Je to normální i u jiných povolání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
18.6.25 20:24

Ahoj, taky dělám v nemocnici a normální to není, byť je to běžné. Já jsem měla teda na primáře vždy štěstí. Být Tebou odešla bych jinam, ale záleží odkud jsi, jestli máš v dojezdové vzdálenosti víc nemocnic. Jestli ne, tak 9 měsícu do kmene už dáš :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
18.6.25 20:33
@Anonymní píše: Více

Myslíš, že jinde je to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
18.6.25 20:36

Vystudovaná lékařka a uvažuje o Kauflandu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
18.6.25 20:37

@MartinaIrena

je to celé divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14003
18.6.25 20:38
@MartinaIrena píše: Více

Znám lékařku co dělá kosmetičku :nevim: podle mého už jen ze o tom uvažuje je známka vyhoření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15989
18.6.25 20:47

Řvaní na lidi patří v lepším případě na vojenský výcvik, v horším do koncentračního tábora.
Na mě vedoucí zařvat, tak se ho v klidu zeptám, kde mám odevzdat služební věci, že druhý den do práce už nepřijdu, neboť nehodlám pracovat pod psychopatickým idiotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.25 20:56
@BigZ píše: Více

No snad. Přijde mi to jako dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.25 21:01
@MartinaIrena píše: Více

No a co jinyho s tím dělat? Vím o lidech, co dělají švadlenu, utekli do farma průmyslu, nebo do pojišťoven.
Potřebuji si najít kvalitní psychoterapii. Naučit se netahat si to domu, být víc splachovací, a nebýt takový puntičkář, zvládnout práci i trochu odbýt, protože v tom kvantu lidí to jinak nepůjde. Do budoucna vůbec.

• Citovat
  • Upravit
469
18.6.25 21:10

Ja znam doktory, co si udelali kurz instalatera, pritoze meli vic prnez a klid. mluvim o doktorech v zahranici.
Jinak je mi smutno, co pise zakladatelka.
To pak vysvetluje, proc je nedostatek doktoru. Kdyz je chovani k nim takovyhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
18.6.25 21:20

Fakt lékařka napíše, že si připadá jako budiž k ničemu, protože nic kromě medicíny neumí?? :think: no nevím…
Já bych asi odešla anebo minimálně vedení předestřela, že tu ta možnost je. Pokud je to personálně zdevastované oddělení jak píšeš, tak možnost tvého odchodu by je mohla vybudit k lepšímu zacházení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
18.6.25 21:31

Já bych ale teda chtěla mít lékaře, který nebude chtít práci i trochu odbýt… :think:, to spíš pošli do háje paní primářku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10882
18.6.25 21:40

Tak ale ona nepise, ze ma osobni konflikty s nadrizenou, ale ta nadrizena vytvari toxickou atmosferu na oddeleni. Takze byt treba nekrici na ni, tak pracovat v te atmosfere strachu, kde se hulaka, ponizuje a nevim co, je i tak stresujici. Plus k tomu ten podstav, celkove je to narocna prace i bez problematicke sefove.

Ale jestli zbyva par mesicu, tak se to snad zkousnout da, chapu, ze na malem meste neni pred atestaci tolik moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.25 02:24

Ja myslela, že doktoru je všude nedostatek a člověk si může vybírat - hlavně lékař, kolik lidi by chtělo být na vašem místě - málokdo má na to udělat lékařskou fakultu, takže schopna urcite jste.
Zažila jsem v praci na jednom oddělení řev každý den od rána do večera a bylo to snad uz i preventivně, vedouci nedokázala nikdy mluvit normálně. Byla však hnusna úplně na všechny zaměstnance dokonce i na své zástupce a po půl roce jsem si na to zvykla jako ostatní a když řvala, tak jsem premyslela treba nad tim, co si dam ten den na oběd. Bohužel, kdyz jsem se odstěhovala a šla jinam, tak vedouci odešla a ted je tam pry skvělý vedoucí. A vzdy muze byt jeste hůř - 8 let jsem pracovala na skvělým oddělení v super kolektivu lidi, chodila jsem tam moc rada. Pak jsem nastoupil jinam a to byl hrozný kolektiv - každý nesnášel každého, donášeni, naschvály, ponižování a vyloženě šikanovaní a ještě mi řekli prvni den, ze tam vlastně ženu nechtějí, vydržela jsem pár měsíců. Urcite bych změnila prostředí at se z toho nesesypete.

• Citovat
  • Upravit
3925
19.6.25 05:40

a co budeš dělat sama na sebe? Jsi nelékařský zdravotník a diagnostikuješ lépe než lékaři? Lékař nezná nástroje? Božstvo? Toto když čtu, tak vím že by tioto nikdo ze zdravotnictví nenapsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40506
19.6.25 05:44

Jestli každý den pláčeš, někdy i hodiny, jak píšeš, tak to prostě není pro Tebe vhodné místo.

Pokud se to nenaučíš nebrat si to osobně a netahat domů, tak Tě to tam zničí.

Tady je problém, že primáři se stále berou jako polobozi až bozi a noví doktoři, kteří si občas připadají, že toho po škole moc neumí, si nedovolí se jim postavit a řešit atmosféru na pracovišti na personálním.
Stejně tam za chvilku zkolabuješ, přece nebudeš brát AD, abys zvládala chodit do práce.
Podívala bych se jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky