Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Bábrdl Ona to zas taková psina není. Umíte si představit, co z toho dítěte vyroste pod vlivem takového individua?
@Jani6 píše:
Ahoj holky, potřebuji nějak uklidnit. Čekáme s přítelem chlapečka a on si dal do hlavy, že chce, aby byl Adolf. Že se mu to jméno prostě líbí a hotovo, víc se mnou o tom diskutovat nebude. Já proti tomu jménu jako takovému nic nemám, to v žádném případě, i třeba zkratka jako Dolfi, Áda apod se mi líbí, ale samozřejmě myslím i do budoucna jak s tím kluk půjde životem. Já vím, že ke každému jménu jde něco najít, ale logicky, když se řekne Adolf, vybavim si hnedka Hitler a nevim, aby pak ve škole to nedostával „vyžrat“.Asi moc hormonů v těhotenství, ale potřebuji nějak uklidnit, že to je ok
Jaképak hotovo? To dítě je i tvoje takže pokud se ti to jméno nelíbí tak se tak jmenovat nebude a HOTOVO. My jsme teda vybírali jména, která se líbí nám oběma. Já jsem taky třeba chtěla Patrika a neprošlo mi to. Takže jsme hledali dál a dali takové na kterém jsme se shodli oba. Adolfa bych teda určitě nedala ![]()
@hanka.br. píše:
@Bábrdl Ona to zas taková psina není. Umíte si představit, co z toho dítěte vyroste pod vlivem takového individua?
Těžko říct. Třeba syn Reinharda Heydricha se celoživotně věnuje charitě ![]()
Pozdě brečet nad rozlitým mlíkem, udělala si dítě s náckem, to nezmění, i kdyby ho pojmenovala Čestmír ![]()
@Bábrdl píše:
Těžko říct. Třeba syn Reinharda Heydricha se celoživotně věnuje charitěPozdě brečet nad rozlitým mlíkem, udělala si dítě s náckem, to nezmění, i kdyby ho pojmenovala Čestmír
Třeba má kvůli tátovi špatný svědomí. Ale jinak máš pravdu.
@hanka.br. píše:
@spiritt Proč by se mu měl někdo smát kvůli jménu Igor?
Všichni kolem mi říkali, že jestli to jméno dáme, že chudák dítě, že mu budou říkat igor magor, a že to bude mít těžký. mě se to pak už začalo celkem i líbit, ale řikala jsem si, že asi to díky hormonum už nedokážu objektivně posoudit, tak jsem dala na názory rodiny..
Ale tahle diskuze není o mě…a zakladatelce přeju, ať má odvahu dát jméno, jaký sama vybere, když přítel s ní o tom odmítá diskutovat, tak ona s ním taky diskutovat nemusí.
Holky pokrok - trochu jsem se tomu vysmála, ale ok
Prý teda fajn, vyslechl moje argumenty, ale že teda žádné z těch jmen, které jsem mu nabízela, že mu nejdou přes pusu a že teda ať počítám s tím, že si on dá druhé jméno Adolf
Tak řikám, Ty si ho dej klidně jako první, to mi je fuk, hlavně, že Tě snad už osvítilo teda. Tak snad to nezaspí. A v RL rozhodně být chce, zítra tam prý půjdeme, že co mě to popadlo, že by nechtěl
![]()
@Jani6 To bych chtěla vidět, jak úřady nadšeně povolují změnu jména na Adolf kvůli náklonnosti k historii. Už jen tohle vyslovit a jde mi mráz po zádech. No - hodně štěstí, hlavně chlapečkovi. Aby nebyl celej tatínek.
@Abilka píše:
Tak to je fajn, držím palce, ať vyberete to nej nej jméno
No, já doufám, že mu to vydrží aspoň do rána
A děkuji ![]()
@Jani6 Vždyť to žádný pokrok není, na jménu, které by vyhovovalo oběma jste se nedohodli. Jenom prostě bude mít jedno jméno od tebe, (které je příteli asi fuk, jak to tu čtu) a druhé jméno, které je v tomto století pro většinu i pro tebe absolutně nepřípustné.
Příspěvek upraven 10.08.14 v 22:55
@hanka.br. píše:
@Jani6 To bych chtěla vidět, jak úřady nadšeně povolují změnu jména na Adolf kvůli náklonnosti k historii. Už jen tohle vyslovit a jde mi mráz po zádech. No - hodně štěstí, hlavně chlapečkovi. Aby nebyl celej tatínek.
No, to teď k pupku řikám furt, že běda, jak bude jak táta
![]()
@Jani6 a nechtěla jsi původně ani druhé jméno adolf, že mu tím dítěti nechceš ublížit,?to je jedno..narovinu, hlavně at to dítě není po něm..
@Takyjedna píše:Čteš špatně, on ustoupil z toho, že dítě bude Adolf a chtěl mi to natřít tím, že mi řekl, že on si dá jako druhé jméno Adolf za to své původní křestní
@Jani6 Vždyť to žádný pokrok není, na jménu, které by vyhovovalo oběma jste se nedohodli. Jenom prostě bude mít jedno jméno od tebe, (které je příteli asi fuk, jak to tu čtu) a druhé jméno, které je v tomto století pro většinu i pro tebe absolutně nepřípustné.Příspěvek upraven 10.08.14 v 22:55
@Malike píše:
@Jani6 a nechtěla jsi původně ani druhé jméno adolf, že mu tím dítěti nechceš ublížit,?to je jedno..narovinu, hlavně at to dítě není po něm..
Asi jsem to napsala blbě přeházeně, upřesnila jsem to už jak je to druhé jméno.
Jo takhle že on bude Adolf,..at si říká třeba Hitler…ale hlavně že dítě bude normální..