Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Libor Křenek je zrovna bratranec mého přítele,to je další problém v jeho rodině jsou většinou sami kluci a pěkné české jména jako je Lukáš,Radim,Daniela a Martin už nemůžu taky dát. ![]()
barborko,vis co me napadlo? vim pekne jmeno na F- Finley -cte se Finly a taky by se to hodilo k Filipkovi i k prijmeni. tak se jiste nikdo v okoli nejmenuje! ani k tomu zdrobneliny neni treba,protoze uz to zdrobnele zni.anebo na to D me jeste napadl Denis.
maltiku - děkuji moc
, úplně na začátku jsem se ptala na jméno pro kluka, ale už se narodil a je to Dominik, kluk jako buk
O Denisovi jsme pak taky přemýšleli, ale nakonec to vyhrál Dominik.
dani-d píše:
Libor Křenek je zrovna bratranec mého přítele,to je další problém v jeho rodině jsou většinou sami kluci a pěkné české jména jako je Lukáš,Radim,Daniela a Martin už nemůžu taky dát.
Pokud se ti libí jména , která si napsala,volila bych jména podobná Lukáš (Tomáš), Radim (Roman), Daniel (david), Martin (Petr, Matěj..). CHápu to správně, že tobě se líbí spíše klasická jména a manželovi spíše jména na způbosob Nikolas atd ? Co třeba kompromis , něco jako MICHAEL ? V podstatě klasické jméno Michal se světovou vsuvkou E
Místo Niky (nikolas) byste mohli říkat Miky.. ![]()
za mě daniel-zdrobněliny dáda, Dáňa danda, daník, daneček, dandula dandulík…atd atd. nakonec mu stejně vymyslíš svoji origo zdrobnělinku ![]()
To nejsou špatné nápady děkuji,hned to s mojí drahou polovičkou prokonzultuju
,snad s něčím uspěju ![]()
maltik2008 píše:
barborko,vis co me napadlo? vim pekne jmeno na F- Finley -cte se Finly a taky by se to hodilo k Filipkovi i k prijmeni. tak se jiste nikdo v okoli nejmenuje! ani k tomu zdrobneliny neni treba,protoze uz to zdrobnele zni.anebo na to D me jeste napadl Denis.
Zrovna u nás jede „Finley-požární auto“
Pořád mi to zní v uších ![]()
Není to spíš příjmení??? ![]()
Ahoj holky. Nutně ale nutně potřebuju radu. Čekáme chlapečka a absolutně nevíme jaké jméno. Prostě se nemůžeme rozhodnout. Chvilku se nám líbí to a pak zase něco jiného.
Mými favority jsou: Adam, Jakub, David, Matyáš, Šimon.
Taky se mi líbí pro dospělýho chlapa třeba pak Patrik,ale už ne tak pro chlapečka. Taky Daniel, ale jeden je už v rodině, byt ho vidíme jednou za rok.
Jinak máme typické české příjmení Jeřábek, takže dos děsný. ![]()
Poradíte mi? Mně se líbil Jakub, ale nedovedu si ho představit na dospělákovi, Šimon zase neznám moc zdrobnělin nebo jak jinak říkat a taky nechci aby ho měl každý druhý.
Beru i jiné návrhy. Děkuji moc moc moc ![]()
A co třeba Marek
…hodí se pro prcka i pro dospělého chlapa
Mám doma oba dva
![]()
Bekky, ten mě taky dneska napadl. Ale já jsem hrozná, já prostě nevím. U holčičky jsme taky dlouho nevěděli, ale pak prostě přišla Barborka a už zůstala, ale teď ne.Prostě každou chvilku něco jiného a už jsem z toho nešťastná. ![]()
Caty píše:
Jinak by se mi moooooooooc líbil Tomáš, jneže to je manžel
já taky nechtěla manželovo jméno pro kluky … a co Vojtěch?
Muj pritel je Jakub a nevidim na tom nic divneho i kdyz je dospelak
![]()
Jinak na kluka jsem mela vybrane jmena Adam, David nebo Filip..
K tomu prijmeni se mi libi vsechny 4 jmena..