Kauza Feri

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
16.6.21 10:57
@samá práce píše:
Boží, sice vím že po tobě chci moc, ale vysvětli mně, proč zrovna tě napadly ty lebky. ;)

No, prostě symbol Pirátů a já mám averzi k Pirátům- předpokládám, že jsi z té líhně, podle argumentů. Chtějí k nám nastěhovat cca 4 000 běženců, protože Češi nechtějí pracovat v montovnách za minimální plat atd. atd. A tak mně napadlo: Povaleči z kaváren běžte makat do továren. Tihle makat nikdy nebudou. Jak oni samotní, tak jejich chráněnci. Budou pouze parazitovat ve veřejném (občanském, neziskovém) sektoru atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.6.21 10:58
@Dana066 píše:
Neměla by být nějaká rovnováha? Po mužích chceme, aby udrželi ptáka v kalhotách, ale žena si může nosit co chce? Jsem, žena, nevím, jak to u mužů funguje, ale mám zato, že erekce se nedá korigovat. Muž ji prostě dostane. Stejně tak se prostě ze ženy vzruší citově. A pokud holka přijde na párty v minisukni nebo kraťasích, ze kterých ji kouká část zadku v tangách, nemá se divit, že muže může ten pohled vzrušit. A ty ženy se takhle oblečou, protože ví, a chtějí muže přitahovat a vzrušovat. Jasně věc druhá je, ocitnout se s tím mužem sama v pokoji (s postelí). Asi bych trvala na tom, že dveře zůstanou otevřené a budeme si jen povídat, pokud se mi ten muž nelíbí.

tak to uz se ale dostavame do uplne jineho civilizacniho okruhu, kde zenske musi nosit burky, aby je chudaci chlapi neznasilnovali na potkani. Nebo nekam do svedska, kde je zenam doporucovano, aby si barvily blond vlasy nacerno a nosily rolaky a svetry, aby „neprovokovaly“.

Ale… vazne to chcete mit i tady? :nevim:

A jinak - ne chlap nedostava erekci, pokud kolem prejde holka v minisukni. A MUSI se udrzet a neznasilnit ji a to i kdyz je s ni sam na pokoji. A pokud ji znasilni, tak je to moralni a dusevni mrzak, je to na urovni toho, pokud napr. lupic okrade bezbrannou starenku, co dostane na poste duchod (mozna by nam tu v diskusi rekli nektere chytre hlavy, ze je to jeji vina, ze mela jet domu taxikem a neprovokovat chudaka lupice na ulici :poblion: ). Zkratka toto musi resit trestni pravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
16.6.21 10:59
@Dana066 píše:
Neměla by být nějaká rovnováha? Po mužích chceme, aby udrželi ptáka v kalhotách, ale žena si může nosit co chce? Jsem, žena, nevím, jak to u mužů funguje, ale mám zato, že erekce se nedá korigovat. Muž ji prostě dostane. Stejně tak se prostě ze ženy vzruší citově. A pokud holka přijde na párty v minisukni nebo kraťasích, ze kterých ji kouká část zadku v tangách, nemá se divit, že muže může ten pohled vzrušit. A ty ženy se takhle oblečou, protože ví, a chtějí muže přitahovat a vzrušovat. Jasně věc druhá je, ocitnout se s tím mužem sama v pokoji (s postelí). Asi bych trvala na tom, že dveře zůstanou otevřené a budeme si jen povídat, pokud se mi ten muž nelíbí.

Erekcí nechť si má každý kolik chce, to přece nikomu nikdo nebere. Ale erekce jaksi nikoho neopravňuje k sexu. Někomu ke vzrušení stačí 13tka ve školní uniformě, to bychom taky nemusely vylézat z domů. Jaky oděv bys tak ženám předepsala, aby se vyhnuly potížím?
Díky bohu za všechny ty kulturní kluky a muže, co jsem za dob svého bouřlivého mládí potkala. Už tehdy měli mozek v hlavě a ne v kalhotách. Naštěstí jim to zůstalo a nejsou ani dnes oběťmi svých erekcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
16.6.21 11:00

@Božislava
Těsně vedle. Naposledy jsem volil svobodný. Jejich přístup k osobní odpovědnosti se mi líbil. Nicméně, kdybych velel téhle republice, ani vakcíny bych nekupoval. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
16.6.21 11:04

@qazik
Jó s tím „mělo by to řešit trestní právo“ souhlasím do puntíku. Ale včetně důkazního břemene a né na základě jedna holčina po x letech novinářům za kačky povídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
16.6.21 11:43

Prostě jsem tím jen chtěla říct, že někteří muži berou jako pobídku už jen to, jak je žena oblečená. Není to správné, ale ženy tomu jdou naproti tím, jak se oblékají- některé. a ony mají zodpovědnost za to tím, jak se obléknou, že tyhle typy mužů mají potom oplzlé narážky a snaží se je osahávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15236
16.6.21 12:06
@Dana066 píše:
Prostě jsem tím jen chtěla říct, že někteří muži berou jako pobídku už jen to, jak je žena oblečená. Není to správné, ale ženy tomu jdou naproti tím, jak se oblékají- některé. a ony mají zodpovědnost za to tím, jak se obléknou, že tyhle typy mužů mají potom oplzlé narážky a snaží se je osahávat.

To, ale děláš z chlapů zvířátka bez mozku, protože i kdyby byla ženská nahá v posteli, tak má právo říct v tu chvíli NE. A chlap pokud je svepravnej, to ne musí akceptovat ať se mu to líbí nebo nelibí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
16.6.21 12:45
@Alušáček píše:
To, ale děláš z chlapů zvířátka bez mozku, protože i kdyby byla ženská nahá v posteli, tak má právo říct v tu chvíli NE. A chlap pokud je svepravnej, to ne musí akceptovat ať se mu to líbí nebo nelibí.

Naprostá většina mužů ten mozek má a respektuje, že ne je ne v jakékoliv situaci. Stejně tak jako drtivá většina lidí například nekrede. Jen mi prostě připadá ne úplně rozumné, jít na prvním rande do cizího bytu, testovat jestli ten chlap patří k té většině :nevim:
Tím nijak tu menšinu chlapů neobhajuji a trest jim náleží stejně jako těm zlodějům.

Příspěvek upraven 16.06.21 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
16.6.21 12:51
@Dana066 píše:

Tohle taky není žádná pravda. Mrkni na tuhle výstavu - https://dovecenter.org/…ing-exhibit/ jsou tam fotky oblečení, co měly na sobě oběti znásilnění. Třeba vytahaný šedivý svetr, mikinu s kapucí a tepláky, džíny a volný triko. Taky pobídka?
Budu se opakovat, ale normální chlap se sexem přestane klidně v polovině styku, když je vzrušenej na maximum. Tobě se nikdy nestalo, že Tě sex začal v průběhu styku bolet? Nikdy ses s chlapem nemazlila navzdory tomu, že jsi měla třeba menstruaci a nemohli jste to dokončit? Erekce se dostaví, ale prostě za chvíli opadne, když mazlení přerušíte.
Jestli se někdo nedokáže udržet při pohledu na holku v kraťasech nebo když se s holkou ocitne v jedný místnosti, je to jen a jen jeho problém. Vždycky si může dát studenou sprchu, odejít. Může být naštvanej, že to pochopil jinak. Ale nemá žádný právo si sex vynutit, žádný. Pokud to udělá, má počítat s tím, že se to může řešit, a pokud to udělal tolikrát jako Feri, měl by počítat i s tím, že půjde bručet. Je jedno, před jak dlouhou dobou se to stalo. Ferimu je 24, ty kauzy nejsou starý 20 let, nastřádaly se v posledních pár letech. A není to o jedný holce, co něco vytáhla, těch svědectví už je ke dvěma desítkám. Ale tak určitě, slovo proti slovu žejo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
16.6.21 12:54

Je takový problém učit kluky i holky od určitého věku, že ne znamená ne? A holky učit, že čím kratší šortky, sukně, tím víc po nich muži touží? A myslím teď ty ultra krátké minisukně, kdy stačí pár cm a jsou vidět kalhotky. Ale celospolečensky. Aby je v tom podporovali učitelé, policie, politici. V západní Evropě bude přibývat mužů z jiného kulturního okruhu, kteří mají pocit, že čím míň toho má žena na sobě, čím víc je toho vidět, tím víc si říká o sex. A pak ti muži jednají pudově. A ženy se pak začnou zahalovat víc až do extrému. To taky není dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.6.21 13:39

@Dana066 nějak nechápu, protože do Evropy přichází víc lidí jiné kultury tak místní holky, kvůli někomu, kdo neovladne své pudy, nebudou nosit kraťase a sukně?
A ještě je v tom budou podporovat učítelé a politici a říkat jim, že se musí podřídit, protože někteří chlapi jsou prasata.
Nebude lepší říkat těm prasákům, že takhle ne, tady je určitá kultura, když tu neumíš žít, tam tu žít nemusíš a když porušíš zdejší pravidla, tak jdeš do vězení, ať má holka na sobě pytel nebo minisukni.

Feri sice není úplně typicky Čech, otec je snad z Etiopie, matka Romka, ale vyrůstal tu a své pudy, ať jsou jakekoliv musí ovládat nebo za to bude pykat.
Ne, že holky, kvůli němu nebudou chodit na párty, nosit pytle a nechat si líbit písemné i ruční obtěžování, protože on má nějaké pudy. Ať si dá studenou sprchu, když je neumí ovládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
16.6.21 16:34

@mado . Prostě v určitých situacích tomu znásilnění může jít ta holka výrazně naproti tím, jak vyzývavě se obleče, tím, že se nechá od toho muže opít, flirtuje a neodhadne odhodlanost toho muže se s ní vyspat apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
16.6.21 16:37

@mado A myslela jsem to tak, že celá společnost (policie, učitelé) by se měli naučit respektovat, když žena řekne ne. Právě proto, že do Evropy přichází víc muslimů. Aby ti naši muži pak podpořili ženy, a těm muslimům dali na vědomí, že ne znamená ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
17.6.21 08:28
@Alušáček píše:

Nejde o to, že NE znamená NE. Jde o to, že ta holka je blbá jako kýbl lepidla pokud mu vlezla nahá do postele a nechtěla přitom sex a její důvěryhodnost jako oběti strmě klesá. Navíc, když s tím přijde po několika letech. Důkazy žádné a její tvrzení nemá absolutně žádnou hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.6.21 08:46
@zoidberg píše:
Nejde o to, že NE znamená NE. Jde o to, že ta holka je blbá jako kýbl lepidla pokud mu vlezla nahá do postele a nechtěla přitom sex a její důvěryhodnost jako oběti strmě klesá. Navíc, když s tím přijde po několika letech. Důkazy žádné a její tvrzení nemá absolutně žádnou hodnotu.

proc sem furt nekdo mota to, jestli ty holky byly, nebo nebyly blbe? Myslis, ze blbe holky je legalni znasilnovat?
A ostatne takhle to ve Feriho pripade nebylo, ze by mu lezly do postele nahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová