Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pe-terka No neco na tom je, neco malo taky…ono dneska uz fakt nevis..
A je fakt, ze si rozhodne manipuluji s kazdym jak chteji a ze tohle dokazi jen nemci a ja to musim vedet, tato vlastnot jim dodnes nezmizela
.U hodne z nich bohuzel.. ![]()
Jezisi a tohle uz jste videli, ted nahodou jsme to nasla ![]()
Anonymní
26.01.15 12:53
Vezme mi sociálka dítě…???
Zdravím všechny milující rodiče
Založením tohoto téma reaguji na přečtení článku na FB (převzato z rodina.cz) a jistě pochopíte anonymitu. O nás: jsme milující rodiče dvou dětí, dívky a chlapce. Žijeme v rodinném domě se zahradou, kde pěstujeme zeleninu, chováme zvířata a nemáme dluhy. Děti jsou očkované (aby mohly do MŠ…), až půjdu do práce (mám Mgr. titul, muž pracuje jako dělník v jedné firmě). A teď k věci…V článku, který jsem si přečetla, byl popsán příběh, který se odehrál v tomto měsíci: Právě jsem zažila šok. Juvenilní justice začíná naplno řádit i v ČR. Právě jsem zjistila, že koupání vlastního dítěte jiného pohlaví, utírání ho, prdění mu na bříško a mazlení se s ním je protizákonné…
Zkopíruji jsem odkazy a výcucy z aktuálního článku. Je nám z toho zle…
http://www. rodina. cz/…17989219.htm
20.1.2015 22:36:52 Marta
Ve vyhledavaci najdete pod nazvemn..Vezme mi socialka dite, co tam ta pani pise o pripadu podobnemu Norsku uz v cr ![]()
@pomenkova píše:
Jezisi a tohle uz jste videli, ted nahodou jsme to nasla![]()
Anonymní
26.01.15 12:53
http://www. rodina. cz/…17989219.htm
Vezme mi sociálka dítě…???
Zdravím všechny milující rodičeZaložením tohoto téma reaguji na přečtení článku na FB (převzato z rodina.cz) a jistě pochopíte anonymitu. O nás: jsme milující rodiče dvou dětí, dívky a chlapce. Žijeme v rodinném domě se zahradou, kde pěstujeme zeleninu, chováme zvířata a nemáme dluhy. Děti jsou očkované (aby mohly do MŠ…), až půjdu do práce (mám Mgr. titul, muž pracuje jako dělník v jedné firmě). A teď k věci…V článku, který jsem si přečetla, byl popsán příběh, který se odehrál v tomto měsíci: Právě jsem zažila šok. Juvenilní justice začíná naplno řádit i v ČR. Právě jsem zjistila, že koupání vlastního dítěte jiného pohlaví, utírání ho, prdění mu na bříško a mazlení se s ním je protizákonné…
Zkopíruji jsem odkazy a výcucy z aktuálního článku. Je nám z toho zle…
20.1.2015 22:36:52 Marta
to je Marta Jungová, případ z Nýrska
@pomenkova píše:
Ve vyhledavaci najdete pod nazvemn..Vezme mi socialka dite, co tam ta pani pise o pripadu podobnemu Norsku uz v cr
@blecha72 píše:
to je Marta Jungová, případ z Nýrska
A copak další megakolo
![]()
@Amys přesně tak ty otřesné případy vznikají. Domákne se toho třeba někdo na Sibiři, přeloží a hned je tu případ řádné matky, které byly neoprávněně odebrány děti.
@tiffany No ja nevim jak to bylo tady, ale jen jsem to nahodne nasla no. ![]()
@pomenkova píše:
To byla nejaka kachna??
No, kachna, to se nedá tak říct. Ten případ tomu byl připodobňovaný, ačkoliv je to nebe a dudy. Bohužel dodneška se to spoustě lidí nedá vysvětlit
Tihle lidi měli na výběr, respektive matka, zda popadne děti a bude s nima jinde než otec podezřelý ze zneužívání a nebo jestli zůstane s otcem a holt v rámci zamezení styku s ním, převelí děti někam jinam. Ona zůstala s otcem a děti přehrála k sestře (takže žádné odebrání státem) na dobu, dokud se to nevyšetří. Nakonec se nevyřešilo nic, jelikož otec se rozhodl radši oběsit, než podstoupit vyšetření. Nakonec se to tedy celé odložilo a bludy se šíří dál.
@Amys Aha,no presto nechapu jak se nekdo muze obesit, no ne kazdy je silne povahy presto by jsem o deti spis bojovala
Ja to necetla cele, ale njn je to stejne hruza teda.
@Amys No to vis nekdy je asi i tezke uverit, ze by pritel ci manzel zneuzival dite
Ono zase je sposuty pripadu kdy to zena u rozvodu pouziva bezne aby deti ten otec nedostal atd..Takze tezko rict jestli opravdu nekoho zneuzival
![]()
Ja si pamatuju podle vypraveni me mamy, ze jedna holiccka asi 15 let byla rodinou obvinena, ze ukradla jejich penize, proste ji nejak i tyrali desne v tom smylsu,(neverili ji)ze porad musela jen pracovat a ja nevim co, divna rodina proste(no bylo to tenkrat nikdo to moc neresil)ten otec ji rekl, ze je to spratek co jen krade serezal ji a on ty penize pak nasel ale bylo pozde nasel je den po tom co se ona obesila.
.Takze ani se neda rict, ze by mohl byt vinny ten otec, protoze nechtel jit na testy treba nebyl silny, aby to zvladl-no tezko rict…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat