KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
28.11.24 23:26

@Ardilera To mě trochu lekají ty statistiky. Ale je to patrně hodně individuální. HCG z krve mám měřené prvně. Tak neznám své normy. Je třeba možné, že ho mé tělo prostě produkuje trochu více? Třeba to souvisí s tím, že je mi vždy tak šíleně zle ten první trimestr. Děkuji za tu empatii :hug: když jsem to prožívala, hroutil se mi svět a nemohla tomu uvěřit, že se to děje. Zase. Velmi mi pomáhaly příběhy jiných žen a nakonec, v tónech jejich příběhů, mi mé ztráty přišly ještě milosrdné a dokázala jsem se s tím lépe smířit. Velký respekt a soustrast s vámi se všemi, které jste o dítě přišly nebo musely udělat to těžké rozhodnutí :,(

Proto po tom všem jsem dokázala najít odvahu jen na 1 IVF, abych si to nevyčítala, že jsem tu úžasnou možnost pgt nevyužila. V koutku jsem počítala s variantou, že mohou být vadná všechna embrya a tím by se mi to potvrdilo, uzavřelo a měla bych v sobě klid. Jeden bojovník. Tak uvidíme, co je souzeno, holky 🌈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.11.24 08:14

@Duncanseth to hcg fakt veľa nenapovie. Je lepšie ho mať vyššie ale aj tak nepovie o tehotenstve nič. Každá žena to má inak. Môže sa stať že sa embryjko rozdvojilo ale pravdepodobnosť je dosť nízka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 13:12

@Duncanseth
Nenech se rozhodit, máš „normální“ HCG a vždy je lepší mít vyšší, než nižší. Představ si, že mě vyšlo po transferu za 14 dní 200 a to teprve byl nápor na psychiku protože jsem tušila, že je zle a samozřejmě těhotenství nepokračovalo a měla jsem ZT. Další pokus jsem měla HCG 1200 a to už bylo na lepší cestě a dnes jsem 31tt. To, že je na 1000 je právě super a neznamená to dvojčata, to má běžně každá druhá. Lepší než 200-300 a být na dolní hranici. U tebe může být větší pravděpodobnost, že tam máš dvě, ale nemusí to tak být. Pořád jsi v tabulce normální, horní hranice je až někde přes 4 tis. :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
155
29.11.24 13:36

Je mi moc líto, že to prvně nedopadlo. Muselo to být obrovské zklamání :( teď tě čeká zasloužená odměna ♥️ opatruj se. A děkuju. Do Vánoc budeme moudřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
29.11.24 14:49

Ahoj devcata, dnes jsem se vyklidnila. Testik krasne pozvolna sili jako u dcery a Clearblue taky ukazal 2-3 tyden ( pred tim 1-2) Kdyz to bylo biochem ze se mi chytlo a hned skoncilo tak mi po celou dobu ukazoval 1-2 tydny tehu a hcg pak bylo 48 po 14 dnech. tak uz vim ze se musi zvedat. Tak tam bojuje prdolka :dance: Prsa uz se hlasi tak jsem se hodila do modu jako pred dvema lety. :pankac:
Koncert jsem odpiskala ( ja tam ani jit nechtela jen jsem nevedela jak to vsem rict) a moooc se mi ulevilo, svagrove jsem rekla pravdu a listek dala kamardce co je rada poslechne. Tak to ze me taky spadlo. Vecer se chystam na ten film a zitra chci zdobit venec s dcerou a chystat adventni kalendar. Tesim se, ze se zamestnam. Uz taky chystate Vanoce at se zabavime? Pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
29.11.24 17:39
@Anonymní píše: Více

vidíš a já mám podobnou tabulku, kde jsou ty horní hranice hcg mnohem nižší, možná je to tím, že tvoje tabulka zahrnuje i transfery více embryek :think: i v tomto (https://babymed.com/…g-calculator) kalkulátoru 2 hcg hodnot max. jsou nižší na 19dpo :nevim: V několika i anglických studiích jsem četla, že hodnoty nad 1000 (14.den po et) jsou pravděpodobnější vícečetné, samozřejmě ne vždy někdo prostě ty hodnoty má vysoké i s 1 embryjkem a naopak pod 200 (někde se uvádí pod 500) je pravděpodobnější potrat. Ale každá jsme jiná a ne všichni zapadají do tabulek. Vím, že kolem 800-1200 mají holky běžně u jednoho embrya, takže tam bych tu pravděpodobnost vícečetného neviděla vůbec. Ale při hodnotě nad 3000 už je to poměrně velký rozdíl, proto jsem se ptala jestli to nebyly 2 embryjka nebo to nebylo později než 14.den. Tak budeme netrpělivě vyčkávat na utz, teď můžeme stejně jen hádat. Každopádně je to krásná hodnota a je to silný bojovník :srdce:

Příspěvek upraven 29.11.24 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.11.24 17:54

@Millllli To je nádhera :dance: Mám obrovskou radost!!! Opatruj se a držím moc palečky. Kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.11.24 18:09

@Ardilera No, radši na to nebudu moc myslet 😅 holt za tři týdny uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
29.11.24 18:26

@Duncanseth nemysli, je to krásná hodnota a vše bude v pořádku :hug: je to mnohem lepší, než kdyby byla nízká a musela ses nervovat jestli se udrží. I když jisté to není nikdy, to sama dobře víš. Ale věřím, že tentokrát už se dočkáte :hug: tyjo až za 3 týdny 8o to bude dlouhé čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.11.24 19:52

@Ardilera No, vypadá to, že ty 3 týdny prospím, tak to uteče 🤦 😂 dneska jsem skoro nevnímala celý den a vytuhla v šest. Dobře, že bude víkend 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
30.11.24 14:10

@Duncanseth Moc dekuji!! Dnes jsem to uz rekla manzelovi! Krev mam ted ve stredu co bude. No, ale musim se priznat… :lol: ja mela vcera moznost skocit si na krev ( byla jsem kousek od laborky ) a bez dcery a vysledky mi poslali v noci, 0:14 takze jsem mela rano mile prekvapeni. Jsem ani necekala, ze to poslou. :dance: 206 jednotek a kdyz koukam co tu pani anonymni dala za tabulku tak jsem 9. den taky v nadprumerne hodnote. :pankac: Krasny vikend.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.11.24 14:58

@Millllli To je úžasný, mám velkou radost :hug: :srdce: Kéž by tu těch dobrých zpráv přibývalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.11.24 15:20

@Millllli nechcela som reagovať ale nedalo mi. Fakt podla hcg absolútne nič nezistíš. Holky majú vysoké HCG aj prázdnym váčkom. Takže fakt kľud a neriešiť hodnotu. Kamoska mala 9 deň okolo 40 a o tri mesiace rodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
30.11.24 21:19

@Wuhu85 Ja vim, ze neznamena, ale ja to citim jako 2 roky zpet u dcery je to stejne jak testy, tak krev a hlavne nevidim duvod proc by to melo byt jinak. :D ;) A a ni nebude. :* Ja mela 48 hcg pri druhem ketu a doktor rekl, ze dal medikace a ze se to mozna muze rozjet, ale ja citila,
ze z toho nic nebude a nebyl duvod v necem pokracovat a do tydne prisla menstruace. Pokud clovek posloucha sve telo a duverujemu, ze to dokaze tak mu hodne napovi a ne jen v ivf, ale i pri jakekoliv nemoci se uzdravit. :srdce:
Ted koukam, ze pises 9. den, ze mela tu hodnotu a kdyz teda koukam do te tabulky od te pani Anonymni tak byla v norme v dolni hranici, ale stale v norme. :jazyk: Takze vlastne nic zvlastniho.

Příspěvek upraven 30.11.24 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.11.24 21:22

@Millllli jasne ale chcem len povedať že ani nízke Hcg nemusí znamenať, že to je stratené s ani vysoké hcg že je vyhraté. Ja to beriem s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí