KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
11.12.24 13:22

@Kacenka009 ja som bola v strese aj s testovaním aj bez :D na mňa nič nezaberá. Ale keď už testujem tak musím byt pripravená na to že to môže akokoľvek dopadnúť. Ja som v kuse plakala. A na stres veľmi neverím. Ženy otehotneli aj v koncentraku. Skôr je to o tom že otehotnenie cez IVF je úplne iné ako normálne tehotenstvo a je tam toľko faktorov ktoré sa musia vychytať a nie každá klinika a lekár to vie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.12.24 13:28

@Wuhu85 ale to já jsem taky ve stresu myslím na to ale snažím se zabavit. Ja brecim doma i u reklamy 😁 😁 a jsem smirena ze to zase nevyšlo uz se snažíme 5 let a jeste mi nic nevyšlo vysetreni testy podstatě v poradku a stejne to max doslo do 8 tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.12.24 13:32

@Kacenka009 Koľko ste mala vkladov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.12.24 13:38

@Wuhu85 2022 mimoděložní s laparoskopií přes oviterale snažení doma pak 2023 taky před oviterale doma do 8 tydne ve 12 zjistili ze :srdce: nebije takze revize 2024 březen to stejne červenci genetika a stimulace s 31 vajíček oplodnily 18 a přežilo 5 a 4 po genetice 2× 5BB 2× 6AA září se nechytlo v rijnu taky ne tak mi v listopadu udělali ERA test a UNK buňky hysteroskopii a ted třetí vklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.12.24 13:43

@Kacenka009 držím palce. Nemáte problem otehotniet to je super. To vyzerá na embryjka. Nie každé bude dieťa. Možno k tomu máte silnejšiu imunitu. Mne práve vyšli zvýšené hodnoty a chcú mi dať kortikoidy. Už sa teším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.12.24 13:47

@Wuhu85 ja sama od sebe nemam moc šance otěhotnět mam PCOS k tomu nemam ovulaci… potřebovala bych dat kila dolu ale s takovou dávkou hormonu teda šance neni. Takze pokud nevyjde tenhle pokus a ani ten poslední co mame. Tak půjdu do prace a budu si hlavně hledat lepší práci a dat se nějak do kupy. Našetřit peníze a jít do toho znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.12.24 13:51

@Wuhu85 ty kortikoidy teda nezávidím ale pořád se to dá něčím aspoň řešit. Kdyz je nějaký řešení je to furt naděje takže držím moc pěsti taky 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.12.24 14:02

@Kacenka009 já si dala na jaře taky pauzu od celého procesu a všech léků, shodila jsem 20kg za 4 měsíce. V srpnu se ket ještě nechytl, ale hned v září už ano. Desátý ket a jediné embryo, které nešlo geneticky vyšetřit. Dnes 15+1tt. Doufám, že tentokrát už se dočkáme a v květnu budeme kompletní. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.12.24 14:07

@E.N.G.83 tak to je paráda to gratuluji ať jde vše jak má. Ja od hormonu si dat pauzu moc nemůžu bez nich měsíčky nemam takže i kdyz si dam pauzu od transferu tak ten Utrogestan mi porad zůstává abych to mela pravidelně. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
11.12.24 14:17
@Anonymní píše: Více

Je pravda, že se tu člověk spíš setká s lynčováním než pochopením, kór na běžných diskuzích. V uzavřených skupinách už je to potom lepší a víc se tam dámy respektují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.12.24 14:25

Když jsem tu přišla poprvé na tyhle stránky a na něco jsem se zeptala jsem nevěděla nebo jsem to od doktoru nepochopila tak jsem dostala takovou kritiku ze jsem vlastně úplně blba a nebylo mi to příjemný. Je potřeba říct svůj názor ale tak aby to nikemu neubližovalo a spíš poradit než hned na neho vyjet. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.12.24 14:32

@Kacenka009 no je to cele kontroverzne či to vôbec pomáha takže tak. Ale chodiť na vklady a vidieť že mi telo všetko likviduje toez nemá zmysel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.12.24 14:35

@Wuhu85 to chápu …. Ja vždy jdu na vklad mam dobrej pocit strasne všeci mili hodni přející dobra nálada mi vydrží max 2 dny pak uz čekám ze to opět nevyjde. Dobrej pocit je hned pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.12.24 14:38

@Kacenka009 ja nemám zlu náladu ale keď vidím že test negatívny a nič tak ma to naštve. Ja som pár dni po KETe nemocná akoby. Akoby som mala Covid či čo. Mám reakciu tela a za pár dni je to preč a to viem že to nevyšlo. Proste keď doktorom hovorim že proste som akoby chorá tak som odignorovaná že je to tým progesteronom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.12.24 14:42

@Wuhu85 tak to me moc mrzí my na klinice mame sem tam některé doktorky ktere se mi moc nelíbí ze působí chladne nebo ten zájem je takový umělý. Pak se cítím špatně jak kdybych něco dělala špatně nebo já nevim. Ale primo moje doktorka ta zkouší vymysli co vše vyšetřit aby to šlo strasne empatická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí