Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ruzovasrnka píše:
Vysokoškolačkám není 16-17. Dneska se v 19ti maturuje
Jo a pít alkohol by se mělo až od 18ti, ne? Tvoje děti můžou chodit domů v 16ti opilé?
Myslím, že většina lidí už v 16, 17 nějakou zkušenost s alkoholem má. I kdyby jim bylo 20, co to mění na situaci? Dává to někomu právo vymoct si sex na někom, kdo o to nestojí?
@Freeandwild
Vyliž mi. Měly to ty holky řešit hned a s důkazem. Teď je pozdě bycha honit a ještě jsou za blbky. To je to co mě na tom vadí. A jestli to byl Feri či někdo jiný nehraje roli.
@samá práce píše:
@Freeandwild
Vyliž mi. Měly to ty holky řešit hned a s důkazem. Teď je pozdě bycha honit a ještě jsou za blbky. To je to co mě na tom vadí. A jestli to byl Feri či někdo jiný nehraje roli.
Kdyby se ještě kromě srdíček udělovali lebky s kříženými hnáty, máš jich ode mně nejmíň tucet.
@Božislava píše:
Kdyby se ještě kromě srdíček udělovali lebky s kříženými hnáty, máš jich ode mně nejmíň tucet.
Tak on se od hovada, co nesnáší ženský nedá ani jiný názor čekat. To zase nesmíte chtít nemožné.
@samá práce píše:
@Freeandwild
Byly by za blbky úplně stejně. Jaký je v tom rozdíl? Pořád stejný dotazy, proč jsi tam chodila, čemu se jako divíš, když si s ním zůstala sama, proč piješ, když to neumíš… Jde o ten princip, že ženský dokola musí vymýšlet, jak se oblíkat, kam, kudy a s kým nechodit a jak se bránit. Nebylo by jednodušší, kdyby se chlapi prostě naučili udržet péro v kalhotách?
@Freeandwild píše:
Byly by za blbky úplně stejně. Jaký je v tom rozdíl? Pořád stejný dotazy, proč jsi tam chodila, čemu se jako divíš, když si s ním zůstala sama, proč piješ, když to neumíš… Jde o ten princip, že ženský dokola musí vymýšlet, jak se oblíkat, kam, kudy a s kým nechodit a jak se bránit. Nebylo by jednodušší, kdyby se chlapi prostě naučili udržet péro v kalhotách?
Jasně, všechno by bylo jednodušší, kdyby chlapi uměli udržet zapnutý poklopec a ženy zase používaly aspoň příležitostně mozek.
Tak si představ, seznámíš se s někým na sociální síti, vyměníte si pár zpráv, pozve tě na rande. Jdete někam do klubu, necháš se opít a pozvat k němu domů. Jedna mu dokonce vlezla až do postele s tím, že u něj přespí
Co si myslíš, že tím ten chlap sleduje? Určitě číst Dostojevského a ukazovat ti herbář ![]()
Když někomu dobrovolně vlezeš v noci po prvním rande opilá do pokoje/sprchy/ložnice, tak se to těžko dá srovnávat s tím, že jdeš v sukni po parku a někdo tě přepadne.
Neměla by být nějaká rovnováha? Po mužích chceme, aby udrželi ptáka v kalhotách, ale žena si může nosit co chce? Jsem, žena, nevím, jak to u mužů funguje, ale mám zato, že erekce se nedá korigovat. Muž ji prostě dostane. Stejně tak se prostě ze ženy vzruší citově. A pokud holka přijde na párty v minisukni nebo kraťasích, ze kterých ji kouká část zadku v tangách, nemá se divit, že muže může ten pohled vzrušit. A ty ženy se takhle oblečou, protože ví, a chtějí muže přitahovat a vzrušovat. Jasně věc druhá je, ocitnout se s tím mužem sama v pokoji (s postelí). Asi bych trvala na tom, že dveře zůstanou otevřené a budeme si jen povídat, pokud se mi ten muž nelíbí.
@Anna766 píše:
Tak on se od hovada, co nesnáší ženský nedá ani jiný názor čekat. To zase nesmíte chtít nemožné.
Nesnáším blbý ženský, což je tady většina. ![]()
@Freeandwild píše:
Pořád a pořád stále stejná písnička. Dej už s tím pokoj. Jestli tebe někdo votravoval, tak opravdu ale opravdu já s tím nemám vůbec nic. Já se jenom ptám, proč to neřešily hned. Ale to né, ty pořád hned s tím ptákem. Tak si ho dej taky přišít. Když máš evidentně problém. ![]()
@Božislava píše:
Boží, sice vím že po tobě chci moc, ale vysvětli mně, proč zrovna tě napadly ty lebky. ![]()
@ruzovasrnka píše:
Jasně, všechno by bylo jednodušší, kdyby chlapi uměli udržet zapnutý poklopec a ženy zase používaly aspoň příležitostně mozek.Tak si představ, seznámíš se s někým na sociální síti, vyměníte si pár zpráv, pozve tě na rande. Jdete někam do klubu, necháš se opít a pozvat k němu domů. Jedna mu dokonce vlezla až do postele s tím, že u něj přespí
Když někomu dobrovolně vlezeš v noci po prvním rande opilá do pokoje/sprchy/ložnice, tak se to těžko dá srovnávat s tím, že jdeš v sukni po parku a někdo tě přepadne.Co si myslíš, že tím ten chlap sleduje? Určitě číst Dostojevského a ukazovat ti herbář
"Vysvětluje, že když se s Dominikem Ferim setkala, bylo jí 17 let a měla za sebou, jak sama tvrdí, pouze jeden delší vztah. „Ten teplický radní se přistěhoval do Prahy a náhodou jsme se potkali. Imponovalo mi, že je zábavný a zajímavý. Po čase jsme si někam vyrazili. Hned na prvním rande se mi chtělo na záchod, tak mi nabídl, že můžeme k němu. Když jsem vylezla z toalety, vrhnul se na mě a snažil sem mi servat silonky,“ popisuje dívka.
Před nechtěným sexem se podle svých slov uchránila tvrzením, že má zrovna menstruaci, ačkoli ji neměla."
Tak určitě, potřebuješ čůrat, a týpek Ti na rande řekne - jé, bydlím tady kousek, tak si odskoč u mě.
Na tom záchodě už byla skoro u něj v posteli. Takže Feriho chování úplně pohodička, však měl nárok zasunout, když už si dovolila ocitnout se s ním v interiéru, husa pitomá, a ještě navíc si na tom záchodě určitě sundala kalhotky a z tý představy se chudák skoro neovládl ![]()
@samá práce píše:
Pořád a pořád stále stejná písnička. Dej už s tím pokoj. Jestli tebe někdo votravoval, tak opravdu ale opravdu já s tím nemám vůbec nic. Já se jenom ptám, proč to neřešily hned. Ale to né, ty pořád hned s tím ptákem. Tak si ho dej taky přišít. Když máš evidentně problém.
Protože je dost pravděpodobný, že na policajtech nebo kdekoliv jinde sedí úplně stejný zabedněný prase, co holce řekne, co se jako divila, když má dobrý kozy a když se k tomu chlapovi vůbec přiblížila, tak je to jasný znamení k sexu. Co na tom pořád nechápeš?
@ruzovasrnka píše:
Jasně, všechno by bylo jednodušší, kdyby chlapi uměli udržet zapnutý poklopec a ženy zase používaly aspoň příležitostně mozek.Tak si představ, seznámíš se s někým na sociální síti, vyměníte si pár zpráv, pozve tě na rande. Jdete někam do klubu, necháš se opít a pozvat k němu domů. Jedna mu dokonce vlezla až do postele s tím, že u něj přespí
Když někomu dobrovolně vlezeš v noci po prvním rande opilá do pokoje/sprchy/ložnice, tak se to těžko dá srovnávat s tím, že jdeš v sukni po parku a někdo tě přepadne.Co si myslíš, že tím ten chlap sleduje? Určitě číst Dostojevského a ukazovat ti herbář
Tak si představ mladou holku, co ti u sexu říká, že nechce, že ji to bolí, ať přestaneš, začíná brečet. Ty bys pokračoval a znasilnil ji? Jen IQ tykve nepřestane.
@belladonna píše:
Tak si představ mladou holku, co ti u sexu říká, že nechce, že ji to bolí, ať přestaneš, začíná brečet. Ty bys pokračoval a znasilnil ji? Jen IQ tykve nepřestane.
Přesně. Ale šla k němu domů, tak je jasný, že to chce a může si za to sama
To je fakt síla tady.
@Freeandwild píše:
Protože je dost pravděpodobný, že na policajtech nebo kdekoliv jinde sedí úplně stejný zabedněný prase, co holce řekne, co se jako divila, když má dobrý kozy a když se k tomu chlapovi vůbec přiblížila, tak je to jasný znamení k sexu. Co na tom pořád nechápeš?
Tady je opravdu vidět jak jsi blbá. Vůbec nic o tom nevíš. Tak se nepouštěj do diskuze. Na tohle jsou velice kvalifikovaný lidi. Když nejsou na stanici, volá se a čeká až přijede, (většinou) žena, co tě vyslechne. Doby tvého mladí jsou už dávno pryč. ![]()