Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Může se objevit a být vše v pořádku. Snaž se nestresovat. Případné změny konzultuj s lékařem. Držím palce.
Jinak mě skolila nemoc, holky. Je mi pěkně zle. Tak snad to za pár dní přejde. ![]()
@Elesméra tak jak jsi na tom? Už testuješ?
Já už to dnes nevydržela protože občasné bodnutí přešlo v takové dlouhodobější pnutí, tak mám vnitřně pocit, že je něco jinak a už by mohlo být zavrtané, tak další dny snad už něco vykoukám. Teď z toho 4dpt odpoledne si zatím nejsem jistá 🙈 chvílema mám pocit, že nějaký stínek vidím a chvílema vůbec
teď ten druhý týden bude napínavý, tk snad nám budou testíky hezky tmavnout 🙏 ![]()
Ještě ne
dělala jsem test akorat dva dny po ket, abych věděla že je pryč ovitrelle ![]()
Posledně jsem testovala poprvé 6 den a sotva jsem tam vykoukala ducha, tak ještě počkám ![]()
No tak mi to samozřejmě nedalo
dnes jsem 6 den po KET…a krásná slabounká čárka tam je
![]()
@Elesméra jé tak super
já jsem 5dpt a taky už hoodně slabounký stínek vidím.
Tak snad nám budou hezký sílit ať máme krásné vánoční dárečky ![]()
Tak 6dpt už ho tentokrát taky vidím krásně slabě růžový a nemusím lovit
takže zatím je to na lepší cestě než to minulé lovení duchů
tak snad bude lvíče bojovat dál 🦁 🙏
@Ardilera vidim
snad uz bude jen krasne silit. Drzim palce a prubezne informuj🍀
@Kacenka009 5denní, byla to 1aa (časná blastocysta), ale rozmrazili ho o pár hodin dříve, tak z něj těsně před transferem bylo 4bb (expandovaná). A od včerejška (5dpt) už pomalu začínám vidět dušíky. Měla jsem řízený cyklus -bez ovitrellu, tak se mi tam aspoň neplete.
@Kacenka009 tak to jsi zatím teprve 3dpt, tak ještě 2-3 dny než můžeš lovit dušíky, budeš testovat brzy nebo vydržíš až do 14.dne?
No popravdě to vždy chci vydržet ale testuju většinou 10 den už mám dva nepovedené vklady … nebo tak 2022 jsem měla přes oviterale snažení doma a bylo to mimoděložní tak jsem byla na laparoskopii 2023 přes oviterale snaženi doma tak jsem otěhotněla a v 8 týdnu přestalo byt srdíčko takže revize a 2024 březen to stejne od září jsem byla dvakrát na Ket a neúspěšně tak mi dělali histeroskopii a odebírali vzorky na era test a unk buňky a ted jsem byla na třetím transferu první dva byly 5BB a ted byl 6AA