Jména roku 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
21.5.13 23:35

@Blešík no Aneta se mi taky docela líbilo ale manžel mi říkala Linda-pinda, Nina je jako niva, tak jsem si říkala že mi řekne Aneta-nugeta, tak už jsem radši mlčela :mrgreen: navrhuju asi blbá jména :mrgreen: tak já myslím, že to bude spíš kluk, tak jsem nějak v klidu :mrgreen: @Tamtama no tak tatarka lepší než pinda :mrgreen: né prostě na každé jméno se dá něco vymyslet když někdo chce a když náhodou né tak jí budou nadávat jinak i když se to nebude rýmovat s jménem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
22.5.13 05:31

Taky si myslím, že je to moje věc co dám za jméno. to nevysvětlíš. Ale zas vidím, že v tom rozhodně nejsem sama :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.5.13 06:40

@maluska Nina je hezké :-) Líbí se mi ještě víc, než Linda :srdce:

@Mikejla_a Jojo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
22.5.13 06:48

Ahojte, tak my budeme mít Rebečku :), ale kdyby to byl náhodou kluk, tak to! bude Davídek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
22.5.13 06:48

@maluska manzel mi zhatil takto spoustu jmen..Ema jako pstros Emu. Viktorka : ze z ta hlaska z filmu snezenky a machri Viki ty mas ale pero…U niny rekl to same jak ten tvuj…No hruza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
22.5.13 08:41

@Kytkaa asi teda nějaké chlapské uvažování :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.5.13 10:10

Ahoj holky, jestli nevadí, tak se přidám :) Malé roste, zatím nevíme, co se nám narodí, ale pomalu už začínáme promýšlet jméno. Očekávám s manželem velké debaty :mrgreen: Třeba u vás najdu inspiraci… Naše příjmení začíná na „a“, tak mám trošku problém s holčičími jmény, které většinou na to „a“ končí a pak se spolu hůře vyslovují… V rodině už máme Nikol, Ester, Lucii, Silvii i Adél… takže jestli to bude holka, jak si myslím, tak výběr bude oříšek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.5.13 16:37

@abelkeinka Já znám Adélu Amédovou a zní to krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
22.5.13 19:47

@Denpry To jo :-), ale nemají se dávat jména jako třeba DenisA Asterová, šimoN Novák, KareL Linhart takovéhle. Přece jen se to blbě vyslovuje :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.5.13 20:26

@abelkeinka se mnou chodila na základku Martina Andělová a nikdy mi to divně neznělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
22.5.13 20:31

@Tamtama když to vyslovuješ tak se jakoby zarazíš, když končí křestní jméno a začíná přijmení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
22.5.13 20:32

@Tamtama u toho A mi to ani nepřijde :think: taky jsem měla spolužačku jmenovala se Marcela A… a nepřišlo mi to blbý… ale třeba s tím L na konci to je teda nářez Karel Linhart - to už je jazykolam :) jinak mému manželovi končí jméno na R (Alexandr) a začíná na Ř a taky mi to nikdy nepřišlo, i jeho taťka to tak má ale asi tím že ta jména tak jak jsou psaná se málo používají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.5.13 21:50

@Meruu Víš, kolik je tak pojmenovaných lidí? ;) Tak místo,,a" dejte,,e". Příklad: Adele, Adél :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
23.5.13 08:04

Ahojky jmenuji se Adela a manzel Fantisek, dcera Nelinka :-)) ma 10Mesicu, cekame 2 miminko jsme 8+5tt :-) JMENA-holcicka -Sofie 100%-Anna 100%
chlapecek-Lukas 80%-Frantisek (nevim zda souhlasi manzilek )
Jinak kdyby jste nevedely mam 6 sester a ti maji deti.-) napis jmena vsech
Veronika ma dceru Emmu, pritel Ladislav
Lucie ma syna Mikulas, pritel Ondras
Ludmila ma dceru Vanesu, pritel Martin
Ja :-))
Hana cekaji miminko 6tt ale chcou Matyas nebo Tamara
DVOJCATA 18let Eliska a Eva, Eliska ceka Julii, pritel David, no Eva neceka ani nemaji ale pritel Miroslav.-)) snad jsm pomohla :-)

• Citovat
  • Upravit
adušenka
23.5.13 08:05

Pardon manzel Frantisek :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení