Jsem sobecká na manželova syna z předchozího vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.13 11:13

Holky rozvádět se nechci a nebudu :-) Věřím, že když se lidi vezmou je to na celý život.. v dobrém i zlém..(jsem možná bláhová ale mám to tak „uskládané v hlavě“). Manžel s byvalkou zenaty nebyl… ale taky bych uvítala změnu v pravidlech… že když má být u mamky tak u ni bude a naopak… samozřejmě když je hyc tak by mohl být na odpoledne u nás kde má zahradu a bazén a ne v panelákovém bytě(občas udělat vyjímku)… třeba na odpoledne, ale to by ho mamka musela pustit a to ona neudela.

• Citovat
  • Upravit
2205
31.7.13 11:13
@Anonymní píše:
Holky děkuju za názory… někdo se ptal jak to bylo když chodil prcek do školky… Chodil jen k nám, jeho mamka ho do školky nedávala. Neříkám, že by tady měl být jen na víkend… bud at je u nas od pondeli do patku a skolu navstevuje u nas a nebo at je u nas od patku do nedele(popřípadě pondělního rána) a do školy chodí u matky… Jenže ani jedna varianta není možná, prtože ani jeden z rodičů ho nechce mít od pátku do neděle. Já s maličkým nemám problém, jen mě štve ta situace jak se tady již někdo zminuje. Bylo mi řečeno na začátku, že se to zvládne než začne maličky chodit do školy, že zabojujem a zkusime to nějak udělat aby byl unas… jenže se nic nestalo, manžel zabojoval, ale stejne to nevyšlo… a ted mi je řečeno ať teda ještě počkám 4 roky a až bude prckovi cca 10 tak už si sám řekne a vybere si.. Jenže prcek je taky kvítko, tam kde je potrestany tam to nema rad a nebo se chova naopak..takže to dopadá většinou tak, že když ho otec potrestá a zlobí se na neho tak maličky dojde s tím, že bude hodný a že nemá rád maminku, že ma rad radeji tatinka(to řekne z ničeho nic a ještě se u toho rozplace) a tim padem je vse zapomenuto a tatinek jede jako by nic dal… Prcek to nema jednoduche, lita z místa na místo jak hadr na holi…ale myslím si, že by se pár věcí mohlo změnit pro spokojenost všech…jenže to asi budu muset počkat až prckovi bude 10.

To není o tom, že je kvítku, ale takhle mu to zařídili rodiče ;) a když se bude takto pokračovat, tak ani v 10 nebude schopen si vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
31.7.13 11:16
@Anonymní píše:
Holky rozvádět se nechci a nebudu :-) Věřím, že když se lidi vezmou je to na celý život.. v dobrém i zlém..(jsem možná bláhová ale mám to tak „uskládané v hlavě“). Manžel s byvalkou zenaty nebyl… ale taky bych uvítala změnu v pravidlech… že když má být u mamky tak u ni bude a naopak… samozřejmě když je hyc tak by mohl být na odpoledne u nás kde má zahradu a bazén a ne v panelákovém bytě(občas udělat vyjímku)… třeba na odpoledne, ale to by ho mamka musela pustit a to ona neudela.

s exmanželem děláme kompromisy když potřebuji hlídá on když on potřebuje mám dceru já i když nemá být právě u mě a nebo nemá být u otce..vše je o domluvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.13 11:17
@Lady Bee píše:
Jakou exkluzivní pozici??? Exkluzivní je na tom to, že malej jde do školy, takže je pochopitelné, že se z toho můžou všichni poprdět. První dítko jd do školy, takže se točí vše kolem něj, ale upřímně tohle je normální i v normálních rodinách. Když jsem šla já do první třídy, taky se to řešilo, menší brácha byl tak nějak v ústraní, v dobrym slova smyslu. U něj se zas řešili jiný věci, co se zrovna naučil a tak, ale když jde díte poprvý do školy, tak je to prostě událost v každé rodině. Taky se ze mě každej mohl poprdět, že jdu do první třídy, fotky, babičky, dědečkové a já nevim co ještě. To jsou prostě důležité momenty dítěte, které se protěžují chvíli. Stejně tak byli všichni paf když nastoupil brácha do první třídy, já už byla ve čtvrté třídě a už jsem taky byla jen divák, ale rozhodně jsem teda nepociťovala, že by mě někdo odbýval, prostě jsem to tak brala jako dítě, protože jsem to zažila taky :) a takových momentů bude víc a je jasné, že dcera zakldatelky bude zažívat toto taky a pokud tohle zakladatelka nepochopí, tak se bude zabývat každou prkotinou :)

V tomhle máš pravdu, ale tady vůbec nejde o to, že by mi vadilo něco takového jako že jsou všichni paf z toho že jde do školy… z toho zatím nikdo paf není… :-) asi to přijde koncem srpna :-)Tady jde o to, že by vše mohlo být pro nás jednodušší kdyby jeden z rodičů udelal menší ustupek, ale to neudela ani jeden. I kdyby jen s tím koníčkem..

• Citovat
  • Upravit
43035
31.7.13 11:22
@Anonymní píše:
@Pudloslava Bydlíme v nově zrekonstruovaném domě takže stěhovat se nebudeme, matce jsme poblíž našli bydlení (zaplatili kauci atd) jenže ona se beze slova odstehovala do jineho mesta měsíc před koncem smlouvy takže nam i kauce propadla atd… myslím, že to bylo naschvál.. ale je to její právo. Člověk nemůže člověku přikazovat kde ma bydlet. Přehlásila bez našeho vedomi jeho trvale bydliště, zmenila mu lekare… takže i proto soud rozhodl, že bude školu navstevovat tam kde ma trvalko atd

Hm, tak to je blby, je jasny, ze pronasledovat ji po CR asi nebudete. je mi lito, takova situace. Ale chapu partnera, ze se synka nechce vzdat. Ja si myslim, ze bys mela vydrzet, neni to naveky, brzy bude jezdit sam. manzel jezdil v sesti letech busem do druhe vesnice na hudebku. Neni to zase takova dalka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.13 11:24

Zakladatelko…k vám ho nepustí mimo svůj týden…
ale na kroužek at ho manžel vozí jo???
Dobrý :roll:
XYZ
A on teda chodil do školky ob týden???

• Citovat
  • Upravit
43035
31.7.13 11:28

Hele vlastne bud rada, ze manzel je takovej. vzdyt kolik zname takovych rodin, kde otec o dite „nema zajem“. Mas dobryho chlapa. je blby, ze to neni tvoje dite a maximum starosi o nej spadlo na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.13 11:34

To je jen o naschválech… manžel ho vozí na kroužek protože ma prcek docela nadvahu tak chceme at sportuje.. navic ho to bavi, ale kdyz ho chcem na bazen tak ho nepusti a my se pak dovidame ze byl celou dobu v tech vederech u baraku na sidlisti a sam si hral… jenže ona ho nepusti protoze vi ze u nas je moc spokojeny a mam pocit ze ji to vadi.. (i kdyz z pozice matky ji na jednu stranu chapu ze „žárlí“ ale na druhou stranu radeji ho pustim tam kde si bude uzivat(když já mu to nemůžu poskytnout) nez ho ochuzovat… i kdyz bych treba zarlila) Ona vše dělá podle toho jakou má zrovna náladu. Někdy ho ani na trenink nepustí…jj do skoly chodil ob týden. máme tam známou ředitelku a ona nam řekla, že to jde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.13 11:35
@Pudloslava píše:
Hele vlastne bud rada, ze manzel je takovej. vzdyt kolik zname takovych rodin, kde otec o dite „nema zajem“. Mas dobryho chlapa. je blby, ze to neni tvoje dite a maximum starosi o nej spadlo na tebe.

Vím, že je dobrý táta!!! A že takoví chlapi moc nejsou… :/

• Citovat
  • Upravit
2205
31.7.13 11:38
@Anonymní píše:
V tomhle máš pravdu, ale tady vůbec nejde o to, že by mi vadilo něco takového jako že jsou všichni paf z toho že jde do školy… z toho zatím nikdo paf není… :-) asi to přijde koncem srpna :-)Tady jde o to, že by vše mohlo být pro nás jednodušší kdyby jeden z rodičů udelal menší ustupek, ale to neudela ani jeden. I kdyby jen s tím koníčkem..

Tak od exmanželky to určitě nečekej, pokud tady mluvíš pravdu :) a manžel by rozum mít měl, ale evidentně chce syna u sebe a ono vzdát se dítěte, nebo aspoň to omezit je docela těžké, pokud syna miluje nadevše… Ale měl by se nad tím taky zamyslet jako dospělý a trošku ten harmonogram zkorigovat, teď to nemyslím kvůli tobě, ale kvůli klukovi, aby měl nějaký řád, ale ono evidentně oba rodiče jsou jaksi tvrdohlavý… no nevim nevim… A on z toho nikdo paf není, že jde do školy? Tak to mi přijde taky divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.13 11:44
@Lady Bee píše:
Tak od exmanželky to určitě nečekej, pokud tady mluvíš pravdu :) a manžel by rozum mít měl, ale evidentně chce syna u sebe a ono vzdát se dítěte, nebo aspoň to omezit je docela těžké, pokud syna miluje nadevše… Ale měl by se nad tím taky zamyslet jako dospělý a trošku ten harmonogram zkorigovat, teď to nemyslím kvůli tobě, ale kvůli klukovi, aby měl nějaký řád, ale ono evidentně oba rodiče jsou jaksi tvrdohlavý… no nevim nevim… A on z toho nikdo paf není, že jde do školy? Tak to mi přijde taky divné :think:

Samozřejmě vybíráme aktovku, říkáme jaké to tam bude, povídáme si a těšíme se… ale že bychom z toho byli úplně hotoví to né..Možná je to i tím, že v tom týdnu bude u ní a ona nechce at tam jdeme taky… ten první den… ale vím, že tam u školy na něho od rána budem s manželem stejně čekat at ho doprovíme.. i když to potom bude zase dlouho na nože..

• Citovat
  • Upravit
2205
31.7.13 11:46
@Anonymní píše:
Samozřejmě vybíráme aktovku, říkáme jaké to tam bude, povídáme si a těšíme se… ale že bychom z toho byli úplně hotoví to né..Možná je to i tím, že v tom týdnu bude u ní a ona nechce at tam jdeme taky… ten první den… ale vím, že tam u školy na něho od rána budem s manželem stejně čekat at ho doprovíme.. i když to potom bude zase dlouho na nože..

Ona nechce abyste tam byli??? Tak to by se mi teda nelíbilo :think: Měl by s ní manžel zatočit trošku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
31.7.13 13:15
@Anonymní píše:
To je jen o naschválech… manžel ho vozí na kroužek protože ma prcek docela nadvahu tak chceme at sportuje.. navic ho to bavi, ale kdyz ho chcem na bazen tak ho nepusti a my se pak dovidame ze byl celou dobu v tech vederech u baraku na sidlisti a sam si hral… jenže ona ho nepusti protoze vi ze u nas je moc spokojeny a mam pocit ze ji to vadi.. (i kdyz z pozice matky ji na jednu stranu chapu ze „žárlí“ ale na druhou stranu radeji ho pustim tam kde si bude uzivat(když já mu to nemůžu poskytnout) nez ho ochuzovat… i kdyz bych treba zarlila) Ona vše dělá podle toho jakou má zrovna náladu. Někdy ho ani na trenink nepustí…jj do skoly chodil ob týden. máme tam známou ředitelku a ona nam řekla, že to jde.

Uff, ja to vazne nechapu, koho bavi resit takove -no budu slusnej -veci, byt v takovem vztahu. Zivot je prilis kratkej, clovek ma par let, kdy je mladej, zdravej a plnej energie, tak proc plytvat nervy na cizi decka, problematicke expartnery, a dokonce i partnery, kteri vidi jen to sve dite a rozmazlujou ho. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky