Jezdíte stanovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
10.7.18 11:08
@Lama Lama píše:
Jeee, tak s timhle absolutni nesouhlas. Deti to absoputne zerou, uzovaj si to, fesi se. Klidne by to dali cely leto. O duvod vic to kvuli nim prekousnout v nepohodli.

tomu věřím… tak na tábor :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.7.18 11:11
@Bubla_Bučková píše:
@Lama Lama no šéfovat do toho ještě malý děcka, tak to asi jedině opravdu na zahradě stanovat :lol:

Tak. My si to užíváme oba s klukem. Jediny, co mě fakt vytáčelo, tak bylo každý den všechno balit a večer zase stavět stan a vybalit :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1890
10.7.18 12:51
@janinka81 píše:
Ahoj, my jezdíme stanovat s dětmi každý rok k Jinolickým rybníkům. S manželem teda spíme v autě, děti ve stanu. Letos se chystáme zas a už se moc těšíme.

Ahoj, měla bych menší dotaz, pokud to nevadí. Letos se chystáme pod stan do Českého ráje. Kam jezdíte? Chtěli by jsme do klidného menšího kempu právě k Jinolickým rybníkům, tak sháním nějaké tipy. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.7.18 13:11

@Lisadon Ahoj, klidně se ptej, v neděli jsme se od tamtud vrátili z prodlouženého víkendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.7.18 14:07
@Pidlák Povidlový píše:
proč do českého ani omylem? to je zase nějaká škatulka?možná se vám to nebude líbit, ale v i v ČR jsou dobré kempy

Protože s nimi mám bohaté zkušenosti a se zahraničními se většina nemůže rovnat. A je mi celkem jedno, že se ti to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
10.7.18 16:06

@janinka81 Hlavně by mě zajímalo s kterým kempem máte kladné zkušenosti, hlavně co se týče spaní.Máme děti 11 a 6 let.Nepotřebujeme velké vyžití pro děti, stačí hřiště a tak. Chtěli by jsme spíš méně lidí. Loni jsme byli na Pálavě v Merkuru a spaní byla katastrofa.Zařekla jsem se, že už do žádného velkého kempu nechci, takže Sedmihorky padají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.7.18 16:07

No ja bych fakt nemohla kvuli zadum. Ja jinak na zada netrpivam, neboli me skoro nikdy a to sedim v kanclu jako zvonik z notrdam. Ale jak si lehnu na neco tvrdeho, tak mi tecou slzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.7.18 16:35
@Lisadon píše:
@janinka81 Hlavně by mě zajímalo s kterým kempem máte kladné zkušenosti, hlavně co se týče spaní.Máme děti 11 a 6 let.Nepotřebujeme velké vyžití pro děti, stačí hřiště a tak. Chtěli by jsme spíš méně lidí. Loni jsme byli na Pálavě v Merkuru a spaní byla katastrofa.Zařekla jsem se, že už do žádného velkého kempu nechci, takže Sedmihorky padají…

Kempy jdou teď dost do kopru celkově. Pařit se tam nedá, protože v 10 se začíná všechno vypínat a zavírat, protože noční klid, ale spát se tam taky nedá, protože si postaví diskotéku vedle kempu a lidi dělají bordel dál. Je to děs :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
10.7.18 16:51
@Tunrida píše:
Kempy jdou teď dost do kopru celkově. Pařit se tam nedá, protože v 10 se začíná všechno vypínat a zavírat, protože noční klid, ale spát se tam taky nedá, protože si postaví diskotéku vedle kempu a lidi dělají bordel dál. Je to děs :mrgreen:

Na Slovensku se paří dobře :dance:

• Citovat
  • Upravit
56304
10.7.18 17:49
@Lisadon píše:

my jsme tam byli relativně spokojení. Je to sice velký kemp, ale pro rodiny s dětmi je tam vyhrazený prostor, kde se dodržuje večerka a pokud tam někdo vyřvává, máš číslo na ochranku. Vyzkoušeli jsme to a fakt přišli a ukáznili :mrgreen:
Díky tomu je to jeden z kempů, kde byl na spaní největší klid, paradoxně teda k tomu, že byl asi největší, kde jsme byli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.7.18 18:26
@Lisadon píše:

Ahoj my teda jezdíme do hlavního kempu a se spaním jsme tam nikdy problém neměli. Pro děti, kromě hřiště, je možnost zapůjčení čtyřkolek, trampolína, skákací hrad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
10.7.18 18:47

@janinka81 a letní kino :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
10.7.18 19:45
@Lisadon píše:

Hlavní kemp v Jinolicích je cirkus, byli jsem tam před lety o prvním prodlouženém červencovém víkendu a to bylo skoro jak spát uprostřed václaváku :)
Ty ostatní menší kempíky tam neznám.

Velký kemp jsou i Sedmihorky, je tam dost vyžití, ale bývá tam plno.
My, když jedem do českého ráje, tak do Kacanov, už jsme tam byli alespoň 5×, hlavně na víkend. Zatím jsem tam vždy zažili poměrně klid na spaní, je to tam malinké. Ze stanu člověk může hupnout hned do koupaliště, je tam stánek a beachvolejbalové hřiště. přes kopec se dojde na Valdštejn, hezké je to okolo na kola.

jen majitel je něky protiva, ale my jsme si an něj už zvykli a máme z toho akorát legraci a dobré historky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.7.18 22:19

@Moise letní kino tam už bohužel není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
10.7.18 22:21

@janinka81 loni bylo :think: