Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šla bych k jeho rodičům jen v případě že by tam byl samostatný byt, byt na hypo pronajala a z toho to splacela.
@Anonymní píše:
No, měli bysme v tom baráku vše své, společná zahrada a vchod. Na to přítel sází, ale mě se to i tak nelíbí. Nakonec jsem já ta špatná, co si nehledá vztah k jeho rodičům
Taky jsme o tom uvazovali, tedy ze pujdeme k mym rodicum, protoze bydleni v Praze je drahe, ale jsem rada, ze jsme si tenkrat nasli byt a do spolecneho bydleni v dome nesli a ani si nepostavili mensi dum na zahrade u nasich, coz by byla taky varianta. Neumim si to ted s detmi predstavit. Mame klid a oni taky. Jezdime na navstevy a vztahy jsou dobre. Kamosi do toho sli. Maji prizemi komplet 4+1 a rodice byt v patre. Spolecny vchod a zahradu. Navstevy si zvou jen, kdyz jsou rodice pryc, na zahrade nemohou nic predelat. Dali hodne penez do rekonstrukce a nekolik milionu (Praha) za vyplaceni sourozence pulkou trzni ceny
. Za ty penize mohli byt tenkrat ve svem a delat si, co chteji. Jo, jednou to bude cele jejich(ale to uz budou deti davno dospele), ale stejne je to moc velke pro dva, takze zase vicegeneracni bydleni
.
@quanavera píše: Šla bych k jeho rodičům jen v případě že by tam byl samostatný byt, byt na hypo pronajala a z toho to splacela.
Bude tam samostatný byt, jen vchod a zahrada bude společná.
Asi to zní nejrozumneji, a pak se uvidí, třeba mě to překvapí a budu spokojená ![]()
Za mě je o 100% lepší bydlet teď v tom bytě než bydlet s tchýni a tchanem…
@Anonymní píše:
Taky by mě to zajímalo, těch pár let jsem si pořád říkala že se určitě změnía nakonec tam chce jít bydlet…
Něco na tom bytě udělá, přidá i finance, platí hlavně služby, topení atd… Taky si pořád stěžuje že platí za společné prostory paneláku, je to se vším všudy 5300, přijde mu to hrozně moc… Ale zaplatí to no![]()
Pry 5300 je moc
vtipalek a lakotny skrt v jednom.
Hele rekni mu at zacne konecne poradne makat a vydela nejake normalni penize a pak se mu nebude zdat takovych par supu jako moc penez ![]()
Nešla bych do toho ani za zlatý prase. Můj ex taky chtěl z mého domu ke svým rodičům, že všechno zadarmo. No bydlení má sice levnější, ale musí skákat jak jeho táta píská.
K rodicum bych teda nesla, ani k jeho ani ke svym… a chova se k tobe teda docela hnusne, alespon podle toho, co pises v uvodnim prispevku… se nedivim, ze ses na nej vyprdla a koupila byt sama, dobre ty… ale bojim se, ze s takovym nic moc do budoucna nebude…
Rodice se rozvadeji. Kdo ted bydli v dome? Pripada mi to, jako by ten z rodicu, kdo chce v dome zustat lakal tveho partnera „zpet domu“, aby nemusel resit vlastnictvi domu po rozvou.
Joo a byt bych v zadnem pripade neprodavala, dokud to neni nezbytne nutne
@Anonymní píše:
Bude tam samostatný byt, jen vchod a zahrada bude společná.
Asi to zní nejrozumneji, a pak se uvidí, třeba mě to překvapí a budu spokojená
Znovu opakuji ne. Bydlíme tak my u mých rodičů, bydlí tak sestra u tchanovcu. Ani jedno nefunguje. Každá máme svůj byt, společný jen vchod, zahrada, sklep. Manžel se tady ani po 4 letech necítí doma a já ho plně chápu. Dala jsem do rekonstrukce taky nemalou částku (to sme ještě spolu nebyli) kdybych mohla vrátit čas, tak to nikdy neudělám. Jako naši jsou super i tchanovci, strašně moc pomahaji, jsme jim vděčný za vše. Ale prostě chceme svoje.
@matkabagristy píše:
Rodice se rozvadeji. Kdo ted bydli v dome? Pripada mi to, jako by ten z rodicu, kdo chce v dome zustat lakal tveho partnera „zpet domu“, aby nemusel resit vlastnictvi domu po rozvou.
Je to zamotané, teď tam bydlí oba rodiče, s tím že s mámou ještě její přítel
oba ten barák chtějí a chtějí toho druhého vyplatit, proto se soudí. Přítel peče spíš s tátou, prý když táta vyhraje tak se tam nastehujeme. Pokud vyhraje máma, tak si táta koupí jiný barák, kam bysme šli s ním
bože jak to teď píšu, tak se normálně stydím, nepřijde mi to normální ![]()
@Anonymní píše:
Je to zamotané, teď tam bydlí oba rodiče, s tím že s mámou ještě její příteloba ten barák chtějí a chtějí toho druhého vyplatit, proto se soudí. Přítel peče spíš s tátou, prý když táta vyhraje tak se tam nastehujeme. Pokud vyhraje máma, tak si táta koupí jiný barák, kam bysme šli s ním
bože jak to teď píšu, tak se normálně stydím, nepřijde mi to normální
@Anonymní píše:
Je to zamotané, teď tam bydlí oba rodiče, s tím že s mámou ještě její příteloba ten barák chtějí a chtějí toho druhého vyplatit, proto se soudí. Přítel peče spíš s tátou, prý když táta vyhraje tak se tam nastehujeme. Pokud vyhraje máma, tak si táta koupí jiný barák, kam bysme šli s ním
Naopak, jsi jedna z mála, která sem napíše ( a jak sama vidíš, utřídí si tím myšlenky)
ještě PŘEDTÍM, než udělá chybné a nevratné rozhodnutí. Klobouk dolů ![]()
Většina diskuzí začíná obvykle : Jsem v 5. měsíci, PŘÍTEL ze změnil, bydlím u něj, jsem bez peněz - co mám teď dělat?! " ![]()
@Anonymní píše:
to je strasne ![]()
O bytě rozhoduju já, takže se bude pronajímat. Prodám ho až tehdy až ho nebudu opravdu potřebovat