Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aquarian tak samozřejmě. Pokud čekal sex, mohl říct promin, čekal jsem od toho něco jiného - sex, už bys mela jit. Tak komunikujou normalni lidi. Muze se stat, že každý ocekava něco jiného. A bylo by to asi stokrat lepsi, nez do nekoho bez souhlasu strkat pero.
@Freeandwild píše:
Takže Ty kdyz jdes k někomu cizimu prespat a jsou tam i osoby opacneho pohlavi, tak jdes radsi spát nemyta, aby si to nekdo nevylozil jako souhlas k sexu? Sorry ale to fakt není normalni, co tu pises. On to na ni zkusil, ona rekla ne, on ze ok a ona že prima, že se pujde osprchvat a pujde si lehnout. A pak za ni vlezl do sprchy a tam ji znásilnil. V tom bytě nebyli sami, ona tam byla s kamaradkou tvl! Kde presne vidis, že se mu jakkoliv nabizela? Kde presne vidis jeji dil viny? A z jeho strany Ti to prijde jako normální akceptovatelne chování?
A teda kdyz s Tvym chlapem soulozite a Tebe to bolí, tak zatnes zuby a nechas ho to dodelat, protoze je taky nesvepravne zvířátko ovládané pudy a neudelat se by asi neprezil? A u doktora taky začínáte sexem, když uz ses pred nim svlekla, nebo ten se udržet dokaze nebo jak to je
Z tyhle diskuze se mi uz ponekolikaty regulerne navaluje. To je fakt uplne neuveritelny, kolik ruznych variant viny se dokaze svalit na obet, jen aby chudacek prasacek netrpel.?
![]()
![]()
Jestli to nebude tím, že řada lidí nepovažuje za normální přespávat u někoho cizího.
![]()
BTW už jsem se tady ptal, zeptám se i Tebe.
Bylo nebo je z její strany akceptovatelné chování předstírat zájem o sex, aby ji pozval do bytu a nechal přespat?
Jinak by si ji do bytu zjevně nepustil, že. ![]()
Prvně jsem si myslela, že je to sranda a že politici si opětovně vyřizují účty nepatřičnými způsoby.. ale to není jedna dívka.. je jich několik…! A k tomu to vyjádření Vysoké školy, kde říkali, že si na něj nejedna stěžovala.. No a když si jde už studentka VŠ stěžovat, tak pak to již musí mít váhu… Za mě je to po vícero svědectví pravda a jen hyena se vyspí s naprosto alkoholem omámenou holkou.. To je jedna věc, ještě horší je ta, že ji nalil on a pak to udělal. Navíc na 16ti letých holkách.. Za mě naprostý manipulant vědomě využívající svého daru řeči, toho že byl starší na 16ti letých hnus… A v 16 letech at si říká každý co si říká… Jsme spaly taky normálně ve vícero ve stanech a ANO i S KLUKY!
A třeba jsme se i nějakým líbily, ale nikdy nás tam nezačali ani ohmatávat! Spíš z nás byli vyklepaní
Jela jsem i na dovču se 3 klukama, spali jsem v 1+1 a taky nejsem těhotná a kamaradime se dodnes… A já fakt nic nečekala, protože to byli normální, slušní kluci, kamarádi… A kdo to bere tak, že chlap = naddržený hřebec, který když vidí samici co má už krámyy po ni hned skočí.. Tak nevím na jaké úrovni společnosti se pohybuje… ale bude dost DOST NÍZKÁ… Viz paní, co píše sám článek…
@aquarian píše:
Jestli to nebude tím, že řada lidí nepovažuje za normální přespávat u někoho cizího.![]()
BTW už jsem se tady ptal, zeptám se i Tebe.
Bylo nebo je z její strany akceptovatelné chování předstírat zájem o sex, aby ji pozval do bytu a nechal přespat?
Jinak by si ji do bytu zjevně nepustil, že.
Když jsem se ho druhý den ptala, proč odešel.. řekl, že je gentleman a nechtěl at si myslím, že mi jde jenom o to… že mě má rád a chce aby to vše prostě klaplo a bylo to pěkné
Dám ti příklad z mého života…
Když jsem byla asi potřetí na rande s mým nyní už partnerem.. Tak na 3. rande jsme seděli večer ve vinárně dlouho do noci a ten večer byl úžasný… Protože jsem bydlela od jeho města asi 40km a jel mi poslední vlak v 22:15 řekl mi, vykašli se na vlak.. už je moc pozdě.. Přespi u mě. Věděla jsem k čemu muže dojít a upřímně by mi to ani nevadilo.. Ještě jsme si pustili nějaký film a dali si první pusu…
Pak mi ustlal na letišti objal mě a šel spát do vedlejšího pokoje.. Já mu říkala: hele kam jdeš jako? A on, že bude spát vedle, že se těší na zítra… A já to nechápala a možná se i trochu zlobila
Ale po vínku rychle usla a další rande jsme si to vynahradili ![]()
@aquarian píše:
Pak by se ovšem dotyčným měla omezit způsobilost k právním jednáním, aby nepřišly i někde jinde k úhoně.Například jak jsi uváděla, že když se žena svlékne před mužem, tak to není důvod ji znásilnit.
To je samozřejmě pravda.
Ovšem pokud to není výzva k sexu, je na místě psychiatrické vyšetření, protože zřejmě trpí neovladatelným exhibicionismem.
A pokud nejedná ani o duševní poruchu, tak podle toho, kde se to stalo, lze uvažovat i o trestném činu výtržnictví (hrubá neslušenost na místě veřejnosti přístupném)Ale zpátky k Ferimu - takže je v pořádku, aby se mu slečna pod záminkou sexu vetřela do bytu?![]()
Když ví, že jinak by ji dovnitř nepozval?
pokud jsme zpatky u Feriho, tak nic z vyse uvedeneho neni pravda. Zadna z tech poskozenych sama nesvlekla pred nim, to napadeni se neodehravalo v jeho v byte. Tohle upravovani reality ve prospech Feriho/neprospech tech holek nechapu, pak se nekdo divi, ze to nechteji hlasit, kdyz na ne lidi koukaji takhle.
@purplee píše:
Když jsem se ho druhý den ptala, proč odešel.. řekl, že je gentleman a nechtěl at si myslím, že mi jde jenom o to… že mě má rád a chce aby to vše prostě klaplo a bylo to pěknéDám ti příklad z mého života…
Když jsem byla asi potřetí na rande s mým nyní už partnerem.. Tak na 3. rande jsme seděli večer ve vinárně dlouho do noci a ten večer byl úžasný… Protože jsem bydlela od jeho města asi 40km a jel mi poslední vlak v 22:15 řekl mi, vykašli se na vlak.. už je moc pozdě.. Přespi u mě. Věděla jsem k čemu muže dojít a upřímně by mi to ani nevadilo.. Ještě jsme si pustili nějaký film a dali si první pusu…Pak mi ustlal na letišti objal mě a šel spát do vedlejšího pokoje.. Já mu říkala: hele kam jdeš jako? A on, že bude spát vedle, že se těší na zítra… A já to nechápala a možná se i trochu zlobila
Ale po vínku rychle usla a další rande jsme si to vynahradili
Teď zrovna nevím, jestli se mnou polemizuješ nebo souhlasíš. ![]()
@qazik píše:
pokud jsme zpatky u Feriho, tak nic z vyse uvedeneho neni pravda. Zadna z tech poskozenych sama nesvlekla pred nim, to napadeni se neodehravalo v jeho v byte. Tohle upravovani reality ve prospech Feriho/neprospech tech holek nechapu, pak se nekdo divi, ze to nechteji hlasit, kdyz na ne lidi koukaji takhle.
Dobře, pokud se chceš točit na tom, čí ten byt byl, tak pokud slečna předstírá, že bude souložit s kýmkoliv ze skupiny, aby ji vzali sebou dovnitř.
Protože jinak by ji sebou nebrali.
Jestli tam vidíš nějaký relevantní rozdíl, rád se s ním seznámím.
@aquarian píše:
Dobře, pokud se chceš točit na tom, čí ten byt byl, tak pokud slečna předstírá, že bude souložit s kýmkoliv ze skupiny, aby ji vzali sebou dovnitř.
Protože jinak by ji sebou nebrali.Jestli tam vidíš nějaký podstatný rozdíl, rád se s ním seznámím.
kdo tam co predstiral? Z jakeho zdroje vychazis? Myslis, ze pokud prijde holka nekam na party, automaticky tim dava souhlas, aby ji osoulozil kdokoliv z pritomnych? Pres jeji vyslovny nesouhlas?
S takovymi nazory si radeji urychlene vyhledej odbornou pomoc, nez se dostanes do nejakeho maleru.
@qazik píše:
kdo tam co predstiral? Z jakeho zdroje vychazis? Myslis, ze pokud prijde holka nekam na party, automaticky tim dava souhlas, aby ji osoulozil kdokoliv z pritomnych? Pres jeji vyslovny nesouhlas?
S takovymi nazory si radeji urychlene vyhledej odbornou pomoc, nez se dostanes do nejakeho maleru.
Ten názor mi připisuješ ty sama, já nic takového nenapsal. ![]()
@LaPaloma píše:
Já mám problém se všemi, co nerozlišují jít na kafe do kavárny a jít k někomu domů se sprchovat jako rozdíl.
V minulosti jsem měl občas takové záchvaty altruismu, když jsem viděl nějakou ženskou na zastávce MHD, že ji nabídnu svezení na metro. Jednak jsem v dobách mého mládí také občas po tom zatoužil, když jsem unavený zjistil, že další spoj mám až 1/2 hodiny nebo déle a venku kosa, a jednak jsem třeba stejně musel jezdit jenom tak, jelikož jsem třeba dobíjel baterku, abych ráno zase nastartoval (krátké trasy do a z práce, stará baterka, noční mrazy). Nesoustředil jsem se jenom na mladé a osamělé holky, klidně i starší a třeba i 2, fakt jsem jenom chtěl udělat dobrý skutek a dobít přitom baterku, ale vždy každá s poděkováním odmítla. Mrzelo mě to, ale celkem jsem je chápal, jelikož sednout do auta k cizímu chlapovi, byť ve 2 a třeba i za světla, je dost risk a žádná si na to netroufla.
Jít s někým cizím nebo polocizím domů a vlézt si nahá do sprchy je stejný risk a daná osoba musí počítat s tím, že může dojít k něčemu, co se jí moc líbit nebude. ![]()
@jege píše:
V minulosti jsem měl občas takové záchvaty altruismu, když jsem viděl nějakou ženskou na zastávce MHD, že ji nabídnu svezení na metro. Jednak jsem v dobách mého mládí také občas po tom zatoužil, když jsem unavený zjistil, že další spoj mám až 1/2 hodiny nebo déle a venku kosa, a jednak jsem třeba stejně musel jezdit jenom tak, jelikož jsem třeba dobíjel baterku, abych ráno zase nastartoval (krátké trasy do a z práce, stará baterka, noční mrazy). Nesoustředil jsem se jenom na mladé a osamělé holky, klidně i starší a třeba i 2, fakt jsem jenom chtěl udělat dobrý skutek a dobít přitom baterku, ale vždy každá s poděkováním odmítla. Mrzelo mě to, ale celkem jsem je chápal, jelikož sednout do auta k cizímu chlapovi, byť ve 2 a třeba i za světla, je dost risk a žádná si na to netroufla.Jít s někým cizím nebo polocizím domů a vlézt si nahá do sprchy je stejný risk a daná osoba musí počítat s tím, že může dojít k něčemu, co se jí moc líbit nebude.
Anebo to bylo jinak. Pochybuji, ze ty holciny věděly o jeho hovadskem chovani k zenskemu pokoleni. To by s ním asi do toho bytu nesly, pokud nejsou „kamikaze“.
Treba na nej spolehaly, byl to znamy nadejny politik, hlasici se a podporujici hnuti meToo, zkratka chlap/politik jak ma byt, nic spatneho by jim nevyvedl. No a on to vlk v rouse berancim
. A o to je to vetsi svinstvo, ze vyvedl. Ty holciny mu fakt klidne mohly verit a on toho zkratka zneuzil.
@stock píše:
Anebo to bylo jinak. Pochybuji, ze ty holciny věděly o jeho hovadskem chovani k zenskemu pokoleni. To by s ním asi do toho bytu nesly, pokud nejsou „kamikaze“.
Treba na nej spolehaly, byl to znamy nadejny politik, hlasici se a podporujici hnuti meToo, zkratka chlap/politik jak ma byt, nic spatneho by jim nevyvedl. No a on to vlk v rouse berancim. A o to je to vetsi svinstvo, ze vyvedl. Ty holciny mu fakt klidne mohly verit a on toho zkratka zneuzil.
To je asi ten základní rozdíl v pohledu na celou záležitost.
Mně pořád připadá naprosto zjevné, že většina by právě kvůli jeho angažovanosti s meToo počítala s tím, že to vlk v rouše beránčím je.
![]()
@Freeandwild
Mne se zase navaluje z tech tvych osobnich utoku. Vic casu s tebou ztracet neminim.
@qazik píše:
Vono na ně lidi koukaj takhle hlavně proto, že to neřeší hned po činu, ale až za několik let a za bakšiš. Když letí za novinářem místo za orgánem v trestním řízení. Upravování reality může být z druhé strany, zvláště v novinových článcích.
@aquarian píše:
To je asi ten základní rozdíl v pohledu na celou záležitost.Mně pořád připadá naprosto zjevné, že většina by právě kvůli jeho angažovanosti s meToo počítala s tím, že to vlk v rouše beránčím je.![]()
Neduvtipna, nerozumim..