Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacenka009 veď to je super prístup. Tak si to predstavujem.
@Wuhu85 já mám úžasnou paní doktorku která je i ma gynekoložka… je hodně lidská a soucítí s pacientkami řeší hodně věci přes e-mail i o vikendu.
@Kacenka009 ty brdo to je fakt krásne. Tiež si to takto predstavujem, ale bohužiaľ ešte som sa s takým lekárom nestretla čo sa IVF týka.
@Wuhu85 ted v pátek kvůli me pozdržela cely personál na klinice aby mi udělaly transfer a všeci na te klinice jsou příjemní hodni
@Kacenka009 tak na mojej klinike sú tiež veľmi hodný a nemám s nimi problém. Akurát pri tých nezdaroch som si myslela že mi spravia nejaké vyšetrenia lebo už ani embrya nemám veľmi tak nechápem čo špekuluje doktor. Sme samoplatcovia tak to všetko hrozne stojí ale keď premrhám všetky vklady tak fakt nič neušetrim.
@Wuhu85 taky nás to stojí moc peněz a máme ještě jedno embryo a pokud se žádné nechytne tak končíme budu muset do práce a hlavně hledat jinou práci protože nedělám v ideálním prostředí a zase něco našetřit a zkusit znovu třeba za rok … a roky letí hodně rychle
@Kacenka009 ja tiež už končím. Už ma to nebaví. Urobila som maximum čo som mohla a nenechám si tým ničiť život. ![]()
@Baruška910 jé krásní dušíci, držím palce ať jen sílí ![]()
tak to je nás tu zatím docela dost prosincových a zatím to u všech vypadá nadějně
tak jsem zvědavá na další dny
@anyway007 Z estrofemu nic nepociťuju, mám taky 6mg denně. Spíš až z progesteronu i když amelgen s prolutexem mi sedí líp než utrogestan, ten mi dělal víc příznaků při nižší dávce.
@Baruška910 chtěla jsem se zeptat měla jste po transferu nějaký příznaky??
Holky, mám z vás radost. Držím všem palce, ať se podaří kouzelný závěr roku ![]()
@Kacenka009 Jen takové ty klasické, bolela mě prsa a podbřišek. Pak mě ale ten podbřišek jakoby začal tížit, ne bolet a bylo mi celkově „hrozně dobře“, měla jsem najednou chuť nahlas poslouchat hudbu, zpívala jsem si, prostě takový na můj věk (46) „magůrek“
. No a testla jsem brzy, abych se ve svých pocitech zorientoval a ono to tam fakt je
. Teď se samozřejmě bojím, nicméně zvláštní pocit v břiše přetrvává, nejde popsat a taky teda strašně jim a piju a všechno placam dohromady
.
Mám ve svém věku opravdu jednu z posledních šancí a strašně moc doufám, že to vyjde a s manželem, kterého neskutečně miluji, budeme mít toho vysněného drobečka ![]()
Tak to budu držet palce ať je vše v pořádku po celou dobu. 😊 Ja teda žádné příznaky nemám tak se docela bojím ze zas nic ani radši netestuji jen mě bolí břicho s injekcí a víc unavena. Test zkusím až tak 16.12
Holky, mně je tak zle zas
Od rána do večera na zvracení a do toho migréna (na kterou nikdy netrpím, díky bohu). Ale měla jsem ji v posledních třech těhotenstvích vždy ten první trimestr téměř v kuse. A to se to teprv rozjíždí, pytlíky už nosím s sebou, protože už mě natahuje, tak to nebude dlouho trvat a začne plná paráda. Útěchou mi je jen, že vím, že je to tentokrát už fakt naposledy. A snad tentokrát to dobře dopadne a přijde ta odměna
za týden první UTZ. Teprve pak začnu potichu věřit, že tam fakt je. Dám vědět.