Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My máme doma Anetku a ted při durhém vůbec netuším tak snad se budu inspirovat tady ![]()
Z českých jmen pro holčičku se nám nejvíc nelíbí žádné ![]()
Možná tak trochu Barbora, Klára, Liliana, Justýna a Anna.
Můžete nám prosím dát nějaké návrhy. Máme typické české přijmení.
Tak včera sme se dívali na ten film léto s kovbojem a dost se mi zalíbilo jméno Doubravka ![]()
Ahojky, tak mi vybrali Lucinku
Jako druhé u nás připadalo jméno Anička, Nela a Klára ![]()
Mě se líbila Ema, příteli se líbí Aneta a začíná se mi to jméno líbit taky
Horší mi to přijde s klukama..Tam vymyslet nic nemůžu- takže to vypadá na Jakuba, příp. Adama ![]()
Máme karolinku pro druhé mimi se mi by líbilo Laura nebo Sára
Sandra je hezké jméno. České a moc často se nevyskytuje. Já neznám žádnou Sandru. ![]()
Ahojte, jsem tu nová a jelikož ještě nemůžu založit nové téma, tak se přidávám k diskuzi…potřebovala bych poradit se jménem pro holčičku k příjmení Doleželová…líbí se mi třeba Izabela, Nela, Erika…poradíte nebo přispějete nějakými jmény? děkuji ![]()
Já si myslím, že by možná byla pěkná Lily, Zuzanka, Karolínka, Amálka, Sára, apod.
Erika je dobré, Izabela… můj názor je, že příjmení je moc české, takže mi to k tomu moc nesedí :/, a Nela je krásné jméno, nýbrž je jich nyní hrozně moc.
Mě se nejvíc líbí asi jméno Soňa, Liliana, Jitka, Jana, Linda, Natálie, Adriana, Michaela, Vanesa. A jestli budu mít holčičiku tak ji pojmenuju Soňa.