Kdo budete volit ANO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
14.11.17 12:03
@jaguar píše:
Vždycky budu na té druhé straně. Nikdy ne pro muslimské! Takže ano jsem pro slalinovské čistky :mrgreen: A pro každou stranu, která nepodporuje ty muslimský vrahy. :pankac:

Vím, jak to myslíš s nadsázkou. Proč tu používat nějaké názvy jako Stalinovské čistky. To už je vyčpělé. Nebo se budou připomínat pálení „čarodějnic“? Případně můžeme jít ještě dál. No, vezmeme si toto století a právě ODS tu započala novodobě sice malé čistky /noc dlouhých nožů/ ale čistky to byly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
14.11.17 12:04
@jaguar píše:
Vždycky budu na té druhé straně. Nikdy ne pro muslimské! Takže ano jsem pro slalinovské čistky :mrgreen: A pro každou stranu, která nepodporuje ty muslimský vrahy. :pankac:

Mě napadla ještě jedna možnost, která možná zní absolutně šíleně. Podle mě je možné, aby člověk neubytoval třígenerační rodinu Arabů a zároveň nezačal každé ráno prozpěvováním „vstavááj, stráána agróómnaja.“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79914
14.11.17 12:08

@opozice Ale to je nesmysl, homosexualita je dána geneticky. Nedá se vychovat. A navíc - víš, že gen způsobující homosexualitu předává matka? jen tak pro zajímavost.
A nikde se nestanoví, že rodina je jen muž a žena. Alespon si nevzpomínám. Jestli ono to nebude tak nějak jako třeba s celibátem kněží, který stanovila až církev. Ne ježíš, ne Bůh. Asi tak. prostě za mne to je rodina. A dodám ještě - jak to, že pak nikdo neřeší, když se manželé rozejdou a žena se s dětmi vrátí k matce a vychovávají spolu její děti? tam nehrozí vznik homosexuality tedy podle tvé teorie? To je divné. Prostě ne, homosexualitu si nikdo nevolí dobrovolně, je vrozená.
@Mango_Lassi Taky mi vadí - vadí mi pochody za cokoliv. Vyvolávají příliš emocí a rozum pak někde úpí za rohem.
@jaguar No a víš jaký je rozdíl mezi těmi muslimskými znásilnovači a stalinskými čistkami? Že při stalinské čistce zařve kompletní rodina i včetně třeba babiček a dědečků, kdežto tedy ten muslim neznásilní takhle komplet všechny. ne že bych obhajovala znásilnění, ale fakt je, že je i spousta jiných možností než tyhle dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:08
@Emimin7 píše:
Mě napadla ještě jedna možnost, která možná zní absolutně šíleně. Podle mě je možné, aby člověk neubytoval třígenerační rodinu Arabů a zároveň nezačal každé ráno prozpěvováním „vstavááj, stráána agróómnaja.“ :D

dobrej nápad, pozor, nezpívat falešně, na to jsou Arabáči citliví. :mrgreen: Za to řežou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:10
@inkakřivák píše:
@opozice Ale to je nesmysl, homosexualita je dána geneticky. Nedá se vychovat. A navíc - víš, že gen způsobující homosexualitu předává matka? jen tak pro zajímavost.
A nikde se nestanoví, že rodina je jen muž a žena. Alespon si nevzpomínám. Jestli ono to nebude tak nějak jako třeba s celibátem kněží, který stanovila až církev. Ne ježíš, ne Bůh. Asi tak. prostě za mne to je rodina. A dodám ještě - jak to, že pak nikdo neřeší, když se manželé rozejdou a žena se s dětmi vrátí k matce a vychovávají spolu její děti? tam nehrozí vznik homosexuality tedy podle tvé teorie? To je divné. Prostě ne, homosexualitu si nikdo nevolí dobrovolně, je vrozená.
@Mango_Lassi Taky mi vadí - vadí mi pochody za cokoliv. Vyvolávají příliš emocí a rozum pak někde úpí za rohem.
@jaguar No a víš jaký je rozdíl mezi těmi muslimskými znásilnovači a stalinskými čistkami? Že při stalinské čistce zařve kompletní rodina i včetně třeba babiček a dědečků, kdežto tedy ten muslim neznásilní takhle komplet všechny. ne že bych obhajovala znásilnění, ale fakt je, že je i spousta jiných možností než tyhle dvě.

s tím souhlasím, že je to dáno geneticky, jenže já měl na mysli vývoj dítěte pod taktovkou jednopohlavní výchovy a výchovy dvojpohlavní. Neříkej, že tio nenechá na tom dítěti stopy. Blbé přirovnání, když dítě žije v rodině, kde se kouří, má na to jiný názor, než to dítě, kde se v rodině nekouří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:17

@inkakřivák ještě jednu poznámku, nějak jsem nevypátral a možná by bylo dobré se zeptat těch, kterých se to týká, proč 40 roků žili v harmonickém manželství, vychovali dvě děti a potom, jakoby proutkem šlehli, rázem ze z nich stali buzíci, lesby a museli odejít ke svému pohlaví. To mě hlava nebere. Že by ta genetika z matky se tak u nich pozdě probudila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 12:19
@opozice píše:
s tím souhlasím, že je to dáno geneticky, jenže já měl na mysli vývoj dítěte pod taktovkou jednopohlavní výchovy a výchovy dvojpohlavní. Neříkej, že tio nenechá na tom dítěti stopy. Blbé přirovnání, když dítě žije v rodině, kde se kouří, má na to jiný názor, než to dítě, kde se v rodině nekouří.

Blbost. U nás se v rodině pije alkohol a já ho nemusím, ne ze se vůbec nenapiju, tak možná jednou za rok, ale nemusím ho.
A proč by to na dítěti nechalo stopy? Nechá to stopy na dítěti, ze kterého vyroste homosexuál, ze vyrůstal v rodině Ž+M?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:22
@Pam12 píše:
Blbost. U nás se v rodině pije alkohol a já ho nemusím, ne ze se vůbec nenapiju, tak možná jednou za rok, ale nemusím ho.
A proč by to na dítěti nechalo stopy? Nechá to stopy na dítěti, ze kterého vyroste homosexuál, ze vyrůstal v rodině Ž+M?

spíše mě odpověz na poslední příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
14.11.17 12:24

Tím, že dítě žije v rodině s rodiči stejného pohlaví se podle studií nedá vypěstovat homosexualita. Může mu to akorát vštípit toleranci. Nebo v horším případě odpor. Nebo vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:31
@jaguar píše:
Dobrá otázka. Ale tohle zapadá spíš do jejich sebezapření. Takzvaní skrytí homosexuálové :nevim: Kdo ví. Mě se neptej. Jsem heterosexuální.

no vidíš a hodnotíš to, nebo uvádíš variantu. Já znám takový vztah a chodil jsem s jedním takovým do školy. Nikdy se to u něho neprojevovalo, žádná skrytá homosexualita. Chodil s holkou, dobrý vztah, 2 děti, na jiné baby jako čert. Jen si dávám otázku, a to mě neodpověděl, jestli to není podmíněno i tím, že doma neměl to, co mohl najít v pozdějším věku u chlapa. Šukačka do zadku a kouření, což u své ženy neměl. No nevím, jen teorizuji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:36
@jaguar píše:
Asi mu manželka nepůjčovala robertka :nevim:

Pokud na něj neměli uzavřenou předmanželskou smlouvu, tak nemusela, to je pravda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 12:41
@opozice píše:
@inkakřivák ještě jednu poznámku, nějak jsem nevypátral a možná by bylo dobré se zeptat těch, kterých se to týká, proč 40 roků žili v harmonickém manželství, vychovali dvě děti a potom, jakoby proutkem šlehli, rázem ze z nich stali buzíci, lesby a museli odejít ke svému pohlaví. To mě hlava nebere. Že by ta genetika z matky se tak u nich pozdě probudila? :think:

Myslíš na tenhle? Jednoduchý. Ono to manželství třeba vůbec nebylo harmonické. A navíc doba byla taková, ze by mohli chodit kanalama, protože by je společnost odsoudila.

Stejně tak jako byla menší rozvodovost. Tlak společnosti i v případě, ze to nefungovalo, protože co by řeklo okolí? Mám známou, která načapala manzela se svou kamarádkou a rozvod zavrhla protože co by řekli lidi ve vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 12:45
@jaguar píše:
Asi mu manželka nepůjčovala robertka :nevim:
@opozice píše:
no vidíš a hodnotíš to, nebo uvádíš variantu. Já znám takový vztah a chodil jsem s jedním takovým do školy. Nikdy se to u něho neprojevovalo, žádná skrytá homosexualita. Chodil s holkou, dobrý vztah, 2 děti, na jiné baby jako čert. Jen si dávám otázku, a to mě neodpověděl, jestli to není podmíněno i tím, že doma neměl to, co mohl najít v pozdějším věku u chlapa. Šukačka do zadku a kouření, což u své ženy neměl. No nevím, jen teorizuji. :mrgreen:

Koukám, odborníci přes sex :mrgreen: možná byste mohli společnosti přispět tím, ze těm cudnym ženám poradíte a třeba se sníží výskyt jinak orientovaných a bude se vám lip spát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.11.17 12:49

@opozice @jaguar jo tak už jsem koukala kde diskutujete, už jste se toho ujali :mrgreen: tak hodně štěstí, ale neví jestli tohle je zrovna dobře místo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.11.17 12:49
@Pam12 píše:
Myslíš na tenhle? Jednoduchý. Ono to manželství třeba vůbec nebylo harmonické. A navíc doba byla taková, ze by mohli chodit kanalama, protože by je společnost odsoudila.Stejně tak jako byla menší rozvodovost. Tlak společnosti i v případě, ze to nefungovalo, protože co by řeklo okolí? Mám známou, která načapala manzela se svou kamarádkou a rozvod zavrhla protože co by řekli lidi ve vesnici.

uvádíš neadekvátní příklady. Nebavíme se o rozvodovosti. To manželství, jak jsem psal znám, musíš číst pozorně, dokonce byl i na baby i v manželském vztahu a najednou bum a to bylo již dávno po revoluci, když se to už veřejně probíralo. Nebraňme se říci, že v tom hraje i významnou roli sex, jak jsem uvedl. On to málokdo přizná, že to tak je. Já neznám vztah, kde by se a teď mluvím za chlapy, vodili jen za ručička a vařili jeden den ten a druhý den onen jídla ke společnému obědu. U jednoho mladého z ulice se střídali chlapi jako na běžícím pásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová