Jezdíte stanovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
20.5.18 15:46
@Paola21 píše:
Pokud zakladatelka jede pod stan poprvé a možná i naposled, tak mi přijde zbytečné kupovat kempinkové nádobí, vařiče, židličky apod. - to třeba časem, jak jí to chytne. Naše stanování probíhalo nejdéle 3 dny, takže jsme nechtěli tahat fůru „blbin“, bylo to zbytečné, ale my jsme dost nenároční. Nakonec jsme se i shodli, že příště necháme doma i stan a budeme spát pod širákem. :) Ale jezdíme blízko civilizace a v ČR, kdybych jela do nějaké divočiny, tak by to bylo samo jiné - ale to zakladatelka asi neplánuje.

a nebo naopak… je možné, že bez těch židliček, nádobí a vařiče ji to nebude bavit, protože nebude mít kde sednout, kam si postavit kafe a v čem ohřát jídlo… a kdyby napoprvé vyjela se vším, tak by je všechny to chytilo víc… když se jede autem, není to žádný problém, auto to uveze… na kolech nebo pěšky s batohem na zádech je to horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
20.5.18 17:51
@lucenka píše:
ale tak to už je nejspíš dost let zpátky, co máš takové zkušenosti. Takže se to za tu dobu mohlo změnit.

Já nechápu, jaké cennosti s sebou tahat pod stan :nevim: Máme akorát telefony a foťák a to je celé a to máme u sebe. Nic jiného. Věci jako spacáky, deky a oblečení necháváme v zavřeném stanu a nikdy se nám nic neztratilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
20.5.18 17:53
@Regina Hero píše:
a nebo naopak… je možné, že bez těch židliček, nádobí a vařiče ji to nebude bavit, protože nebude mít kde sednout, kam si postavit kafe a v čem ohřát jídlo… a kdyby napoprvé vyjela se vším, tak by je všechny to chytilo víc… když se jede autem, není to žádný problém, auto to uveze… na kolech nebo pěšky s batohem na zádech je to horší…

to je pravda.. my takhle jeli poprvé v domnění, že takové věci nepotřebujeme… jenže on je to dost opruz nemít si ráno kam sednout se snídani, protože je rosa. Nemít si večer kam sednou s vínem, když děcka usnou. A tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.5.18 18:01
@Regina Hero píše:
a nebo naopak… je možné, že bez těch židliček, nádobí a vařiče ji to nebude bavit, protože nebude mít kde sednout, kam si postavit kafe a v čem ohřát jídlo… a kdyby napoprvé vyjela se vším, tak by je všechny to chytilo víc… když se jede autem, není to žádný problém, auto to uveze… na kolech nebo pěšky s batohem na zádech je to horší…

Tak záleží, jaké má kdo nároky a jak to chce pojmout, sednout se dá na deku, na oběd si můžeš dojít někam do kempu (tam si můžeš dát i kafe). Nevím no, dát X stovek nebo i tisíc za vybavení na kemp a pak jet třeba jenom jednou.. taky záleží, jak je na tom zakladatelka finančně. A jak píšeš, tahat tohle všechno třeba vlakem by bylo něco, autem se to dá v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 18:25

@Paola21 no, sednout na deku, když je na zemi mokro třeba po dešti nebo velká rosa, to taky není to pravé ořechové… a kempové židličky nejsou žádná módní záležitost poslední doby, ty jsme měli už když jsem já byla malé dítě… nebo skládací lehátka a podobně…
Není nad to, když si sedneš do křesílka se sklenkou vína v ruce a pozoruješ někde vysoko v horách západ slunce… to nemá chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 18:29
@Moise píše:
to je pravda.. my takhle jeli poprvé v domnění, že takové věci nepotřebujeme… jenže on je to dost opruz nemít si ráno kam sednout se snídani, protože je rosa. Nemít si večer kam sednou s vínem, když děcka usnou. A tak :D

jo, naprosto ti rozumím… po každé cestě nebo nějaké takové akci objevujeme další a další nápady a možnosti… ať už na lepší nádobí nebo na lepší vařič či gril, na různé vychytávky a tak… třeba skládací skleničky na víno na stopce… a hned si to pak člověk vychutná mnohem lépe než z obyčejného kelímku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.5.18 18:43
@Regina Hero píše:
@Paola21 no, sednout na deku, když je na zemi mokro třeba po dešti nebo velká rosa, to taky není to pravé ořechové… a kempové židličky nejsou žádná módní záležitost poslední doby, ty jsme měli už když jsem já byla malé dítě… nebo skládací lehátka a podobně…
Není nad to, když si sedneš do křesílka se sklenkou vína v ruce a pozoruješ někde vysoko v horách západ slunce… to nemá chybu…

Dělají deky, kde zespoda máš nepromokavou podšívku, je mi jasný, že židličky nejsou výkřik poslední módy :lol: ale né každý je potřebuje. Fakt záleží, jak to chce zakladatelka pojmout, pro mě za mě ať si ty židličky a vařič koupí, jen píšu vlastní zkušenost.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 18:54
@Paola21 píše:
Dělají deky, kde zespoda máš nepromokavou podšívku, je mi jasný, že židličky nejsou výkřik poslední módy :lol: ale né každý je potřebuje. Fakt záleží, jak to chce zakladatelka pojmout, pro mě za mě ať si ty židličky a vařič koupí, jen píšu vlastní zkušenost.)

tak jasně… a přinejhorším se dá sednout třeba na kámen, na cihlu nebo na kus dřeva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
20.5.18 18:58
@Paola21 píše:

no jasně, ale tu deku musíš taky koupit, že jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
20.5.18 18:58
@Regina Hero píše:
tak jasně… a přinejhorším se dá sednout třeba na kámen, na cihlu nebo na kus dřeva…

ještě v autě taky :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 19:00
@Moise píše:
ještě v autě taky :think: :mrgreen: :mrgreen:

jo… tam taky… ;) :D dopředu, dozadu, na kapotu, na střechu, na zahrádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.5.18 19:00
@Moise píše:
no jasně, ale tu deku musíš taky koupit, že jo :nevim:

Tak mi jí už máme, používáme ji i na pikniky. Ale jestli ji zakladatelka nemá, tak je jedno, jestli si koupí židličky nebo deku:D fakt jenom píšu, jak to máme se stanováním my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 19:02
@Paola21 píše:
Tak mi jí už máme, používáme ji i na pikniky. Ale jestli ji zakladatelka nemá, tak je jedno, jestli si koupí židličky nebo deku:D fakt jenom píšu, jak to máme se stanováním my.

my ji taky máme, ale sedáme si do židliček… tu deku si bereme k vodě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.5.18 19:05
@Regina Hero píše:
my ji taky máme, ale sedáme si do židliček… tu deku si bereme k vodě… ;)

Ať si každý sedne, kam mu vyhovuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.5.18 20:12

@Paola21 @Regina Hero @Moise Tuhle deku máme. Asi bychom jeli autem tak na tři, čtyři dny. Já chci koupit stan dceři - je jí 17 a občas někde táboří s kamarády. Ale právě přemýšlím, jestli nekoupit rovnou něco třeba lepšího nebo kapánek většího, kdybychom to třeba jeli v létě zkusit. Nevím, no. Zvažuji. Nakonec by se dalo jet třeba i s kamarádkou a chlapy nechat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová