KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
12.12.24 00:32

@Wuhu85 hysteroskopii mi delali rovnou loni v car ale tam na nic neprisli, vsechno bylo v norme az tahle imunologie v gennetu rozhodne v norme nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.12.24 00:41

@Berunkas áno mne robili odber pri hysteroskopii, ale príliš skoro bolo malo buniek v maternici. Nič som tam nemala ani zápal. Teraz rozmýšľam nad tým endometrium trio a k tomu NK bunky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.12.24 00:42

@Berunkas ešte čo mám výšsie je ten komplement ale to vôbec neviem čo to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.12.24 12:33

@Ardilera ahojky, tak co dnes? Zesilil? 😍Ja to s vama, holky, uplne prozivam.. vim, co to je, to cekani. Me to prislo taky uplna hruza.. tech 14 dnu bylo nekonecnych..🙄 ja teda testovala az 10 den, a to jen, abych se pekne popripade zhroutila doma a ne pak v ordinaci.. jinak bych to vydrzela klidne do testu z krve.. ja sem totiz docela posera a hrozne sem se bala toho zklamani.. taky jsem si nejdriv udelala ze strachu ovu test a az pak tehu test😂 ale na obou byly dalnice.. kazdopadne vim, ze kazdemu stoupa HCG uplne jinak a taky podle fotek testu jsme mela jedna silnejsi test ve stejny den a jedna slabsi.. takze to asi opravdu nic nemusi znamenat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
12.12.24 12:36

@Wuhu85 nejsem doktor ani nejsem moc moudra z toho co vyhodil strejda google ale prijde mi to ze proste telo bojuje proti vsemu “cizimu” takze Cernou urcite nic nezkazis, ja se k ni nedostala ale mam imunologa z gennetu takze si rikam ze pripadne moje bunkove ulety s ni mohl konzultovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.12.24 12:58

@Berunkas ani ja sa do toho nerozumiem. Ale asi niečo mám keďže trpim ekzemami takže mi to dáva logiku. Keď som bola dieťa som bola v kuse u alergológa. Tak asi to úplne nie je ok u mňa. Ale tie hodnoty mám iba hraničné čo sa autoimunity týka. Tie NK buniek sa celkom bojím ignorovať. Tak som zvedavá čo mi povie doktorka. Ale chcem sa celkovo s ňou porozprávať nie len čo reprodukcie týka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
12.12.24 13:01

@Wuhu85 nk bunky jak nk bunky ale u me byl nejvetsi prusvih ta aktivace, ha vidime obal embrya tak jdem do boje, ted uz jsou zrovna tyhle nk bunky uplne dole protoze tam zadny obal embrya neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.12.24 13:03

@Berunkas mňa na ten obal ani nevysetrili. To je ten trofoblast, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
12.12.24 13:05

@Wuhu85 ano je, mne v car delali jen protilatky a ty byly dobry a pak az jsem dostala zadanku a vyrazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
13.12.24 18:23

Tak 3.ket taky nic, včera začal slábnout a 10dpt HCG 16. :zed: Takže zase biochemický :,( Byla jsem jako samoplátce na krvi, nechala jsem si vzít i progesteron, ten se hezky drží na 62, takže amelgen a prolutex fungují. Ale napadlo mě vzít i TSH a vyskočilo na 3,69 :zed: to bude asi kámen úrazu. A to jsem během toho roku co beru euthyrox měla 4× hodnoty krásně mezi 1,3-2,3. Naposledy v srpnu před tím 3.ivf právě 1,38. Tak nevím proč mi to teď tak rapidně vyskočilo, jestli to nějak ovlivnili ty hormony co teď od září do sebe cpu, stres nebo nevim. Nevíte někdo jestli vysoká hladina estrogenu/progesteronu zvyšuje tsh? Protože v těhu se obvykle zvyšuje, tak jestli to nemá souvislost s nějakým konkrétním hormonem :think: Zkusím to častěji kontrolovat a než půjdeme na další ket to srovnat :think: Nebo zkusit znova imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
13.12.24 18:25

@Ardilera je mi to ľúto :srdce: odpocin si :srdce: ja musím 6 týždňov na kortikoidy pred transferom. Veľmi sa mi do toho veľmi nechce teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
13.12.24 18:40

@Wuhu85 no taky to vidím nejdřív na únor ten další ket. :roll: Musím srovnat tu štítku, nasadit detox, zaměřit se na stress management, takže zase pravidelně cvičit hormonální jógu a hlídat pravidelný a dostatečný spánek, nasadit intenzivní akupunkturu, fyzio apod. Zkusím i omezit projekty v práci. Musím zase něco zhubnout, protože těch shozených 10kg už mám po všech těch hormonech zase zpět. Zkusím zkontrolovat i ten testosteron jestli zase nevyskočil. Pokud by nevyšel ten poslední, tak nevím co dál. Původně jsem chtěla 4.ivf nechat na DE, ale pokaždé když to někdo zmíní tak mě to rozbrečí, nejsem na to připravená, obvzlášť když teď poprvé po 5 letech se už 2× po sobě alespoň zavrtali, ještě nemám odvahu to vzdát. Ale zároveň už jsem z toho neskutečně vyčerpaná, otrávená a nevím jestli to celé znova zvládnu. Navíc na další ivf teď dlouho nebudou finance, na jaře jsme koupili dům, takže i plno nového nábytku a spolu s tím 3ivf jsme se dost vyčerpali, tak zase musíme nejdřív doplnit rezervy ať nás to nesežere zaživa. :? Chjo já už jsem se tak těšila, že konečně to celé snažení budu moct hodit za hlavu a chvíli si zase užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
13.12.24 19:17

@Ardilera ja idem tiež v únoru. Musím sa tiež dať dokopy a musím brat tie kortikoidy teda. Ja neviem tiež vôbec či to pôjde s mojimi bunkami. Dnes som mala pohovor s poradkyňou plodnosti. Mali sme zaujímavý rozhovor. Ja práve akosi nemám už vôbec na toto energiu, ale keď spomenula darované tak som ju skoro niekam poslala. Ja to určite nechcem a keď to tak necitis tak do toho nechoď. Toto si musí človek dobre premyslieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.12.24 19:39

@Ardilera Je mi to moc líto 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
13.12.24 20:26

@Wuhu85 Hlavou si občas myslím, že bych DE zvládla, ale pak vidím, jak mě jen ta zmínka darovaných nebo adopce rozhodí a je mi jasné, že to nezvládnu. Ale kdo ví, třeba k tomu jednou dospěju, jen to v 32 letech prostě ještě odmítám vzdát s vlastními, i když jsem vděčná, že taková možnost případně existuje.
Tak snad ti ty kortikoidy zaberou a konečně se embryjko chytí :hug: budeme dál spolu bojovat :srdce: a snad nám příští rok už konečně bude přát štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí