KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
30.12.21 12:19

@baluuu8
Na 100% silnější!!!
@kambalaka - já psala, že je podobnej tátovi na tý vaší společný fotce! Štřstí z vás jen sálá!!! :potlesk:

Motýlku ty si užívej, čůrala jsem na test v noci, fotku dodám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
30.12.21 12:24

Když je čerstvý, tak je čárka silnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.12.21 13:12

@Tvojeteta No ty už mas skoro dálnici, to je boží!!! :pankac: :* :potlesk: Já jsem udělala ještě jeden z koncentrovanější moči a je hezčí než ten z rána :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.12.21 13:31

@ButerflyP Jooo, netestuj, to se ti řekne… :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
30.12.21 13:57

@baluuu8 ty jo, ty už máš dálnice jak já 13. den :potlesk: :hug:
@Tvojeteta taky pěkná čárka :palec: :hug:
Holky, vy jedete! Mám z vás velkou radost :srdce:

@kambalaka Hugoušek je krásnej :srdce:, moc vám to sluší :hug: Je mi jasný, že to je záhul. Myslim taky na naší @smoulamodra, ta to bude mít holka 2×.
To je dobře, že aspoň může mít tvé mléko, třeba se později ještě chytí, teď musí zesílet, chlapák jeden :hug:

@šmoulililinka tak jsi přežila návštěvu u tchýně :hug: a prcek se má k světu, to je skvělý :potlesk: :hug: A už se blížíš k 1. screeningu.. neuvěřitelný, jak to letí.. nedávno jsi posílala fotky Františka a teď už má prcek 4 cm :dance:

Já první utz až 13.1. a do tý doby se bojim, aby bylo vše OK. Klasika.

@Pavla198 A jak se ty cítíš, Pavli? Už se to také blíží a princeznička bude tu. Určitě vše zvládneš, i když je mi jasný, že před porodem asi chytá panika každou… :hug:

@ButerflyP to jste fakt jeli přes celou ČR.. my to máme do Olomouce něco málo přes 3 hoďky. I když objíždíte příbuzenstvo, tak aspoň trošku si orazíš od tý práce. :hug: To víš, že jo, sveď všechno na cukroví a chlebíčky, i když ty si hubeňour, na tobě určitě není nic vidět :hug: A už nešpiníš? Je to lepší? :hug:
Já jsem furt tak nějak v pohodě, i když dnes trošku cítím takový jako maličký nevolno - nic zásadního, ale trošku jak po dvou panácích.. tak že by..? :lol: Né, že bych chtěla :poblion: ale zas jak nevím, co se tam uvnitř děje a po všech těch zkušenostech bych radši nějaké menší příznaky :mrgreen: Dnes 16. den po ket, takže asi 5+0.
Vy jste teď s @Titanie kolik? Nějak se v tom začínám ztrácet :oops:

@Titanie to bych asi brala, ležet, hubnout a nezvracet :mrgreen: To tě obdivuju na tu 12-hodinovou brigádu.. to budeš mít 12 hodin práci a 12 hodin spánek ;) Budeš u toho aspoň v klidu? :hug: Jinak vše ok? Už nekrvácíš a vše ok?
Já na krev nešla, nebylo kam, u nás vše zavřený. Ale když mám tu žádanku, tak přemýšlím, že bych zašla příští týden.. ale to by už měly být vysoké hodnoty a v tom už se stejně moc nevyznám.. ale zas bych aspoň věděla, že tam mimčo je a né jako loni v srpnu, kdy mi řekli v 8tt na utz, že to je ZT. Z toho mám obavy, taky mi nic nebylo, cítila jsem se dobře, nijak jsem nešpinila, nic a najednou takový šok. Uklidňuju se hlavně tím, že teď mám embryjko po genetice, že je zdravé a silné a ty předtím nebyly, takže to určitě zvládne a bude hezky prospívat :srdce: :andel:

@ancksunamun to je bomba! :potlesk: Máš super doporučení, aspoň si to ještě užiješ, po porodu budeš mít chvilku pauzu od všeho :hug: Drž se, kočko, ať vše proběhne co nejlépe a hlavně ať máš brzy své zdravé miminko v náručí. :hug: Takže jsi teď adeptka na 1. miminko roku 2022 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
30.12.21 14:58

@Pavluja no taky mám z toho vítr nemysli si 🙈 🙈 bude to záhul.. ja jdu 10.1. Na kontrolu do porodnice a tam se dozvim nejspis termin CS to je tak divny to vedet 🙈 🙈 a nebo se miminka sami rozhodnou do ty doby 🤷🏽‍♀️ Ale zatim se jim nechce. Zitra jsem 33+0 uz se to fakt blizi 🙈 jeste nemam ani sbaleno do porodnice 😀 nejak se mi do toho nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
30.12.21 15:42

@Pavluja ahojky,no jó, už začínám mít strachy, jak to zvládnu…ale tak to je asi běžný. Tak už se pomalu chystám a přeju si, abych to zvládla co nejlíp. Jinak se cítim dobře, malá je hlavou dolů, takže připravena ;) Teď mě zaměstnává stěhování a čtení knih i diskuze tady, je fajn, že se holkám daří i tobě. Jede se tu na pozitivní vlně a to mě moc těší. Posílám vánoční foto pro povzbuzení :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
30.12.21 18:14

@smoulamodra To asi jo, bude to záhul.. si musíš po tom císaři odpočinout do foroty, ale tatínek ti určitě pomůže :hug:…prý se ale od 1.1. prodlužuje ta otcovská „dovolená“ po porodu na 14 dní, tak aspoň něco :D
Jen ať ještě počkají :srdce: :srdce:

@Pavla198 krásné fotky, moc vám to sluší :hug: Malá ven musí, no… je to něco, jak to příroda zařídila, ale určitě vše zvládneš a pak už bude jen radost z miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.12.21 19:02

@Pavluja

No ja bych mela byt dnes 7+3, a @Titanie nerusim ale uz par dni zpet psala ze ma mimisek 7+4 dle utz, ja nespinim a prsa take nic, jen kdyz mam dople kalhoty a sedim tak nic moc, kdyz stojim v praci tak me to neprijde, ale asi mam pracovni dziny vic pruzne :mrgreen:

Jeste na navstevach nikdo nic nepoznal, jen kdyz listovali fotkama, tak tam prebehla tam s tim utz, ale neptali se nejspis si mysli ze nebyl muj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.12.21 19:19

@Xena86 hehe no zatim byla jen ta sklenicka cerveneho :mrgreen: a akorat sem se po ni motala 8o vypadalo to ze se konecne vyspim ze mi to pomuze aspon na to a kulovy. Vcera jsem pul dne litala na wc aj bez paliveho jidla tak to jsem teda neriskovala a su zvedava jak se muj bude tvarit na ten sexik. Ty posledni tydny jsme to uz pres ten obri hybajici se pupik nepraktikovali :lol: ale tak uvidime az se bude blizit termin. Porad nam jeste par dnu zbyva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.12.21 19:26

@Pavluja ty si zlaticko :) no ofic termin je az 8.1. a termin potencialnl vyvolani 13.1. Tak uvidime. Malej neni nejakej obri ted namerili jen 3.3kg tak mozna to samo popohaneni doporu covala skrz ten tlak vyssi. Kazdopadne doufam ze to prijde aspon po nejake prospane noci :andel: a ne po tehle kdy spim par hodin prerusovanym spankem.

Jee prvni nevolnosti tak to je super! :hug: idealka at to zustane tady u tech lehkych motaku a bez zvraceni. Nemyslim ze cim vim je cloveku spatne tim je vse jistejsi ;) urco bude vse v poradku! Verit verit verit! :cert: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
30.12.21 19:31

@ancksunamun ahoj,můžu se zeptat, copak tě trápí v noci, že blbě spíš? Mě teda bolí nohy jako kdybych někde trajdala, ale nateklý nejsou :nevim: jinak najít si pohodlnou polohu je problém, tak jsem zvědavá, jak to máš třeba ty😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.12.21 19:36

@Pavla198 Krásné bříško, Pavli. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.12.21 19:39

@Pavla198 Vis ze ani nevim? Roli hraje urco i ta poloha. Boli me uz uplne vsechno. Navic jak si lehnu tak se mi okamzite zacne chtit curat opakovane. A to uz se snazim vecer moc nepit. Ale celkove asi nespavost. Sama to nechapu jsem unavena naprosto desne a lezim treba od deviti desiti jedenacti a dalsi dve hodiny nemuzu proste zabrat a usnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
30.12.21 19:57

Víteček všechny pozdravuje a drží všem palečky :srdce: dneska jsme prvně celý den spolu, jako řeknu vám ty hormony se mou teda dost cloumaji, půl dne jsem pobrečela, začalo to tím, že jsem ho prvně viděla nahého a viděla jeho popraskanou kuzicku, prý už je mnohem lepší než když ho vyndali, měl kuzicku celou zarudlou a mistama krvavou, takže musíme promazavat.. Asi hodinu na to jsem brečela zase, když přišla sestra z rehabilitace a cvičili jsme jeho nožičku, kterou má trochu vyvracenou, protože v bříšku byl v nejake divné poloze, a jak chudinka brečel pri tom cvičení tak ja brečela s ním. No a pak jsou tu moje natekly nohy, v čem půjdu domů fakt netuším 8o mám pocit že mi exploduji a je to den ode dne horší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí