Kauza Feri

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4785
16.6.21 09:40
@ruzovasrnka píše:
Vysokoškolačkám není 16-17. Dneska se v 19ti maturuje :roll:
Jo a pít alkohol by se mělo až od 18ti, ne? Tvoje děti můžou chodit domů v 16ti opilé?

Myslím, že většina lidí už v 16, 17 nějakou zkušenost s alkoholem má. I kdyby jim bylo 20, co to mění na situaci? Dává to někomu právo vymoct si sex na někom, kdo o to nestojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
16.6.21 09:41

@Freeandwild
Vyliž mi. Měly to ty holky řešit hned a s důkazem. Teď je pozdě bycha honit a ještě jsou za blbky. To je to co mě na tom vadí. A jestli to byl Feri či někdo jiný nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
16.6.21 09:50
@samá práce píše:
@Freeandwild
Vyliž mi. Měly to ty holky řešit hned a s důkazem. Teď je pozdě bycha honit a ještě jsou za blbky. To je to co mě na tom vadí. A jestli to byl Feri či někdo jiný nehraje roli.

Kdyby se ještě kromě srdíček udělovali lebky s kříženými hnáty, máš jich ode mně nejmíň tucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
16.6.21 09:52
@Božislava píše:
Kdyby se ještě kromě srdíček udělovali lebky s kříženými hnáty, máš jich ode mně nejmíň tucet.

Tak on se od hovada, co nesnáší ženský nedá ani jiný názor čekat. To zase nesmíte chtít nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
16.6.21 09:55
@samá práce píše:
@Freeandwild
Vyliž mi. Měly to ty holky řešit hned a s důkazem. Teď je pozdě bycha honit a ještě jsou za blbky. To je to co mě na tom vadí. A jestli to byl Feri či někdo jiný nehraje roli.

Byly by za blbky úplně stejně. Jaký je v tom rozdíl? Pořád stejný dotazy, proč jsi tam chodila, čemu se jako divíš, když si s ním zůstala sama, proč piješ, když to neumíš… Jde o ten princip, že ženský dokola musí vymýšlet, jak se oblíkat, kam, kudy a s kým nechodit a jak se bránit. Nebylo by jednodušší, kdyby se chlapi prostě naučili udržet péro v kalhotách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
16.6.21 10:11
@Freeandwild píše:
Byly by za blbky úplně stejně. Jaký je v tom rozdíl? Pořád stejný dotazy, proč jsi tam chodila, čemu se jako divíš, když si s ním zůstala sama, proč piješ, když to neumíš… Jde o ten princip, že ženský dokola musí vymýšlet, jak se oblíkat, kam, kudy a s kým nechodit a jak se bránit. Nebylo by jednodušší, kdyby se chlapi prostě naučili udržet péro v kalhotách?

Jasně, všechno by bylo jednodušší, kdyby chlapi uměli udržet zapnutý poklopec a ženy zase používaly aspoň příležitostně mozek.

Tak si představ, seznámíš se s někým na sociální síti, vyměníte si pár zpráv, pozve tě na rande. Jdete někam do klubu, necháš se opít a pozvat k němu domů. Jedna mu dokonce vlezla až do postele s tím, že u něj přespí :) Co si myslíš, že tím ten chlap sleduje? Určitě číst Dostojevského a ukazovat ti herbář :mrgreen:

Když někomu dobrovolně vlezeš v noci po prvním rande opilá do pokoje/sprchy/ložnice, tak se to těžko dá srovnávat s tím, že jdeš v sukni po parku a někdo tě přepadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
16.6.21 10:16

Neměla by být nějaká rovnováha? Po mužích chceme, aby udrželi ptáka v kalhotách, ale žena si může nosit co chce? Jsem, žena, nevím, jak to u mužů funguje, ale mám zato, že erekce se nedá korigovat. Muž ji prostě dostane. Stejně tak se prostě ze ženy vzruší citově. A pokud holka přijde na párty v minisukni nebo kraťasích, ze kterých ji kouká část zadku v tangách, nemá se divit, že muže může ten pohled vzrušit. A ty ženy se takhle oblečou, protože ví, a chtějí muže přitahovat a vzrušovat. Jasně věc druhá je, ocitnout se s tím mužem sama v pokoji (s postelí). Asi bych trvala na tom, že dveře zůstanou otevřené a budeme si jen povídat, pokud se mi ten muž nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
16.6.21 10:27
@Anna766 píše:
Tak on se od hovada, co nesnáší ženský nedá ani jiný názor čekat. To zase nesmíte chtít nemožné.

Nesnáším blbý ženský, což je tady většina. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
16.6.21 10:33
@Freeandwild píše:

Pořád a pořád stále stejná písnička. Dej už s tím pokoj. Jestli tebe někdo votravoval, tak opravdu ale opravdu já s tím nemám vůbec nic. Já se jenom ptám, proč to neřešily hned. Ale to né, ty pořád hned s tím ptákem. Tak si ho dej taky přišít. Když máš evidentně problém. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
16.6.21 10:35
@Božislava píše:
Kdyby se ještě kromě srdíček udělovali lebky s kříženými hnáty, máš jich ode mně nejmíň tucet.

Boží, sice vím že po tobě chci moc, ale vysvětli mně, proč zrovna tě napadly ty lebky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
16.6.21 10:46
@ruzovasrnka píše:
Jasně, všechno by bylo jednodušší, kdyby chlapi uměli udržet zapnutý poklopec a ženy zase používaly aspoň příležitostně mozek.

Tak si představ, seznámíš se s někým na sociální síti, vyměníte si pár zpráv, pozve tě na rande. Jdete někam do klubu, necháš se opít a pozvat k němu domů. Jedna mu dokonce vlezla až do postele s tím, že u něj přespí :) Co si myslíš, že tím ten chlap sleduje? Určitě číst Dostojevského a ukazovat ti herbář :mrgreen:

Když někomu dobrovolně vlezeš v noci po prvním rande opilá do pokoje/sprchy/ložnice, tak se to těžko dá srovnávat s tím, že jdeš v sukni po parku a někdo tě přepadne.

"Vysvětluje, že když se s Dominikem Ferim setkala, bylo jí 17 let a měla za sebou, jak sama tvrdí, pouze jeden delší vztah. „Ten teplický radní se přistěhoval do Prahy a náhodou jsme se potkali. Imponovalo mi, že je zábavný a zajímavý. Po čase jsme si někam vyrazili. Hned na prvním rande se mi chtělo na záchod, tak mi nabídl, že můžeme k němu. Když jsem vylezla z toalety, vrhnul se na mě a snažil sem mi servat silonky,“ popisuje dívka.

Před nechtěným sexem se podle svých slov uchránila tvrzením, že má zrovna menstruaci, ačkoli ji neměla."

Tak určitě, potřebuješ čůrat, a týpek Ti na rande řekne - jé, bydlím tady kousek, tak si odskoč u mě. :D Na tom záchodě už byla skoro u něj v posteli. Takže Feriho chování úplně pohodička, však měl nárok zasunout, když už si dovolila ocitnout se s ním v interiéru, husa pitomá, a ještě navíc si na tom záchodě určitě sundala kalhotky a z tý představy se chudák skoro neovládl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
16.6.21 10:49
@samá práce píše:
Pořád a pořád stále stejná písnička. Dej už s tím pokoj. Jestli tebe někdo votravoval, tak opravdu ale opravdu já s tím nemám vůbec nic. Já se jenom ptám, proč to neřešily hned. Ale to né, ty pořád hned s tím ptákem. Tak si ho dej taky přišít. Když máš evidentně problém. :jazyk:

Protože je dost pravděpodobný, že na policajtech nebo kdekoliv jinde sedí úplně stejný zabedněný prase, co holce řekne, co se jako divila, když má dobrý kozy a když se k tomu chlapovi vůbec přiblížila, tak je to jasný znamení k sexu. Co na tom pořád nechápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
16.6.21 10:51
@ruzovasrnka píše:

Tak si představ mladou holku, co ti u sexu říká, že nechce, že ji to bolí, ať přestaneš, začíná brečet. Ty bys pokračoval a znasilnil ji? Jen IQ tykve nepřestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
16.6.21 10:53
@belladonna píše:
Tak si představ mladou holku, co ti u sexu říká, že nechce, že ji to bolí, ať přestaneš, začíná brečet. Ty bys pokračoval a znasilnil ji? Jen IQ tykve nepřestane.

Přesně. Ale šla k němu domů, tak je jasný, že to chce a může si za to sama :zed: To je fakt síla tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
16.6.21 10:55
@Freeandwild píše:
Protože je dost pravděpodobný, že na policajtech nebo kdekoliv jinde sedí úplně stejný zabedněný prase, co holce řekne, co se jako divila, když má dobrý kozy a když se k tomu chlapovi vůbec přiblížila, tak je to jasný znamení k sexu. Co na tom pořád nechápeš?

Tady je opravdu vidět jak jsi blbá. Vůbec nic o tom nevíš. Tak se nepouštěj do diskuze. Na tohle jsou velice kvalifikovaný lidi. Když nejsou na stanici, volá se a čeká až přijede, (většinou) žena, co tě vyslechne. Doby tvého mladí jsou už dávno pryč. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová