Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maky1234 díky Market
kartarka mi řekla, že mám otehotneni na liché roky a první viděla letos až bude slunicko
Tak každé ráno vstávám a koukám jak je venku
Ne kecam
Najeli jsme oba na vitamíny ať se dáme po covidku dohromady a snažíme se když je chuť
![]()
@maflik kočko kolik ti je? Musíš věřit poslednickovi a neztracet nadeji
Ale sama vím jak moc je to těžké
Moc držím palečky ![]()
@Srabek me rekla geneticka ze staci i jedna zdrava spermie.
@Maky1234 u me fungovalo nelezet s nohama nahore ale lezet na brise, mela sem zahnutou delohu a stacilo tak spat po sexu jednu noc a nejit na wc a bylo to ![]()
@BecaP
V lednu mi bylo 39, takže moc času nemám, i když kolem mně rodí čtyřicátnice pořád ![]()
@maflik no vidíš, hlavu vzhůru
ono se to jednou povede nám všem!!! ![]()
@maflik U me to same a kamoska tehotna po treti, sousedka rodila nedavno, dalsi je tehotna, kolegyne rodila pred par mesici,… vsem nam tezce tahne na 40 nebo i pres. Ne, ze by to bylo neco dobreho, takhle pozde, ale porad chci kricet „ja chci taky!“ a ono nic
@BecaP @Petra Star
Trápím se už jak kůň…a po posledním zrušení Ketu, je to ještě horší… ![]()
@Renata1991 nam řekla ze y to byl zazrak ale s nasi kombinaci skoro nemožný
@maflik ja na malou čekala 8 let a ted bych nic nezměnilá
snad se ti ten poslední mrazacek chytí ![]()
@Srabek
Děkuji za podporu, já už prostě nevím, co víc ještě udělat…mám pocit, že už jsem udělala vše, ale asi málo…neskutečně mi pomáhá koukat tady, že v tom vlastně nejsem sama…neskutečně si toho vážím ![]()
@maflik neboj jednou se to proste podaří a pak budes na ten uzlicek v porodnici nevěřícně koukat jako sem to měla ja 😂vsichni po porodu brecej štěstím ( i ja si to plánovala ) a ja porad nemohla uvěřit ze je moje a jenom sem koukala 😂 🤣 a urcite v tom nejsi sama jen nesmis stracet naději ale me se to lehce říká
@Srabek píše:
@maflik neboj jednou se to proste podaří a pak budes na ten uzlicek v porodnici nevěřícně koukat jako sem to měla ja 😂vsichni po porodu brecej štěstím ( i ja si to plánovala ) a ja porad nemohla uvěřit ze je moje a jenom sem koukala 😂 🤣 a urcite v tom nejsi sama jen nesmis stracet naději ale me se to lehce říká
Přesně jako já na prvního syna, u druhého jsem brečela hned jak jsem slyšela malého brečet.
@maflik Ale ty prece vis, co udelat. Zmenila jsi doktora. Minimalne dva KETy ti podelal ten minuly doktor, takze sance na zlepseni je velika! Nemuzes porad koukat, ze jsi udelala vse, cos mohla, a nejde to. Nebyla to tvoje vina, ale vse, co se dalo se neudelalo…
@Petra Star
Jasně, máš pravdu…nedá mi to spát a trápí mě to…uvidíme jak to bude probíhat teď, a co pan doktor vymyslí. Budu o všem informovat, ať zase něco nepodělá ![]()
Ahojky. Tak jsem se zdárně otřepala z dalšího SP. Moc všem děkuji za účast a dobré rady. Nakonec jsem se rozhodla, že nechám embrya rozmrazit a vyšetřit, zkusíme to naplánovat v souladu s cyklem, kdyby nešly znova zamrazit, uděláme rovnou KET. A objednala jsem se na novou imunologii k MUDr. Malíčkové. Když ani ona nic nenajde, tak už nikdo…
Zároveň prostě chci zjistit, proč to pokaždé skončí tak, jak to skončí i za cenu, případného rizika ztráty embrya… Ale představa toho, že bychom se rozhodli ještě pro jeden cyklus s DV a dopadlo to stejně, mě děsí… Třeba přenáší nějakou chromozomální vadou můj muž… Nevím…