Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Blešík no Aneta se mi taky docela líbilo ale manžel mi říkala Linda-pinda, Nina je jako niva, tak jsem si říkala že mi řekne Aneta-nugeta, tak už jsem radši mlčela
navrhuju asi blbá jména
tak já myslím, že to bude spíš kluk, tak jsem nějak v klidu
@Tamtama no tak tatarka lepší než pinda
né prostě na každé jméno se dá něco vymyslet když někdo chce a když náhodou né tak jí budou nadávat jinak i když se to nebude rýmovat s jménem ![]()
Taky si myslím, že je to moje věc co dám za jméno. to nevysvětlíš. Ale zas vidím, že v tom rozhodně nejsem sama
.
@maluska Nina je hezké
Líbí se mi ještě víc, než Linda ![]()
@Mikejla_a Jojo ![]()
Ahojte, tak my budeme mít Rebečku
, ale kdyby to byl náhodou kluk, tak to! bude Davídek ![]()
@maluska manzel mi zhatil takto spoustu jmen..Ema jako pstros Emu. Viktorka : ze z ta hlaska z filmu snezenky a machri Viki ty mas ale pero…U niny rekl to same jak ten tvuj…No hruza…
Ahoj holky, jestli nevadí, tak se přidám
Malé roste, zatím nevíme, co se nám narodí, ale pomalu už začínáme promýšlet jméno. Očekávám s manželem velké debaty
Třeba u vás najdu inspiraci… Naše příjmení začíná na „a“, tak mám trošku problém s holčičími jmény, které většinou na to „a“ končí a pak se spolu hůře vyslovují… V rodině už máme Nikol, Ester, Lucii, Silvii i Adél… takže jestli to bude holka, jak si myslím, tak výběr bude oříšek ![]()
@Denpry To jo
, ale nemají se dávat jména jako třeba DenisA Asterová, šimoN Novák, KareL Linhart takovéhle. Přece jen se to blbě vyslovuje
.
@abelkeinka se mnou chodila na základku Martina Andělová a nikdy mi to divně neznělo ![]()
@Tamtama když to vyslovuješ tak se jakoby zarazíš, když končí křestní jméno a začíná přijmení ![]()
@Tamtama u toho A mi to ani nepřijde
taky jsem měla spolužačku jmenovala se Marcela A… a nepřišlo mi to blbý… ale třeba s tím L na konci to je teda nářez Karel Linhart - to už je jazykolam
jinak mému manželovi končí jméno na R (Alexandr) a začíná na Ř a taky mi to nikdy nepřišlo, i jeho taťka to tak má ale asi tím že ta jména tak jak jsou psaná se málo používají
@Meruu Víš, kolik je tak pojmenovaných lidí?
Tak místo,,a" dejte,,e". Příklad: Adele, Adél ![]()
Ahojky jmenuji se Adela a manzel Fantisek, dcera Nelinka
ma 10Mesicu, cekame 2 miminko jsme 8+5tt
JMENA-holcicka -Sofie 100%-Anna 100%
chlapecek-Lukas 80%-Frantisek (nevim zda souhlasi manzilek )
Jinak kdyby jste nevedely mam 6 sester a ti maji deti.-) napis jmena vsech
Veronika ma dceru Emmu, pritel Ladislav
Lucie ma syna Mikulas, pritel Ondras
Ludmila ma dceru Vanesu, pritel Martin
Ja ![]()
Hana cekaji miminko 6tt ale chcou Matyas nebo Tamara
DVOJCATA 18let Eliska a Eva, Eliska ceka Julii, pritel David, no Eva neceka ani nemaji ale pritel Miroslav.-)) snad jsm pomohla ![]()