nechodí.

To říká o své ex skoro každej, ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.3.12 14:14
ivuska.h píše:
MKK píše:
Silwinka87 píše:

No přesně tak..Mě přijde,že se ho pořád zastáváš.. :nevim: Takto se ale pravdy nikdy nedohledáš…

• Citovat
  • Upravit
MKK
123
22.3.12 14:19
ivuska.h píše:
MKK píše:
Silwinka87 píše:

Měla jsem tu čest ji poznat a fakt to sedí. Ted má starýho, plešatýho, ale s naditou kreditkou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 14:21

Jinak jestli je to zmatené, psala jsem to se slzama, synka na klíně a snažila jsem dát v kostce to nejdůležitější :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.3.12 14:23
MKK píše:
Jinak jestli je to zmatené, psala jsem to se slzama, synka na klíně a snažila jsem dát v kostce to nejdůležitější :zed:

Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.3.12 14:24
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Jinak jestli je to zmatené, psala jsem to se slzama, synka na klíně a snažila jsem dát v kostce to nejdůležitější :zed:
Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou :hug:

Jasné..Chápeme,že to máš těžké.. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
MKK
123
22.3.12 14:25
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Nic si z toho nedělej, zezačátku je zmatené všechno, než se utřídí myšlenky. Od toho tu ty diskuze přeci jsou :hug:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 14:29
MKK píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:

na jeho mail jsem mu napsala jen, že syn usnul. Nic nač by mohl odpovědět. Odpověděl, že ještě neměl pauzu před zítřejším posledním školení a že je fajn že usnul a že už je asi i vyspaný.
Proč teda píše, když je tak na dně? Fakt si i připadnu jak malá. Ale já bych fakt nepsala někomu - pokud by to nebylo nutné jen ze zvyku. Nebo bych vůbec nepsala, vždyt není pryč na dny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.3.12 14:31
MKK píše:
MKK píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:
na jeho mail jsem mu napsala jen, že syn usnul. Nic nač by mohl odpovědět. Odpověděl, že ještě neměl pauzu před zítřejším posledním školení a že je fajn že usnul a že už je asi i vyspaný.
Proč teda píše, když je tak na dně? Fakt si i připadnu jak malá. Ale já bych fakt nepsala někomu - pokud by to nebylo nutné jen ze zvyku. Nebo bych vůbec nepsala, vždyt není pryč na dny. :zed:

Já zase nechápu,proč by ti odepsat neměl.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
MKK
123
22.3.12 14:33
Silwinka87 píše:
ivuska.h píše:
MKK píše:
Silwinka87 píše:
No přesně tak..Mě přijde,že se ho pořád zastáváš.. :nevim: Takto se ale pravdy nikdy nedohledáš…
Silwinka87 píše:
MKK píše:
MKK píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Proč teda píše, když je tak na dně? Fakt si i připadnu jak malá. Ale já bych fakt nepsala někomu - pokud by to nebylo nutné jen ze zvyku. Nebo bych vůbec nepsala, vždyt není pryč na dny. :zed:

Já zase nechápu,proč by ti odepsat neměl.. :nevim: [/ci
moc nebylo na co odpovědět. nevím jestli se snaží komunikovat - a tím dát naději, že to není v řiti…nebo jen píše ze zvyku a nic si nenamlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí