Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
3.10.17 16:30
@Anonymní píše:
U nás bude volit ANO celá rodina ;-)

Proč anonymně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
3.10.17 16:31
@Anonymní píše:
Budeme volit ANO a vůbec se za to nestydím.

Chachachacha :mrgreen: přiznávám, ze jsem se fakt pobavila :mrgreen: tohle se muže stát snad jen tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
3.10.17 16:35

ANO určitě volit nebudu. Dám šanci některé z menších stran. Ale je mi silně proti srsti urážení a slovní napadání těch, co ho volit budou. Každý má právo volby a můžeme o tom diskutovat - slušně. Stejně tak škatulkování lidí podle toho, koho volí, -socky, jednodušší lidé, maloměšťáci, vesani, burani atd.atd… Každý má hubu plnou demokracie, ale jen té, co se hodí jemu. V mém okolí mám voliče všeho druhu odjakživa, takže mi nedělá problém respektovat volbu ostatních. A rozhodně neplatí, že by ANO nebo SPD volili lidé jednodušší, hloupí, jak se snaží někteří namluvit. Stejně tak volba ODS nebo topky není známkou inteligence a vzdělanosti. Nejlepší jsou známí, podnikatelé, silně proti babišovi a sami mají takové máslo na hlavě, až se člověk diví. Zloděj křičí chyťte zloděje a to doslova. A to se tím ještě chlubí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.10.17 16:37

Ano NE. :-) Volím Piráty. Ivan Bartoš se jeví, že to má v hlavě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 16:39

Díky EET a kontrolnímu hlášení se moje rodina má daleko lépe než dříve, myslím v podnikání. Takže za mě ANO ( volím toho, kdo má pro mě přínos)

• Citovat
  • Upravit
179
3.10.17 16:39
@Evulina píše:
Svobodné jsem volila minule..ale bohužel nemají šance..

Taky budu volit Svobodné. Volím je, co chodím k volbám. Je mi jedno že nemají tolik šancí, ale když si tohle řekne dost lidí, pak je ani mít nebudou. Navíc nechci volit „menší zlo“, ale to co mi připadá alespoň trochu smysluplné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.10.17 16:42
@Anonymní píše:
Díky EET a kontrolnímu hlášení se moje rodina má daleko lépe než dříve, myslím v podnikání. Takže za mě ANO ( volím toho, kdo má pro mě přínos)

A proc se za to stydis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
3.10.17 16:44
@Tichopredbouri píše:
ANO určitě volit nebudu. Dám šanci některé z menších stran. Ale je mi silně proti srsti urážení a slovní napadání těch, co ho volit budou.****Každý má právo volby a můžeme o tom diskutovat - slušně. Stejně tak škatulkování lidí podle toho, koho volí, -socky, jednodušší lidé, maloměšťáci, vesani, burani atd.atd… Každý má hubu plnou demokracie, ale jen té, co se hodí jemu. V mém okolí mám voliče všeho druhu odjakživa, takže mi nedělá problém respektovat volbu ostatních. A rozhodně neplatí, že by ANO nebo SPD volili lidé jednodušší, hloupí, jak se snaží někteří namluvit. Stejně tak volba ODS nebo topky není známkou inteligence a vzdělanosti. Nejlepší jsou známí, podnikatelé, silně proti babišovi a sami mají takové máslo na hlavě, až se člověk diví. Zloděj křičí chyťte zloděje a to doslova. A to se tím ještě chlubí.

Tak pod toto se podepisuji a děkuji Ti. :palec: :palec: :potlesk:

Příspěvek upraven 03.10.17 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.10.17 16:44

U nás to hodíme Svobodným. ANO v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
3.10.17 16:45

@MariMart Kdyby měli víc, třeba 4 % tak jo. Ale takhle je to vyhozený hlas. A já jdu do Babiše :jazyk: Prej už je ze hry, no tak mu musím pomoct, chudákovi malýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.10.17 16:47
@Dermabion píše:
Já je volit budu. Ostatní strany už měli dost šancí se předvést a mimo skandálů a korupce si nic jiného nepamatuju tak dávám možnost se znemožnit někomu jinému.

tak jediný kdo neměl nějaké korupční kauzy za posledních 20 let jsou komunisti… ale i přesto je volit nebudu.
Celkem se ztotožňuju s pirátama, a letos i mají šanci se dostat do sněmovny. No uvidíme co bude. Ale babiš jako premier mě docela děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 16:50

@Artemid
Nestydím se za to. Jen mám pocit, že tady člověk nemůže projevit svůj názor, aniž by jej ostatní, co jeho názor zrovna nesdílí, nezačali urážet atd.
Například ty. Proč tě zrovna irituje to, že vkládám příspěvek jako anonymní? Je to přece má věc, můžu k tomu mít své důvody!? Ale ty si neodpustíš komentář typu, že se za svůj názor stydím.

• Citovat
  • Upravit
40
3.10.17 16:53

Je myslim, ze Babis ma hroznou smůlu, ze je videt.
Kazdy musí vidět, ze u nas vladne ten, kdo platí, tedy zadna strana, ale lide v pozadí. Musim se smat kdyz se resi capi hnizdo a usmudlanejch padesat mega, a megauniky typu dalnice, SOLARY, zustanou bez potrestani.
Babis ma tu nevyhodu, ze si to vsechno sam organizuje a je na nej videt.

Volit ho nebudu. Myslim, ze nerespektuje vubec zadne demokr. principy, ze jen nevyuziva, co se mu nabizi, ale aktivne nici konkurenty, to uz mi prijde zu viel.

Tak fakt nevim, asi TOPku, mam rada Kalouska a jeho konzistentní nazory (netvrdim, ze ma svatozar), anebo KDU, u tech mi teda vadi, zee jsou to devky prodejny. Zbytek nevim, no. Svobodni, realiste :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
3.10.17 16:55
@Anonymní píše:
@Artemid
Nestydím se za to. Jen mám pocit, že tady člověk nemůže projevit svůj názor, aniž by jej ostatní, co jeho názor zrovna nesdílí, nezačali urážet atd.
Například ty. Proč tě zrovna irituje to, že vkládám příspěvek jako anonymní? Je to přece má věc, můžu k tomu mít své důvody!? Ale ty si neodpustíš komentář typu, že se za svůj názor stydím.

Souhlas, kdo napíše veřejně, že bude volit ANO, dostane zde od některých prudkou sodu, kdo napíše anonymně, že bude volit ANO- stane se okamžitě terčem, že se za svůj názor stydí. A pak, že žijeme v demokratické zemi se svobodnou formou svého osobního názoru. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
3.10.17 16:55

Ti co volite SPD, viděli jste poslední dobou nějakou debatu? Pokud ano, a líbil se Vám projev jejich předních představitelů, pak už není o čem mluvit :mrgreen:
Já když jsem to slyšela, jsem si opravdu nejdřív myslela, ze je to parodie 8o 8o

O ANO škoda mluvit, chápu kdo je volil poprvé, ale kdo je dokáže volit po tolika zlodejinacch, podvodech, tunelech, rozdělování peněz bez výběrových řízení, zneužívání finančních úřadů, „znarodnovani“, atd. Atd. To mi hlava nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová