Mezinárodní jméno pro holčičku - Já Italka manžel Němec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
2.5.11 19:49

Mně se líbí Inés.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
2.5.11 20:00

no jestli německy znějící, tak já měla v užším výběru Gretu (mě se to jméno děsně líbí, grétka, gitka, prostě to zní vznešeně, Greta Garbo dobře věděla proč si ho dát jako umělecké jméno (((-:), ale manžel to nějak necítil, takže máme Izabelu (izzí, izka, izinka, žížala, izule, zizule, beluška, belinka atakdále). no a kamarádi dali taky Grétku, ale Ofiko Margaretu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
2.5.11 20:04
byron píše:
Kallkapa píše:
Tak jako první používané ve všech státech (aspoň myslím) mě napadla STELA či STELLA - V německu hrdinka z knihy my děti ze stanice zoo, v česku také frčí a dokonce je i v kriminálce Las Vegas :palec: :mavam:
Ta Stella je krásná- v italštině znamená hvězda, ne?

Normálně to jméno znamená hvězda. Má latinský původ.

A začínám hořce litovat, že jsem ho holce dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
2.5.11 20:04

Tak mě se líbí Sabina, Sandra,Sára, Nella, Kateřina, Viola…

Christel- opravdu tě obdivuji s tolika dětma, já mám co dělat s dvouma. Můžu se zeptat jsi na ně sama přes den, když je tvůj muž v práci a nebo ti pomáhá někdo? Te´d jsem totiž dočetla tvůj deníček, tak mě to zaujalo.

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
2.5.11 20:06

jinak všechna ta jména co jste dali, jsou moc krásná, takže vy určitě vyberete dobře i to další pro princeznu. a dorka je Dora nebo Dorothea?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christel
2.5.11 20:07

irinek: Přes den jsem sama, ale dá se to zvládnout Van jde do školy,Tobias do školky a pak mám jen 3 děti =D.Občas mi daji zabrat, ale jde to.Manžel se vrací většinou tak ve 2 z práce tak si je potom bere a já mám klid =D

• Citovat
  • Upravit
Christel
2.5.11 20:08

Flyingfrog : Pročpak lituješ?=O

• Citovat
  • Upravit
Christel
2.5.11 20:10

Aty: Dora =o)

• Citovat
  • Upravit
byron
2.5.11 20:33
Flyingfrog píše:
byron píše:
Kallkapa píše:
Tak jako první používané ve všech státech (aspoň myslím) mě napadla STELA či STELLA - V německu hrdinka z knihy my děti ze stanice zoo, v česku také frčí a dokonce je i v kriminálce Las Vegas :palec: :mavam:

Proč lituješ?Taky se mi líbí

• Citovat
  • Upravit
10142
2.5.11 20:33

Emma :-P
taky jsme kříženci - manžel z tátovy strany Ital, z matčiny německo…Emma, původ německý, ale k italskému příjmení se nám hodí :palec:
jinak gratuluji k tak početné rodině :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christel
2.5.11 20:52

děkuji =o) a vy máte jen Emmu?
Christel

• Citovat
  • Upravit
7374
2.5.11 21:03
byron píše:
Flyingfrog píše:
byron píše:
Kallkapa píše:

Proč lituješ?Taky se mi líbí

Rekla bych, ze lituje, protoze se zacina libit cim dal vic lidem :twisted: Ja Stellu dala, protoze jsem zadnou v okoli nemela :nevim: Bohuzel to jmeno zacina byt cim dal vice popularni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christel
2.5.11 21:08

Tak to my Stellu teda dávat nebudeme =D

• Citovat
  • Upravit
10142
2.5.11 21:14
Christel píše:
děkuji =o) a vy máte jen Emmu?
Christel
¨jojo, jen Emminku :wink: :srdce:
když bude druhé mimi, tak kluka dáme asi po tatínkovi - Viliam, když holčička, líbí se nám Sára…ale to se ještě může změnit :-)
taky koukáme s ohledem na příjmení, aby se to k sobě drobet hodilo…plus to, co se nám líbí :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
2.5.11 21:17
tálinka píše:
Mahora píše:
Amelie, Viola /moje holky/, Lilla, Hortense, Apolline, Clara, Stephanie…
Taky máme Amélii :-) můžu se zeptat jak jí říkáte?My Ami, Ameli, Amel, Meli ale i Amálko, Amísku a Ámosku :-D Je to opravdu krásné jméno, dobře jsme vybraly :wink: :-D

Ona má vlastně dvě jména /žijeme ve Francii/, takže se jmenuje Amélie Theis, říkám jí nejvíce Amálko, občas „Jamajko“, Ami… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze