Jezdíte stanovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1328
10.7.18 22:29

@Moise v jakých místech? Protože v místech kde si ho pamatuji už dávno není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
10.7.18 22:45

@janinka81 podle webu letní kino normálně frčí i letos :nevim: Byli jsme v něm loni, hráli každý den. Když jdeš od velké laguny směrem k malé podél vody, tak mineš právě tu klidovou zónu, pak je tam tuším nějaká restaurace, wc a sprchy a za nimi v rohu je tam malinkatý amfiteátr.
Teda není to žádný vrchol techniky, na lavičkách se moc sedět nedá, ale my si tam nosili deku, lehli si bokem na trávu, děti tam většinou u toho usnuly a my mohli dokoukat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
10.7.18 22:45

Jezdila jsem do stanu celý svůj život, miluji svobodu a přírodu, nesnáším hotely, nesnáším obednávání termínu, co mi hodně vadí, tak musíte přijet do deseti, já jsem pohodář, až vyjedeme, tak vyjedeme, nemám ráda jakýkoliv shon. Záda mě nikdy nebolely, já se vyspím fakt i na křesle. Teď už máme asi dva roky karavan, tak to už je úplná paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.7.18 23:05

@Moise, mám pocit, že jsme každá v úplně jiném kempu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
10.7.18 23:11

@janinka81 mluvím stále o Merkuru, který zmiňovala Lisadon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.7.18 23:17

@Moise tak to potom jo, já jsem totiž pořád byla v Jinolicích :) . V Merkuru to neznám, tam jsem nikdy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
10.7.18 23:44

@ospalámyš Díky za tip, určitě na to mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.7.18 07:14
@Bubla_Bučková píše:
@Lama Lama no šéfovat do toho ještě malý děcka, tak to asi jedině opravdu na zahradě stanovat :lol:

ja prave vubec nepobiram stanovani na zarade, proc spat v nepohodlenm stanu, kdyz jsem stejne doma a mekou postel mam pak kroku. Nikdy nejedu do ubytovani, kam uz se nevejdu dovnitr ale reknou mi, ze si mohu postavit na zahrade stan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.7.18 07:16

A naopak to mam rada, kdyz je to dlouhe - 4 dny jsou minimum, tri tydny klidne. Uplne zapomenu, ze jsem nekdy zila jinak. Na praci, na bezne starosti - jsem jen nomad, co se toula prekrasnou prirodou a je jeji soucasti.

a zada si take zvyknou

Příspěvek upraven 11.07.18 v 07:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.7.18 07:17
@melasa píše:
Jezdila jsem do stanu celý svůj život, miluji svobodu a přírodu, nesnáším hotely, nesnáším obednávání termínu, co mi hodně vadí, tak musíte přijet do deseti, já jsem pohodář, až vyjedeme, tak vyjedeme, nemám ráda jakýkoliv shon. Záda mě nikdy nebolely, já se vyspím fakt i na křesle. Teď už máme asi dva roky karavan, tak to už je úplná paráda.

presne. a polopenze - muzes odejit az po snidani a na veceri byt zpet -myslela jsem, ze to bude super, ale vlastne to omezuje. A kdyz mas polopenzi, obvykle si ani nemas kde uvarit caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.7.18 07:28
@Tunrida píše:
Kempy jdou teď dost do kopru celkově. Pařit se tam nedá, protože v 10 se začíná všechno vypínat a zavírat, protože noční klid, ale spát se tam taky nedá, protože si postaví diskotéku vedle kempu a lidi dělají bordel dál. Je to děs :mrgreen:

kepmp v Ovčárech u rybníka - byla jsem loni se dvěma dětma sama na kole, jedno dítě půjčené, tak jsem chtěla mít nějaké zázemí - a děti také chtěly kemp.

1. vypadal, že je u rybníka, ale bylo to přes silnici
  2. to nejhorší - nebyla tam pitná voda - já tam přijela večer na kole, flašky prázdné a pán mi řekl, že penny je jen přece 15 km, tak co resim :zed: fakt by mě nenapadlo zjišťovat, jestli si v kempu natočim vodu. nějaké hodné slečny, co odjížděly, mi tam nechaly tři flašky, jinak bych asi pila tu jejich nepitnou.
  3. Byl plný ubytovaných ukrajinců, co tam dělali na polích - ale ti byli v pohodě, jen to byl divný pocit. večer alespoň spali, byl tam klid.
  4. ve 4 ráno odjíždělo nějaké auto, mám pocit, že snad kolem mojí hlavy - světlo ve stanu jak ve dne, děsný randál
  5. dle webu hřiště, stánek, v reálu nic

No byla to jen jedna noc, vstávali jsme také brzo a mizeli dál. tato zkušenost mě ujistila v tom, že pokud to není nezbytně nutné, opravdu se v čr kempu raději vyhnu. Já bych se mu teda vyhla i v zahraničí, kdyby to bylo možné, jenže s dětmi se bojím riskovat, že nás bude v noci odněkud vyhánět policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.18 08:25
@Pudloslava píše:
ja prave vubec nepobiram stanovani na zarade, proc spat v nepohodlenm stanu, kdyz jsem stejne doma a mekou postel mam pak kroku. Nikdy nejedu do ubytovani, kam uz se nevejdu dovnitr ale reknou mi, ze si mohu postavit na zahrade stan.

My někdy rozděláme stan na zahradě… potřebuju, aby po spaní v kempech pořádně vyschnul. Tak v něm nějakou noc6s klukem strávím. Sám by se tam bál. A co pamatuju z detsck6, tak i spaní ve stanu na zahradě bylo pro nás dobrodružství.

• Citovat
  • Upravit
1890
11.7.18 10:19

@Moise Díky, tak já ještě kouknu na recenze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
11.7.18 15:26
@Pudloslava píše:
presne. a polopenze - muzes odejit az po snidani a na veceri byt zpet -myslela jsem, ze to bude super, ale vlastne to omezuje. A kdyz mas polopenzi, obvykle si ani nemas kde uvarit caj.

Právě. My jednou zaspali na snídani, smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
11.7.18 19:05
@Pudloslava píše:
kepmp v Ovčárech u rybníka - byla jsem loni se dvěma dětma sama na kole, jedno dítě půjčené, tak jsem chtěla mít nějaké zázemí - a děti také chtěly kemp.
  1. vypadal, že je u rybníka, ale bylo to přes silnici
  2. to nejhorší - nebyla tam pitná voda - já tam přijela večer na kole, flašky prázdné a pán mi řekl, že penny je jen přece 15 km, tak co resim :zed: fakt by mě nenapadlo zjišťovat, jestli si v kempu natočim vodu. nějaké hodné slečny, co odjížděly, mi tam nechaly tři flašky, jinak bych asi pila tu jejich nepitnou.
  3. Byl plný ubytovaných ukrajinců, co tam dělali na polích - ale ti byli v pohodě, jen to byl divný pocit. večer alespoň spali, byl tam klid.
  4. ve 4 ráno odjíždělo nějaké auto, mám pocit, že snad kolem mojí hlavy - světlo ve stanu jak ve dne, děsný randál
  5. dle webu hřiště, stánek, v reálu nic
No byla to jen jedna noc, vstávali jsme také brzo a mizeli dál. tato zkušenost mě ujistila v tom, že pokud to není nezbytně nutné, opravdu se v čr kempu raději vyhnu. Já bych se mu teda vyhla i v zahraničí, kdyby to bylo možné, jenže s dětmi se bojím riskovat, že nás bude v noci odněkud vyhánět policie.

prosím tě, sjezdili jsme v ČR už několik kempů.. přes 10 určitě a dost často se vracíme a v žádném takovém jsme nikdy nebyli.. si musíš vybírat :nevim:
Naopak se mi zdá, že se lepší, nabízí víc služeb, uvědomují si konkurenci.. za 14 dní jedeme do jižních Čech a v areálu kempu aquapark pro děti, veškeré zázemí.. stan si můžeš postavit buď u vody nebo pod stromy.. dvě dětská hřiště :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová