Jméno pro chlapečka, nemůžeme se rozhodnout

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
29.1.11 15:09

dani-d : Kamarád je Libor Křenek :srdce: kombinace se mi líbí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.1.11 22:32

Libor Křenek je zrovna bratranec mého přítele,to je další problém v jeho rodině jsou většinou sami kluci a pěkné české jména jako je Lukáš,Radim,Daniela a Martin už nemůžu taky dát. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.1.11 23:27

barborko,vis co me napadlo? vim pekne jmeno na F- Finley -cte se Finly a taky by se to hodilo k Filipkovi i k prijmeni. tak se jiste nikdo v okoli nejmenuje! ani k tomu zdrobneliny neni treba,protoze uz to zdrobnele zni.anebo na to D me jeste napadl Denis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.1.11 09:06

maltiku - děkuji moc :-) , úplně na začátku jsem se ptala na jméno pro kluka, ale už se narodil a je to Dominik, kluk jako buk :lol: O Denisovi jsme pak taky přemýšleli, ale nakonec to vyhrál Dominik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.1.11 13:44
dani-d píše:
Libor Křenek je zrovna bratranec mého přítele,to je další problém v jeho rodině jsou většinou sami kluci a pěkné české jména jako je Lukáš,Radim,Daniela a Martin už nemůžu taky dát. :-?

Pokud se ti libí jména , která si napsala,volila bych jména podobná Lukáš (Tomáš), Radim (Roman), Daniel (david), Martin (Petr, Matěj..). CHápu to správně, že tobě se líbí spíše klasická jména a manželovi spíše jména na způbosob Nikolas atd ? Co třeba kompromis , něco jako MICHAEL ? V podstatě klasické jméno Michal se světovou vsuvkou E :lol: :lol: :lol: Místo Niky (nikolas) byste mohli říkat Miky.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.1.11 21:10

za mě daniel-zdrobněliny dáda, Dáňa danda, daník, daneček, dandula dandulík…atd atd. nakonec mu stejně vymyslíš svoji origo zdrobnělinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.1.11 21:22

To nejsou špatné nápady děkuji,hned to s mojí drahou polovičkou prokonzultuju :),snad s něčím uspěju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.1.11 06:48
maltik2008 píše:
barborko,vis co me napadlo? vim pekne jmeno na F- Finley -cte se Finly a taky by se to hodilo k Filipkovi i k prijmeni. tak se jiste nikdo v okoli nejmenuje! ani k tomu zdrobneliny neni treba,protoze uz to zdrobnele zni.anebo na to D me jeste napadl Denis.

Zrovna u nás jede „Finley-požární auto“ :lol: Pořád mi to zní v uších :lol:
Není to spíš příjmení??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.7.11 19:47

Ahoj holky. Nutně ale nutně potřebuju radu. Čekáme chlapečka a absolutně nevíme jaké jméno. Prostě se nemůžeme rozhodnout. Chvilku se nám líbí to a pak zase něco jiného.
Mými favority jsou: Adam, Jakub, David, Matyáš, Šimon.
Taky se mi líbí pro dospělýho chlapa třeba pak Patrik,ale už ne tak pro chlapečka. Taky Daniel, ale jeden je už v rodině, byt ho vidíme jednou za rok.
Jinak máme typické české příjmení Jeřábek, takže dos děsný. :mrgreen:
Poradíte mi? Mně se líbil Jakub, ale nedovedu si ho představit na dospělákovi, Šimon zase neznám moc zdrobnělin nebo jak jinak říkat a taky nechci aby ho měl každý druhý.
Beru i jiné návrhy. Děkuji moc moc moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
777
22.7.11 19:53

A co třeba Marek :palec: :palec: …hodí se pro prcka i pro dospělého chlapa :-) Mám doma oba dva :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.7.11 19:56

Bekky, ten mě taky dneska napadl. Ale já jsem hrozná, já prostě nevím. U holčičky jsme taky dlouho nevěděli, ale pak prostě přišla Barborka a už zůstala, ale teď ne.Prostě každou chvilku něco jiného a už jsem z toho nešťastná. :think:

• Citovat
  • Upravit
Caty
22.7.11 19:56

Jinak by se mi moooooooooc líbil Tomáš, jneže to je manžel :cert:

• Citovat
  • Upravit
13256
22.7.11 19:57

Caty :mavam: :mavam: - jak se máš? … za mě Daniel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
22.7.11 19:58
Caty píše:
Jinak by se mi moooooooooc líbil Tomáš, jneže to je manžel :cert:

já taky nechtěla manželovo jméno pro kluky … a co Vojtěch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
22.7.11 19:59

Muj pritel je Jakub a nevidim na tom nic divneho i kdyz je dospelak :palec: :wink:
Jinak na kluka jsem mela vybrane jmena Adam, David nebo Filip..
K tomu prijmeni se mi libi vsechny 4 jmena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze