Kdo budete volit ANO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79917
15.11.17 12:34
@opozice píše:
určo jo, pokud bude soudkyně Pam. :dance:

Píšeš to špatně - měla jsi napsat jenom - určitě jo. Svět se zbláznil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 12:35
@jaguar píše:
Ty brďo, teď Tě za ten výrok uklovou. Ještě, že budou kolovat jen do klávesnice :lol: :lol: :P :P :mrgreen:

Tak nějak nemám potřebu klovat do chlapa na miminovskym fóru. Ten je jistě klovany někde jinde a sem si chodi honit… ego? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41128
15.11.17 12:35
@opozice píše:
víš co je zajímavý, pokud se mě něco nelíbí, tak se k tomu nevyjadřuji a vůbec tu nechci psát o tom, že potrefené husy se ozvou, ale to nemyslím hned na vás, naopak každou odpovědí se vám určitě bystří mysl. :think:

Tak to bude asi o povaze, když vidím něco co se mi nelíbí nebo s čím nesouhlasím, tak se ozvu. Někdo mlčí a přetvařuje se, když mu něco vadí, já ne. To že to pak dotyčný hned smete hláškou „o potrefených husách“ je mi celkem fuk, vulgaritu prvotního příspěvku to nesníží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.17 12:38
@inkakřivák píše:
@Pam12 Ty ses nikdy na večírku nelízla? natolik, že jsi byla ochotná se líbat na štastný nový rok i s kolegy? Hm, má někdo život. A mně prostě těší, když vím, že se někomu líbím a pochválí mi šaty anebo řekne že mi to sluší a mám hezké vlasy _ a představ si, že tohle se bere také jako obtěžování - harašení. A to fakt. A jednoduše - na druhoun stranu když mne bude někdo obtěžovat vulgárními řečmi, tak si s ním poradím taky. Jenom prostě rozlišuji jinak, co je a co není pro mne přijatelné. Když by na mne - a ted už to nehrozí - hvízdali třeba ti zedníci, tak je žalovat nebudu, to si piš. Je to pro mne jen a jen výraz obdivui. Kdyby slezli a chtěli mne plácat po zadku, to by byla jiná.

Mně se to nikdy nestalo. Jo, život jsem úplně promarnila :P

• Citovat
  • Upravit
41128
15.11.17 12:39
@inkakřivák píše:
@Pam12 Ty ses nikdy na večírku nelízla? natolik, že jsi byla ochotná se líbat na štastný nový rok i s kolegy? Hm, má někdo život. A mně prostě těší, když vím, že se někomu líbím a pochválí mi šaty anebo řekne že mi to sluší a mám hezké vlasy _ a představ si, že tohle se bere také jako obtěžování - harašení. A to fakt. A jednoduše - na druhoun stranu když mne bude někdo obtěžovat vulgárními řečmi, tak si s ním poradím taky. Jenom prostě rozlišuji jinak, co je a co není pro mne přijatelné. Když by na mne - a ted už to nehrozí - hvízdali třeba ti zedníci, tak je žalovat nebudu, to si piš. Je to pro mne jen a jen výraz obdivui. Kdyby slezli a chtěli mne plácat po zadku, to by byla jiná.

Líbat s kolegou? tak něco jiného je pusa na tvář pod jmelím, nebo na silvestra, ale líbání pod vlivem alkoholu na večírku :think: já ti nevím, zkusím se zeptat manžela, jaký on má na to názor, jestli jsem vážně nějaká divná a usedlá, ale nezačínají takto nevěry? Pro někoho je už to samotné líbání nevěrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
@jaguar píše:
Paní Pam se asi líbí na mém profilu :think: Kdo ví, co tam hledá. Asi nějaký usvědčujíci důkazy :think: :think: :think: :mrgreen:

az tak zajímavá osoba jsi, představ si to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41128
@Pam12 píše:
Tak nějak nemám potřebu klovat do chlapa na miminovskym fóru. Ten je jistě klovany někde jinde a sem si chodi honit… ego? :think: :mrgreen:

Asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 12:40
@jaguar píše:
Achjo, :palec: opozice je mužskej přeci

Tak Ivaně občas některé věci unikají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41128
15.11.17 12:40
@Mango_Lassi píše:
Mně se to nikdy nestalo. Jo, život jsem úplně promarnila :P

Já teda doufám, že stejně marní svůj život i můj manžel a že se na vánočním večírku pod vlivem alkoholu nelíbá s kolegyní :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.17 13:02
@Keyllah píše:
Já teda doufám, že stejně marní svůj život i můj manžel a že se na vánočním večírku pod vlivem alkoholu nelíbá s kolegyní :think: :mrgreen:

Počkej, za chvíli ti opozice vysvětlí, že věrní chlapi absolutně neexistují, akorát ty o tom nevíš. Dělá to ve všech diskuzích

• Citovat
  • Upravit
9658
15.11.17 13:23
@Mango_Lassi píše:
Počkej, za chvíli ti opozice vysvětlí, že věrní chlapi absolutně neexistují, akorát ty o tom nevíš. Dělá to ve všech diskuzích

Tak na to si počkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79917
15.11.17 13:43

@Keyllah No a co si myslíš, že jsem myslela? nějaké ty žaludeční sondy? myslím klasické líbnutí na tvář, stejně jako při narozeninách. Asi tak, to neberu skutečně jako něco příšerného. A jestliže to vyjde ode mne nebo od kolegy, je přece jedno. A jo, nikdy jsem se na večírku nestala, píšu jenom lízla - a že mi stačí dvě deci vína mám dost. Takže jsem myslela toto - klasické letmé líbnutí na tvář nebo i rty při gratulaci do nového roku např. A bohužel i tohle může býti harašením v podání některých. No ale ještě chvíli a nabudu pocitu, že jsem byla jo zhýralá ženská.
A hele, kdyby se prokázalo, že tvůj manžel kolegyni na silvestra v rámci přání štastného nového roku políbil - co bys udělala? tedy na silvestrovském večírku. Anebo na nějaké narozeninové oslavě. U nás to báývalo běžné - pokud slavil někdo narozky, dostal kytku a dárek a od každého pusu a přání. To je špatně? No ještěže jsem to nevěděla dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 13:48
@inkakřivák píše:
@Keyllah No a co si myslíš, že jsem myslela? nějaké ty žaludeční sondy? myslím klasické líbnutí na tvář, stejně jako při narozeninách. Asi tak, to neberu skutečně jako něco příšerného. A jestliže to vyjde ode mne nebo od kolegy, je přece jedno. A jo, nikdy jsem se na večírku nestala, píšu jenom lízla - a že mi stačí dvě deci vína mám dost. Takže jsem myslela toto - klasické letmé líbnutí na tvář nebo i rty při gratulaci do nového roku např. A bohužel i tohle může býti harašením v podání některých. No ale ještě chvíli a nabudu pocitu, že jsem byla jo zhýralá ženská.

Je možné, že ti na tobě napáchané harašení způsobilo posttraumatickou poruchu a tvůj mozek si odmítá připustit, že ti to vadí, aby tě uchránil před zhroucením. Proto ti líbnutí na tvář nebo podání ruky připadá v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79917
15.11.17 13:51

No jó, to bude ono. Budu muset za psycholožkou, tam sebou bouchnu na kanape, a až mne odblokuje, to bude smršt žalob. Tedy jen co se vzpamatuju z té prodělané hrůzy. Tolik zneužití! Mohu napsat me too?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41128
15.11.17 14:03

@inkakřivák Možná jen někteří rozlišují mezi líbáním a pusou. Jasně jsi psala o líbání s kolegou, když se někdo lízne na večírku. Líbání není pusa na tvář…jestli v tom nevidíš rozdíl, chyba není u mě. Takže opravdu ne, pusu na tvář si s kolegy dáváme, ale opravdu se nelíbáme. že by oni v tom viděli určitý rozdíl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová