Jsem sobecká na manželova syna z předchozího vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
29.7.13 10:58

Rozvody jsou svinstvo a přestože to tak nevypadá, nejvíc trpí děti a o tom maličkém to platí dvojnásob. Takže Taťka se snaží, neb pocit viny je pěkné svinstvo. Ještě, že má svědomí - to myslím v dobrém - a o dítě se stará a chce mu zůstat tátou.
Věř tomu, že pro toho chlapce to je a ještě bude mnohem složitější než pro tebe.
Nesouhlasím s tím, že na prvním místě jsou u manžela děti a pak možná manželka. Jenom se jedná o jiný druh lásky - to je snad normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.7.13 10:58
@Anonymní píše:
Já si myslím, že první je maličký a pak já s malou…Můj pocit :?

Vidíš, už to je problém - takhle to polarizovat - „maličký“ a „já s malou“. To musí být pro tvého muže strašně stresující. Uvědom si, že ty nejsi neutrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
29.7.13 10:59

A proč ho manžel vozí na kroužek, když je u matky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.13 11:00

@Januliiik Já z neho nedelám nejhorsi dite… mám ho ráda, hraju si s ním, staram se. Rekl, ze by za mamku chtel me. Jeho mamka ma taky mimi s novym partnerem, ale rozdil je ten, ze ona se mu nevenuje vubec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.13 11:03
@nepř. G12 píše:
A proč ho manžel vozí na kroužek, když je u matky?

Ona tvrdí, že to není důležité…a že pokud to chce otec tak at to zarizuje on

• Citovat
  • Upravit
2133
29.7.13 11:07
@Anonymní píše:
@Januliiik Já z neho nedelám nejhorsi dite… mám ho ráda, hraju si s ním, staram se. Rekl, ze by za mamku chtel me. Jeho mamka ma taky mimi s novym partnerem, ale rozdil je ten, ze ona se mu nevenuje vubec.

Tak se snažte o to ho mít v péči natrvalo. Ne kvůli tomu, že by chtěl mít za mámu tebe, jednu už má a ty jsi a budeš vždcky jenom náhradní. Ale pokud mají rodiče při střídavce blbý vztah a každý zastává jinou výchovu a navíc o sobě nemluví zrovna vlídně, tak je to pro to dítě to nejhorší co může být. Pokud máte s manželem pocit, že se o malého máma nestará a nevěnuje se mu, požádejte u soudu o trvalou péči. Jinak ho nechte v trvalé péči jeho matce. Nic mezi nemá pro dítě smysl. Jeho rodiče spolu nejsou a pokud spolu neumí komunikovat jako partneři a být jednotní ve výchově, tak to dítěti ubližuje nenapravitelným způsobem. Ať si zastánci střídavky říkají co chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
29.7.13 11:08
@Anonymní píše:
Ona tvrdí, že to není důležité…a že pokud to chce otec tak at to zarizuje on

aha, tak třeba na tomhle by se mohli domluvit. Když ho má matka, tak by se mohla starat ten týden o vše. Tím byste měli ten týden pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
36556
29.7.13 11:11
@nepř. G12 píše:
aha, tak třeba na tomhle by se mohli domluvit. Když ho má matka, tak by se mohla starat ten týden o vše. Tím byste měli ten týden pro sebe.

hádám, že to zkusili a ona řekla, že ji kroužek nezajímá, jak zakl. píše
no a otec, který má syna rád, ho holt na kroužek vozí sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
29.7.13 11:15

Ja taky tedy nechapu to starani se o maleho v tydnu, kdy ma byt u mamky… A taky nechapu, proc kdyz si maly piskne, pro nej tata jede… Pokud by se respektovalo, kdo ma jaky tyden, mela bys to snazsi…

Jinak klobouk dolu pred tvym muzem.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
29.7.13 11:17

@Bábrdl
tak asi zkoušeli málo :-)

• Citovat
  • Upravit
12330
29.7.13 11:18

A co naučit chlapečka jezdit veřejnou dopravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.7.13 11:20
@nepř. G12 píše:
@Bábrdl
tak asi zkoušeli málo :-)

nemají žádnou páku, matka chce výhradní péči, asi dělá naschvály..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
29.7.13 11:23

@Bábrdl
asi máš pravdu, jsem se snažila vymyslet, aby byli víc spolu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.13 11:25

@chatwenna Manžel právě chce malého kdykoliv on chce… protste ho tak moc miluje i kdyz si myslim, ze to malemu ublizuje…treba co se tyka vychovy…nemuze mit vzdy to co chce a hned. @Bábrdl Zkoušeli jsme to… ale matka nechce. Není to pro ni duležité. Tvrdí, že mu to nejde tak proc tam chodit..(je pravda ze nevynika, ale bavi ho to) @esterka03 Sociální pracovnice nám řekla, že nemáme šanci to vyhrát… to že má za týden u mamky špinavé uši, nedává léky na alergii, že má dlouhé nehty, nečistí si zuby(za ten týden tak 3×), lítá po městě od 5 let sám, že to nejsou duvody pro odebrání z péče… musela by ho bít, nebo chlastat…

• Citovat
  • Upravit
36556
29.7.13 11:28
@Anonymní píše:
@esterka03 Sociální pracovnice nám řekla, že nemáme šanci to vyhrát… to že má za týden u mamky špinavé uši, nedává léky na alergii, že má dlouhé nehty, nečistí si zuby(za ten týden tak 3×), lítá po městě od 5 let sám, že to nejsou duvody pro odebrání z péče… musela by ho bít, nebo chlastat…

Počkej a ty navrhuješ dát jí ho NAFURT? A divíš se, že muž nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí