Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kajule21 @Dáda2121 ja ji nestrasim jen popisuju jak jsem se bala ja a nakonec to byla pohoda
ano i s jednim to jde, nam se to prece povedlo i kdyz se neudrzelo. A verim ze se to jeste povede a vam taky ![]()
@Kajule21 @AjulaMamula ahoj omlouvam se ze jsem Vám neodepsala v praci prudej, ze jsem neustale doma, ze porad jen doktor doktor
tak jsem musela hodně pracovat i doma
moc Vam děkuju za vaše príběhy at uz jsou jen kladné a nebo i to co se stalo jineho. Kazdy to prožívá jinak a ja se priznám, ze jsem poseroutka
ale na druhou stranu uz to chci mit take zasebou a vedet dal co bude. Díky Vám strach neni takový jako predtím. Opravdu moc děkuju ![]()
@Dáda2121 No holky, pokud nás to uklidní, laparo rozhodně není horší než porod a dobrovolně do toho jdeme
@AjulaMamula už má jeden za sebou, tak už ví ![]()
@Kajule21 tak to je pravda ☺️ I když sama nemužu soudit, ale z vypravění určitě ano ????
@Dáda2121 Co bysme pro to mimčo nevydržely že+m? I když mám pocit, že porod budou oproti snažení daleko menší nervy… ![]()
@Kajule21 tak to určitě. A hlavně ta bolest a všechno kolem je odměněné něčím co je k nezaplacení. No prostě budeme věřit, ze vse bude v poradku a budeme si tu uz brzo psat jake mame zlobidla
Moc vám držím palce
![]()
@Kajule21 to jsou nervy na celý zivot pak
ja jsem rodila, cisarem a opravu i kdyz mi bylo fakt strasne po te prvni laparo radsi to nez ten cisar
bohuzel pokud se podari tehu ceka me nejspis opet cisar, ale uz vim do ceho půjdu. A i pres to ze to byl fakt mazec a vzpamatovavala jsem se dlouho a dodnes nerada vzpomínám) samotny zakrok celkem ok zato pak mazeeeeeeeec
) tak to chci prubnout znova ![]()
Taky doufám, že nás to brzy všechny potká.9.6.jdu na gyndu a manžel na kontrolní spermio, tak si chci nechat i něco napsat-Clostil nebo tak něco… ![]()
My tomu ted davame posledni sanci pres leto pak nejspis zkusine to iui. Tak uvidime. Uzijeme leta a v zari se sejdem jako tehule uvidite
@Kajule21 @Dáda2121 ![]()
@Kajule21 tak držím palce toho 9.6 ja jdu ten samej datum na předoperační
a doufam, ze se teda pak to zaří uvidí @AjulaMamula
i kdyz mohlo by to byt o driv
![]()
@Dáda2121 no 9/6mas predoperacni, operaci stihnes jeste v cervnu a pak podle toho co vse se pri zakroku dělá mas pauzu, i sestinedeli…
a to uz mas pomalu pulku srpna
pak do cca 12tt neni nic jiste, to uz jsem si tu overile vid @Kajule21
takze to zari je ideal ![]()
@AjulaMamula Přesně tak
Tak holky musíme doufat-nic jiného nám ani nezbývá. Zrovna toho 9.6.mám mít ovulaci..Ale už ani nemám nějak chuť to řešit, stejně to dopadne stejně, tak můžu začít šetřit na IUI a IVF
Nemyslím negativně, spíš jsem realista a nějak nevěřím, že by tento měsíc něco změnil..
Hlavně, ať ti @Dáda2121 dobře dopadne předoperační a máš to hry za sebou ![]()
@AjulaMamula já vubec netuším doktor v pronatalu rikal, ze az budu po operaci, ze se mam objednat. Tak nevím co mě čeka
jen doufam, ze jsem to nejak nepomotala to by mo bylo podobný
@Kajule21 moc děkuju a myslim na Vás holky „9.6“ ![]()
@Dáda2121 Určitě si pak musíme dát vědět, jak jsme dopadly…No holky, teď tak přemýšlím a mám trošičku problém…9.6. jdeme sice na gyndu a na kontrolní spermio a je to zrovna v době ovulace, ALE… 2 nebo 3 dny předtím má mít manžel půst před spermiem, takže snažení v době ovulky žádné, takže další měsíc v prd.eli a už nám do návštěvy CARu zbývají jen poslední 2 měsíce
![]()