Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sissinka27 píše:
Ahoj holky 😊ráda bych se k vám přidala mám za sebou jeden neúspěšný KET a teď rozjíždime druhý
Ahoj, vítáme tě ![]()
Už máš termín transferu na duben? A v březnu se aspoň chytlo nebo vůbec?
@Zuzule2014 Tenkrat jsem volala primo dr, co dela imuno pro Gennet. Zjistili zvysene NK bunky, prelecili me a pak to hned vyslo.
Ahoj vsem,
tak mam za sebou hysteroskopii s endoscratchingem delane bez narkozy, musim uznat ze jsem to cekala podstatne horsi, myslim, ze dr je velky profik, vzdy mi rekl co bude delat a rekla bych ze to nebolelo be tak jak jsem se domnivala, kdyz jsem shledla nekolik videii na youtube co to je.
Pry mam vse ukazkove, tak pry snad pomuze to poskrabani k tomu aby se lepe zavrtalo a vydrzelo - zustalo u me celych 9mesicu.
Ted si tu pulhodinku polezim a dozvim se, jak naplanujeme KET ![]()
(Bude se to odvijet od toho kdy ted dorazi MS)
Takze mozna stihnu duben, ale spis zacatek kvetna…
Holky, tohle vse je jak ze sci-fi, uz abychom ty uzlicky meli doma v narucich.
Prima patek vsem ![]()
Ahoj holky. Prosím vás, co máte furt s tou stitnou zlatou?! To máte takové silene hodnoty a máte problém s dávkami? Me s mojí krásnou stálou 75 nikdo nic neřekl a i segre, co si ji musela vyoperovat a má problém s hodnotami říkali, že je důležitá až kontrola co 6-8 týdnu. Nemluvím vůbec o svých Bio eko kamaradkach, které mě chtěly zhuntovat, at se na ty prášky úplně vy ![]()
@ButerflyP ahoj, tak to ráda slyším, možná ke mě to čeká také, uvidíme na kontrolním utz v pondělí… 🙂 Tak pěkně odpocivej, klid q nohy v teple ![]()
@ButerflyP ahoj, tak to ráda slyším, možná ke mě to čeká také, uvidíme na kontrolním utz v pondělí… 🙂 Tak pěkně odpocivej, klid q nohy v teple
@leylen No hodnoty jsou důležité už pro tehotneni jako takové… Může být důvod proč se nedaří
@leylen mě teda podpořili štítnici jen kvůli IVF, beru Euthyrox 50 jednu tabletu. Kdybych se nesnažil o těhotenství, tak by to nechaly být. Doktorka mi řekla že když se mi těhotenství potvrdí, tak mám přijít na kontrolní odběr mezi 5.-6.TT ![]()
@Xena86 dneska jsem si byla pro protokol na léky příští týden by měla
Být ms takže někdy ke konci dubna… Já byla v prosinec /leden chytlo se ale bylo z toho biochemické těhotenství dali jsme si pauzu
@Xena86 Aha, no vidíš. Me 50 dali normálně
a tak asi mě to překvapuje jenom proto, ze už mám hlídání ŠŽ zautomatizovane. ![]()
Jasně holky nohy v teple!!!
![]()
Jinak kolik míváte folikul v nativu, když půcháte ovitrelle a měla z vás některá inseminaci? Je to stejná velikost?
@leylen štitna žláza je dost důležitá, skoro všechno v těle řídí a bohužel ovlivňuje plodnost. Takže je dobre mít. Ji vyšetřenou. Já se s ni lecim přes 25 let. A nyní při plánovaném těhotenství mě hlídá a musí navyšovat dávky podle krve. ![]()
@Anonymka Ka ahojky. Chci se zeptat, beres nejake kortikoidy?
@leylen Dle mé endokrinoložky je stav štítné žlázy pro úspěšné otěhotnění klíčový a hypo i hyper funkce může být příčinou problémů s otěhotněním. Léky jsou asi takovou nejrychlejší cestou ke zlepšení. Mně bylo navíc řečeno, že se nemám stresovat, což je super rada
.