Jezdíte stanovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
20.5.18 11:08

Tak já z toho mám taky trochu strach. Nestanovala jsem ani jako mladá, natož jet teď s dětmi. @Regina Hero Ty trochu z diskuzí víš, co jsem zač, že?) Aby mě z kempu nevezli rovnou do blázince.)) Mmch krásné, ta fotka. Kde to je? Budu to muset ještě vše zvážit, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 11:12
@eva valoi píše:
Tak já z toho mám taky trochu strach. Nestanovala jsem ani jako mladá, natož jet teď s dětmi. @Regina Hero Ty trochu z diskuzí víš, co jsem zač, že?) Aby mě z kempu nevezli rovnou do blázince.)) Mmch krásné, ta fotka. Kde to je? Budu to muset ještě vše zvážit, no.

fotka je od Ramského jezera v Bosně… tady ho najdeš taky, jsou tam pro změnu fotky za světla… krásné místo… romantické… jako léčba na nervy na pochodu ideální, pokud máš ráda krásnou přírodu a místa málo zalidněná…

https://www.gigaplaces.com/…era-v-bosne/

Jo a taky jsem jako mladá nikdy nestanovala, začala jsem až jako dospělá… ale všechno musí být jednou poprvé…

Příspěvek upraven 20.05.18 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.5.18 11:13

@Sany80s To je pak divný, že v kempech potkáš lidi, jejichž auto stojí víc, než běžný dům v ČR. Ono, když právě ten luxus máš, tak rád na dva týdny vypadneš do přírody a užiješ si trochu dobrodružství.
Als jako jo, po dvou týdnech v horách bez sprchy jsem fakt šťastná, když sejdeme k civilizaci a lehnu si do vířivky :mrgreen:

BTW… Dobrý kemp v Itálii tě nevyjde levněji, než průměrná dovolená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
20.5.18 11:15
@radkka píše:
@Sany80s To je pak divný, že v kempech potkáš lidi, jejichž auto stojí víc, než běžný dům v ČR. Ono, když právě ten luxus máš, tak rád na dva týdny vypadneš do přírody a užiješ si trochu dobrodružství.
Als jako jo, po dvou týdnech v horách bez sprchy jsem fakt šťastná, když sejdeme k civilizaci a lehnu si do vířivky :mrgreen:

Já neříkám, že tam nejsou lidé, kteří mají i na jiné a dražší ubytování.
Jen já tam jezdila jako student proto, že z brigád jsem více neměla.
Ale jak říkám, jsem ráda, že teď již mám ubytování, jaké mi vyhovuje více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.5.18 11:15

@Regina Hero To je nádhera. Ovšem já se obávám, že bych tam zase jen hlídala děti, vařila, sbírala hadry, sušila ponožky a měla hlavu v pejru a pr.del v kalupu. Mě asi zatím ten klid není souzenej. A až děti vyrostou, budu stará větev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 11:16
@Sany80s píše:
Ano, jezdila jsem stanovat, jako studentka bez závazků.
Vždy jsem vybírala 4* kempy, takže byly pěkné.
Ale teď už mám peníze a nemusím to dělat.
Jsem aktivní člověk, nesedím celou dobu v ubytovacím zařízení, ale návrat do čistého nevlhkého pokoje(když byť jen zaprší, nelze se tomu vyhnout), slušná nebo krásná koupelna, dobré jídlo bez nutnosti ho připravovat nebo uklízet po něm, fajn postel bez sousedů vyluzujících všechny možné zvuky, žádní řvoucí ožralové, byť třeba jen na chvíli, než je ochranka zpacifikuje a vyhodí.
Jsem ráda, že už ve stanu bydlet nemusím. Když jsem musela, byla jsem spokojená a v pohodě, ale ta pohodlnost kvalitnějšího ubytování je úplně o něčem jiném.

myslím, že všechno je o něčem úplně jiném… není to o penězích… není to o tom, že kdo stanuje, tak si lepší ubytování nemůže dovolit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.5.18 11:17

A jinak jak tu někdo psal - já bych raději do hor nebo někam do přírody. Kemp by mi asi moc nedal. Myslím, že to budu muset opravdu hodně zvážit. Navíc muž se k tomu staví negativně a já si dost dobře neumím představit, že bych jela se stanem a s dětmi někam sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.5.18 11:18
@Sany80s píše:
Já neříkám, že tam nejsou lidé, kteří mají i na jiné a dražší ubytování.
Jen já tam jezdila jako student proto, že z brigád jsem více neměla.
Ale jak říkám, jsem ráda, že teď již mám ubytování, jaké mi vyhovuje více.

Blbě jsem tě pochopila :palec: tak to pak jo. Já se už právě nemůžu dočkat, až vybalíme stan, jsem už z civilizace šílená :dance:
Ale obojí má něco do sebe, takový romantický hotel v Římě byl super, o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 11:23
@eva valoi píše:
@Regina Hero To je nádhera. Ovšem já se obávám, že bych tam zase jen hlídala děti, vařila, sbírala hadry, sušila ponožky a měla hlavu v pejru a pr.del v kalupu. Mě asi zatím ten klid není souzenej. A až děti vyrostou, budu stará větev..

no, tak třeba v té Bosně nám stačily kraťasy a trika, šatičky, žádné mokré ponožky nehrozily… děti si hrály, hlídat se nemusely (teda u vás by sis nejmladšího uvázala na vodítko, aby někam nezdrhl) a nebo bys zaúkolovala zbytek rodiny… ono se i to odpočívání člověk musí naučit… ono se to tak nějak usadí nebo jak to nazvat, jak pojedete podruhé, potřetí, tak už zase budete víc sehraní, nepovezete tolik zbytečných věcí, nebude vám toho tolik chytět… ;) a děti taky mezitím povyrostou… ideální je jet s někým, kdo má taky děti… my jsme vloni na konci prázdnin jeli ještě s dalšími dětnými kámoši, takže nás bylo 5 aut, 8 dospělých a 10 dětí… a to bylo super, o dětech jsme ani nevěděli, zabavily se samy, fakt paráda… žádné ztráty ani zranění, prostě pohoda… děti si hrály, my dospělí jsme večer u vínka a ohně poseděli, pokecali… nemělo to chybu… a ta krásná příroda kolem… to byla psychická vzpruha… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 11:25
@eva valoi píše:
A jinak jak tu někdo psal - já bych raději do hor nebo někam do přírody. Kemp by mi asi moc nedal. Myslím, že to budu muset opravdu hodně zvážit. Navíc muž se k tomu staví negativně a já si dost dobře neumím představit, že bych jela se stanem a s dětmi někam sama.

no, to je asi ten největší problém… a nemá třeba aspoň slabost pro offroady nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.5.18 11:30

Tak na skole jsme moc pri penezich nebyli takze nizkonakladove cestovani bylo bezne, projeli jsme tak Recko a Italii a spali v kempech i pod sirakem, ve dvaceti clovek vic vydrzi, dneska bych si spat nekde nacerno nedovolila. Pak samozrejme na vode a v horach, jezdili jsme casto na treky do Dolomit. I u more jsme s manzelem jsme byli parkrat v kempu, v Italii nebo Chorvatsku. S detma jsem byla v kempu pod stanem jenom 2×, v Ceskem Raji a v Chorvatsku na Istrii. Dalsi kempy jsme navstivili v Norsku, Nemecku a Svycarsku ale to bylo s obytnym autem, stan pro kluky jsme meli s sebou ale nakonec jsme ho nepouzili, asi z nich zadni tabornici nerostou. Litame spis do tropu, takze idealni jsou bungalovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.5.18 12:02

@Regina Hero Já si myslím, že by se mu to ve výsledku líbilo, ale jeho přesvědčit je unikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 12:03

@eva valoi ještě mě třeba napadlo, že si ten stan a vybavení můžeš půjčit… buď od někoho známého nebo existují půjčovny… na vyzkoušení ideální, abys zjistila, jestli to půjde nebo nepůjde… nemusíš nic kupovat, co byste pak nevyužili a uvidíš nejlépe, jestli se to stanování stane oblíbeným či nenáviděným koníčkem… :D
A pro začátek bych asi pečlivě vybírala místo, kde budete kempovat… aby to pro děti nebyl zase až takový šok, pokud nejsou zvyklé vůbec… tak aby tam bylo něco i pro ty starší, případně aby se tam daly provozovat aktivity, které se vám líbí… plavání, turistika, nějaká zajímavá místa pro výlety v okolí… a možná bych se pro začátek přidala i k někomu známému, kdo takhle jezdí a má to už vychytané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.5.18 12:04

Prelidnene kempy taky moc nemusim. Radeji taboriste, mensi. A uplne nejlip vandr, iplnebez cizich lidi nekde v lese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.5.18 12:05
@eva valoi píše:
@Regina Hero Já si myslím, že by se mu to ve výsledku líbilo, ale jeho přesvědčit je unikum.

jo, přesně takhle to měla moje kamarádka… koupili si teda karavan a po první takové výjezdní akci je chlap nadšený a spokojený… a jak se tomu ze začátku bránil ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová