Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aquarian píše:
Velmi stručně shrnuto, když metoo může podporovat jen naiva nebo pokrytecký oportunista, tak v případě politika se jedná zjevně o druhý případ.A u člověka s takovým charakterem je taky jasné, že se to nebude projevovat jen v té politice.
Nojo, kdyz..„po bitve je kazdy general“, on to na cele napsano nemel, ze je pokrytec, to se ukazalo az po jeho „najezdech“, takze dívčiny vinit z naivity neni dobry. V tom pripade byli naivní vsichni, včetně Tebe a mne, nebo…
@stock
Bych řekl, klasickej bolševik. Myslel si, že to jeho chování funkce přikryje. A ona ho ta rétorika co hlásal v „me-too“ semlela. Nevyšetří se nic, pokud opravdu násilím nějakou neznásilnil. A díky jeho osobnosti co má, (A nedá se upřít, že nějakou má), se bude věnovat úspěšně v něčem jiném.
@jednoslunicko píše:
@Freeandwild
Mne se zase navaluje z tech tvych osobnich utoku. Vic casu s tebou ztracet neminim.
To nejsou osobní útoky, jen parafráze toho, co jsi předtím sama psala. Možná Ti aspoň dojde, jak absurdní Tvoje tvrzení jsou.
@samá práce píše:
@stock
Bych řekl, klasickej bolševik. Myslel si, že to jeho chování funkce přikryje. A ona ho ta rétorika co hlásal v „me-too“ semlela. Nevyšetří se nic, pokud opravdu násilím nějakou neznásilnil. A díky jeho osobnosti co má, (A nedá se upřít, že nějakou má), se bude věnovat úspěšně v něčem jiném.
Mozna, ze nevysetri, nevim, ale kazdopadne se mu podarilo „zadelat“ na meToo v ČR.
Tim minim zmenu/novelizaci zakona. Cili „medvedi sluzba“ a myslim, ze mu ti, kterym jejich „funkce“ a „osobnost“ prekryvaji hovadske chovani vůči zenam a i mužům, srdecne podekuji.
P. S. Hovado je proste osobnosti, ikdyz nejakou funkci ma ![]()
@aquarian píše:
Jestli to nebude tím, že řada lidí nepovažuje za normální přespávat u někoho cizího.![]()
![]()
BTW už jsem se tady ptal, zeptám se i Tebe.
Bylo nebo je z její strany akceptovatelné chování předstírat zájem o sex, aby ji pozval do bytu a nechal přespat?
Jinak by si ji do bytu zjevně nepustil, že.
Zákonem akceptovatelné chování to určitě je. Morálně neumím posoudit. Hlavně nevím, proč by to dělala? Mezi studenty je podle mě naprosto běžné, že místo courání venku prostě zalezou k někomu na byt, a nemusí tam nutně každý s každým souložit. Stejně tak je běžné, že u sebe navzájem přespí, aby nemuseli někde lovit noční MHD a procourat půl noci městem, ještě třeba v zimě. Chápeš, že se v podstatě v žádném z těch popsaných případů nejednalo o situaci, kdy by spolu po rande šli oni dva spolu sami k němu do bytu? Ta jedna si tam maximálně chtěla zajít na záchod. Jinak to bylo vždy v partě…
@Magical-eyes píše:
Co myslíte, jak to dopadne?
osvobodí ho. Když koukám na Hrdou a jaké směšné tresty se dávají za zneužívání dětí, tak tohle bude jasné sproštění
Podminka. Tech znasilnenych bylo vic, k soudu sly jen ty pripady, kde muzou prokazat jeho vinu. Osvobozeny nebude podle me.
Podle mne osvobození. Nahlásily to pozdě aniž by měly cokoliv v ruce.
@Magical-eyes píše:
Co myslíte, jak to dopadne?
Bude to politicky využito? ![]()
@Magical-eyes píše:
3 roky vězení s ostrahou…
Teda zatím nepravomocně
beztak z toho sejde, ale přála bych mu to. Je to hovado… a to nesoudim jen z doslechu cizich zenskych
Velmi stručně shrnuto, když metoo může podporovat jen naiva nebo pokrytecký oportunista, tak v případě politika se jedná zjevně o druhý případ.
A u člověka s takovým charakterem je taky jasné, že se to nebude projevovat jen v té politice.