Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Moc gratuluji!!
![]()
Chtěla bych se zeptat měla jsi řízený KET nebo v nativu a měla jsi embryoglue a asistovaný hatching? ![]()
A jak jsi měla staré embryo? ![]()
Díky
@Slunicko2222 dekuji❤️️ Mela jsem rizeny cyklus😊 nepriplaceli jsme zadne metody.. a meli jsme hatchujicí blastocystu😊
Ahoj, doufám že nebude vadit když se přidám
Začínám být hodně nervozní. Krevní test máme ve středu. Je to náš 2 KET. První KET - test sněhobílej, krev negativní. Nyní jsem již 4den po 2 KET viděla téměř neviditelného ducha. Testovala jsem mamatestem, přišlo mi že krásně tmavne čárka ale od 8dne mi příjde že je už stejná do dnes 10den po KET. Už si příjdu jak blázen jak tady každý den zkoumám testy
Posílám foto těch posledních testů, kde mi přijde že je čárka stejná.
@Krist16 ja bych pockala na krev, je to hezky videt, ne vzdycky ta druha carka zesili do barvy te prvni
@briel
Děkuji za povzbuzení. Teď lituji že jsem nepočkala s testováním až třeba den před krví. ![]()
@Krist16 je to uplne normalni😊 mela jsem to stejne😊 carka mi zacala pak zase silit od 11 dne po ket😊
@Domca1111
Děkuji za uklidnění, snad to bude dobrý
Ty už máš krásnou druhou čárku.
Jinak četla jsem, že sis dělala ten Clearblue digital, taky mi 8 den ukazoval 2-3 týdny. Pak jsem se ale na internetu dočetla že není moc přesný a může to ukazovat pořád hodnotu 2-3 i když jsou hodnoty hcg už hodně vysoké. Budu ti moc držet palce v pondělí na krev
Budu ráda když napíšeš jak jsi dopadla 😊
@Domca1111 az ted jsem si vsimla, ze si odepsala, ze jdes do CAR na krev v pondeli, a ja si fakt myslim, ze se to proste na zacatku muze rozjizdet pomaleji a pak ta hcg hodnota proste zacne rust normalne, moc ti to preju a dej pak vedet ![]()
@briel asi to je spatne zacala jsem dneska silne krvacet… takze je to asi ztracene
@Domca1111 a co test? Je porad stejna druha carka? Jeste bych nevesela hlavu ![]()
@briel ted jsem zkousela a je.. tak nevim.. mam pocit jakoby ze me vypadl gestacni vacek omlouvam se ted za popis ale byl to cucek a vnem takova pruhledna kulicka😔 ale byla jsem na pohotovosti a tam mi dr rekla ze si neni jista ale ze se mozna naznacuje gestacni vacek…
@Domca1111 tak to neni jeste konec, vim, ze to musi byt zatah na nervy, ale kdyz tam doktorka neco videla, jeste chvili vydrz tomu verit, muze krvacet i praskla cysta nebo tak neco
@briel me uz moc pozitivni nejde prave.. protoze jsem stejny scenar zazila i pres skvelou hodnutu.. a vzdy 14 den po ket jatka tam tl nechapu pritom veskere vysetreni v poradku a ted bylo embryjko po genetice🤷🏽♀️
@Domca1111 chapu.. ja mam toho taky za sebou az az a ten KET jsem si predstavovala uplne jinak, sla jsem do toho s tim, ze prirozene nam to sice slo ale dva krat se to nepodarilo, z jineho duvodu po kazde.. rekla jsem, ze radsi pujdeme na jistotu a jsem z toho dost sklamana.. 3ti KET a houby model..
@briel je to masakr ja jsem zrala na psychiatra uz… no uvidime v pondeli i kdyz uz ted vim ze ta pruhledna kulicka byl gestacni vacek.. tak ted cekat jestli bude hcg klesat a timto pro nas boj o miminko konci..