Je to normální i u jiných povolání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3925
19.6.25 05:54
@Anonymní píše: Více

prosím tě🙏 s tímto přístupem běž ze zdravotnictví pryč🙏
ukňouranou doktorku, která se motá ve vlastním životě, nechce nikdo potkat, natož s ní pracovat. Stačí jedno takové kam mě postavíš, tam mě najdeš a celé oddělení je v rozkladu, nejsi přínosem pro zdravotnictví, fakt mě zajímá jak reaguješ v krizové situaci.
Nedivím se primářce, že křičí i když to neschvaluji. Co má s takovou fňoknou dělat? Pokud tě to nebaví, odejdi, podle tvého popisu a tvé sebeprezentace, na tuto práci nemáš.
Jak zvládáš noční? Víkendy? Ne nechci, aby někdo jako ty, podtrhával naši práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
19.6.25 05:55
@Divná Bára píše: Více

Nesouhlasím. Klidně to mohl psát RNDr. genetik, imunolog, mikrobiolog před atestací z lékařského oboru, je to taky doktor a nelékař… Ne každý lékař, který žádá vyšetření, umí zpracovat vzorek, odečíst a interpretovat výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
19.6.25 05:57

Proč by měla odcházet že zdravotnictví?? Každý lékař nemá povahu být v přímé interakci s pacientem. Ale může se velmi dobře uplatnit v laboratořích. A i to někde zakladatelka psala, že do laborky se těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
19.6.25 05:57
@Lily-of-the-valley píše: Více

jaké vyhoření? Je po rodičáku, moc toho ve zdravotnictví nepředvedla, ani nepředvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
19.6.25 06:02

@Magical-eyes
proč se tam neuklidí už teď? Lepší je fňukat, než konat. Když mě něco nebaví, nedělám to. Ty bys takovou doktorku chtěla potkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
19.6.25 06:05
@Magical-eyes píše: Více

nebo porodní asistentka, fyzio.. ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42747
19.6.25 06:09

Proč musíš být 2 roky na interně? Jsem z laborky. Naši lékaři normálně nastupují do laborky (klidně po škole) a na internetu jdou pouze v rámci interního kmene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
19.6.25 06:13

snad, možná, asi, někdy, nechci, nejde, to není dobrý přístup, se změniu začni u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42747
19.6.25 06:14

Samozřejmě, že laboratorní pracovník zvládá svůj obor lépe než lékař mimo laboratoř. Včetně diagnostiky, její vhodnosti a interpretace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
19.6.25 06:15

@Havlova
to taky nechápu, proč je na 2 roky na intetně, když tam nechce být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
19.6.25 06:21
@Havlova píše: Více

zrovna tak lékař, který není chodící encyklopedie, zná svůj obor, který dělá na výbornou, proto je v nemocnici tolik pracovišť, aby si každý našel to své. Vzájemně se doplňujicí tým, spolehnutí jeden na druhého, bez toho to nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42747
19.6.25 06:26

Svůj obor ano. Troufnu si říct, že já svůj, po 30 letech praxe, lépe než on, včetně hodnocení a interpretace výsledků, vhodnosti zaslaného materiálu, použití diagnostické metody atd. Mělo by to být o spolupráci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
19.6.25 07:15

Tys to nečetla? Potřebuje vydržet 9 měsíců kvůli atestaci. To by bylo fakt nerozumné rozhodnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.25 08:11

Jsem prodavačka a máme toxické vedení i zákazníky. Denně si říkám, že buď skončím na práškách nebo budu alkoholička. Takže, nevím jestli Tě to uklidní, ale každá práce má něco. Mým snem je být někde zavřená sama a nemuset celou pracovní dobu s nikým promluvit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14003
19.6.25 09:00

Ty jsi tedy vševědoucí. Neznáš její život. Vyhořet člověk může velmi snadno, šest let na velmi těžké škole, pak nejspíš krátce v zaměstnání, pak na mateřské s irskými dvojčaty, a pak zase prace v nepříjemném prostředí. To je hromada stresu v dlouhém časovém období. Vyhoření je pak po dlouhodobém působení stresu bez dostatečné regenerace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová