Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
15.11.17 14:03
@inkakřivák píše:
@Keyllah No a co si myslíš, že jsem myslela? nějaké ty žaludeční sondy? myslím klasické líbnutí na tvář, stejně jako při narozeninách. Asi tak, to neberu skutečně jako něco příšerného. A jestliže to vyjde ode mne nebo od kolegy, je přece jedno. A jo, nikdy jsem se na večírku nestala, píšu jenom lízla - a že mi stačí dvě deci vína mám dost. Takže jsem myslela toto - klasické letmé líbnutí na tvář nebo i rty při gratulaci do nového roku např. A bohužel i tohle může býti harašením v podání některých. No ale ještě chvíli a nabudu pocitu, že jsem byla jo zhýralá ženská.
A hele, kdyby se prokázalo, že tvůj manžel kolegyni na silvestra v rámci přání štastného nového roku políbil - co bys udělala? tedy na silvestrovském večírku. Anebo na nějaké narozeninové oslavě. U nás to báývalo běžné - pokud slavil někdo narozky, dostal kytku a dárek a od každého pusu a přání. To je špatně? No ještěže jsem to nevěděla dřív.

U tebe klasika, řekla bych… opět jsi ze sebe udelala blbce (celou dobu jsem tu psala o plácání po zadku a líbání jsi do toho začala zatahovat ty a nikde jsi nepsala libnuti na tvar v rámci popřaní) a opět ti nejsou reakce pochuti, takže začneš plácat kraviny jako všude jinde v diskusich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.11.17 14:12

@Pam12 taky vidíš rozdíl mezi líbáním a pusou?? A to nejen fakticky, ale i skrze češtin? :-)) já vždy žila v domnění, že líbání je po nějaký časový úsek probíhající činnost, proto je tam to -ání- na konci, ale teď fakt nevím :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79891
15.11.17 14:12

No vidíš - a je to jasné. Udělala jsem ze sebe blbce, neb neodlišuji slovo líbnout na tvář, pusu na tvář a líbat. Hurá. ještěže jste mi to vysvětlily a je mi jasné. Takže jo. Ale abych se vrátila k tématu - cokoliv, i pochvala šatů, i to líbnutí na tvář, i dotek na rameni může být nazván harašením. A nezlob se, to že ty si myslíš, že líbat se s kolegou znamená kdovíjaké obírání se, to není zrovna můj problém. Každá máme evidentně o tom, co je přípustné mezi kolegy, naprosto jinou představu. Takže o tom, kdo tu ze sebe dělá nebo nedělá blbce, by se dalo dost pochybovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.11.17 14:17
@inkakřivák píše:
No vidíš - a je to jasné. Udělala jsem ze sebe blbce, neb neodlišuji slovo líbnout na tvář, pusu na tvář a líbat. Hurá. ještěže jste mi to vysvětlily a je mi jasné. Takže jo. Ale abych se vrátila k tématu - cokoliv, i pochvala šatů, i to líbnutí na tvář, i dotek na rameni může být nazván harašením. A nezlob se, to že ty si myslíš, že líbat se s kolegou znamená kdovíjaké obírání se, to není zrovna můj problém. Každá máme evidentně o tom, co je přípustné mezi kolegy, naprosto jinou představu. Takže o tom, kdo tu ze sebe dělá nebo nedělá blbce, by se dalo dost pochybovat.

Tvůj problém je přiznat vlastní chybu, raději to hodit na ostatní. To je takový problém říct, že tím líbáním byla myšlena pusa, že jsi to jen blbě napsala??? Schválně jsem kvůli tobě mrkla do slovníku, kdy světe div se, je líbání definováno jako činnost spočívající ve vícero polibků 8o Takže sorry, pokud máš problém vyjadřovat se česky správně, můj problém to opravdu není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 14:17
@inkakřivák píše:

To je nutné posuzovat v dané situaci. Plácnutí od jednoho kolegy může být harašení, od druhého nemusí a od třetího jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.11.17 14:20

@inkakřivák a tím bych debatu mezi námi asi ukončila. Do dneška jsem celkem ráda četla tvé názory na politiku, s něčím i souhlasila, zdálo se mi, že dokážeš diskutovat na úrovni, i když třeba máme opačné názory. Ale s lidmi, co nejsou schopni přiznat vlastní chybu a nejsou schopni akceptovat, že někdo má jiný názor a raději ostatní zesměšní a převrátí smysl vět, jen aby se neukázala jejich chyba, si nemám co říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 14:24
@Emimin7 píše:
To je nutné posuzovat v dané situaci. Plácnutí od jednoho kolegy může být harašení, od druhého nemusí a od třetího jak kdy.

Aaa někdo se vyzná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 14:26
@Pam12 píše:
Aaa někdo se vyzná :mrgreen:

Jsem denně vystavován americkým zprávám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.11.17 14:29
@Emimin7 píše:
Jsem denně vystavován americkým zprávám. 8)

To musí být vysilující :mrgreen: ještě pořád tam suší psy v mikrovlnce? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.11.17 14:29
@Keyllah píše:
To musí být vysilující :mrgreen: ještě pořád tam suší psy v mikrovlnce? :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 14:32
@Keyllah píše:
To musí být vysilující :mrgreen: ještě pořád tam suší psy v mikrovlnce? :pankac:

To byla kočka. A co vím, tak akorát jeden „umělec“ dává do mikrovlnky elektroniku a po roztavení ji prodá za několikanásobek ceny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
15.11.17 14:56
@Emimin7 píše:
To byla kočka. A co vím, tak akorát jeden „umělec“ dává do mikrovlnky elektroniku a po roztavení ji prodá za několikanásobek ceny. :D

Slabota. Nahá umělkyně „snáší“ vejce s barvou. Používám své ženství, říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
15.11.17 14:58
@Pedro 00 píše:
Slabota. Nahá umělkyně „snáší“ vejce s barvou. Používám své ženství, říká

Týjo, mám trochu strach ten odkaz otevřít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.11.17 15:02
@Pedro 00 píše:
Slabota. Nahá umělkyně „snáší“ vejce s barvou. Používám své ženství, říká

To ujde. Akorát ta spíš prodává pohled na své tělo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79891
15.11.17 15:27

@Keyllah Dobře, na tyhle pojmy já prostě slovník nemám. Doted jsem běžně používala výrazu líbám na uvítanou mou sestru, líbám třeba známé, líbám švígrfotra - a to jednou. Takže stejně tak používám slovo líbat se s kolegou. jednou. A proto nevidím důvodu k nějaké omluvě, jo: prostě píšu to tak jak to myslím, a znovu a znovu jsem uváděla, že tím myslím například polibek pod jmelím, polibek jako součást přání. Asi tak,. a kdo z toho udělal něco jiného, to jsem nebyla já. Je to stejné, jako bychom se přely o to, že já používám výraz žufánek a ty naběračka. Tak to prostě je. Jedná se o totéž, jenom to každá jinak říkáme. Nenapadlo mne, že pokud jde o polibek mezi kolegy, může někoho napadnout kdovíco.
Ono nakonec jednoduše - stačí se podívat na Manon : Polibek. Hubička. Dal jste mi pusinku můj milý. I Nezval používá vícero pojmů pro prosté krátké líbnutí. Asi tak. Ale dobře, nikoho nenutím své příspěvky číst. A že nemám ráda, aby mi někdo psal, že jsem ze sebe opět udělala blbce, jako ve vícero diskuzích? Hádám to by asi neměl rád nikdo. Notabene když jde skutečně jen a jen o výklad slova políbit. Nic víc. Možná jsem blbec, nemyslím si to o sobě, ale nevidím, proč se nechat osočovat. Stejně tak bych mohla na nějakém tom přiznání chyby trvat i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová