Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama píše:
Jeee, tak s timhle absolutni nesouhlas. Deti to absoputne zerou, uzovaj si to, fesi se. Klidne by to dali cely leto. O duvod vic to kvuli nim prekousnout v nepohodli.
tomu věřím… tak na tábor
![]()
@Bubla_Bučková píše:
@Lama Lama no šéfovat do toho ještě malý děcka, tak to asi jedině opravdu na zahradě stanovat
Tak. My si to užíváme oba s klukem. Jediny, co mě fakt vytáčelo, tak bylo každý den všechno balit a večer zase stavět stan a vybalit ![]()
@janinka81 píše:
Ahoj, my jezdíme stanovat s dětmi každý rok k Jinolickým rybníkům. S manželem teda spíme v autě, děti ve stanu. Letos se chystáme zas a už se moc těšíme.
Ahoj, měla bych menší dotaz, pokud to nevadí. Letos se chystáme pod stan do Českého ráje. Kam jezdíte? Chtěli by jsme do klidného menšího kempu právě k Jinolickým rybníkům, tak sháním nějaké tipy. Díky moc.
@Lisadon Ahoj, klidně se ptej, v neděli jsme se od tamtud vrátili z prodlouženého víkendu
@Pidlák Povidlový píše:
proč do českého ani omylem? to je zase nějaká škatulka?možná se vám to nebude líbit, ale v i v ČR jsou dobré kempy
Protože s nimi mám bohaté zkušenosti a se zahraničními se většina nemůže rovnat. A je mi celkem jedno, že se ti to nelíbí.
@janinka81 Hlavně by mě zajímalo s kterým kempem máte kladné zkušenosti, hlavně co se týče spaní.Máme děti 11 a 6 let.Nepotřebujeme velké vyžití pro děti, stačí hřiště a tak. Chtěli by jsme spíš méně lidí. Loni jsme byli na Pálavě v Merkuru a spaní byla katastrofa.Zařekla jsem se, že už do žádného velkého kempu nechci, takže Sedmihorky padají…
No ja bych fakt nemohla kvuli zadum. Ja jinak na zada netrpivam, neboli me skoro nikdy a to sedim v kanclu jako zvonik z notrdam. Ale jak si lehnu na neco tvrdeho, tak mi tecou slzy.
@Lisadon píše:
@janinka81 Hlavně by mě zajímalo s kterým kempem máte kladné zkušenosti, hlavně co se týče spaní.Máme děti 11 a 6 let.Nepotřebujeme velké vyžití pro děti, stačí hřiště a tak. Chtěli by jsme spíš méně lidí. Loni jsme byli na Pálavě v Merkuru a spaní byla katastrofa.Zařekla jsem se, že už do žádného velkého kempu nechci, takže Sedmihorky padají…
Kempy jdou teď dost do kopru celkově. Pařit se tam nedá, protože v 10 se začíná všechno vypínat a zavírat, protože noční klid, ale spát se tam taky nedá, protože si postaví diskotéku vedle kempu a lidi dělají bordel dál. Je to děs ![]()
@Tunrida píše:
Kempy jdou teď dost do kopru celkově. Pařit se tam nedá, protože v 10 se začíná všechno vypínat a zavírat, protože noční klid, ale spát se tam taky nedá, protože si postaví diskotéku vedle kempu a lidi dělají bordel dál. Je to děs
Na Slovensku se paří dobře ![]()
@Lisadon píše:
my jsme tam byli relativně spokojení. Je to sice velký kemp, ale pro rodiny s dětmi je tam vyhrazený prostor, kde se dodržuje večerka a pokud tam někdo vyřvává, máš číslo na ochranku. Vyzkoušeli jsme to a fakt přišli a ukáznili ![]()
Díky tomu je to jeden z kempů, kde byl na spaní největší klid, paradoxně teda k tomu, že byl asi největší, kde jsme byli
@Lisadon píše:
Ahoj my teda jezdíme do hlavního kempu a se spaním jsme tam nikdy problém neměli. Pro děti, kromě hřiště, je možnost zapůjčení čtyřkolek, trampolína, skákací hrad…
@Lisadon píše:
Hlavní kemp v Jinolicích je cirkus, byli jsem tam před lety o prvním prodlouženém červencovém víkendu a to bylo skoro jak spát uprostřed václaváku ![]()
Ty ostatní menší kempíky tam neznám.
Velký kemp jsou i Sedmihorky, je tam dost vyžití, ale bývá tam plno.
My, když jedem do českého ráje, tak do Kacanov, už jsme tam byli alespoň 5×, hlavně na víkend. Zatím jsem tam vždy zažili poměrně klid na spaní, je to tam malinké. Ze stanu člověk může hupnout hned do koupaliště, je tam stánek a beachvolejbalové hřiště. přes kopec se dojde na Valdštejn, hezké je to okolo na kola.
jen majitel je něky protiva, ale my jsme si an něj už zvykli a máme z toho akorát legraci a dobré historky.