Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacenka009 Máte toho už tiež dosť za sebou
Držím palčeky aby to vyšlo ![]()
A berete nějaký léky injekce? Ja mam estrofem amalgen čípky a injekce prolutex a aspirin.
@Kacenka009 píše: Více
Tak to vydržíš ještě dlouho
já testuju po transferu pomalu od 2.dne
a to si vždy říkám jak počkám aspoň týden. Mo máš teda toho za sebou taky hromadu, tak snad už to konečně bude to správné embryjko ♥️ a přišli ti na něco?
Můj je to také 3.KET celkově akorát už 3.ivf. Z prvního jsme měli jedno embryjko, to se nechytlo vůbec, u druhého ivf jsem nedošla ani k opu, přepálili dávky gonalu a vůbec jsem nereagovala. Pak jsme si dali asi rok pauzu a dávali se psychicky i fyzicky dokupy a doufali, že to vyjde přirozeně. Ale zjistila jsem problém se štítkou a různými intolerancemi, zkusili jsme v mezičase 3iui s clostilem, pak asi třičtvrtě roku akupunktury a gynekofyzioterapie a teď z 3.ivf máme 3embryjka. To první bylo 2ab a bylo biochemické. Teď jsme zkusili řízený ket a zatím doufám, že to bude sílit lépe než minule a konečně se dočkáme po 5letech snažení.
Je to komplikovaná a náročná cesta, ale věřím, že se všechny dříve či později dočkáme
jen najít to správné embryjko ![]()
@Kacenka009 podobně jako ty estrofem 1-1-1, amelgen 1-0-1 a injekce prolutexu, protože ten minulý ket jsem měla hrozně nízký progesteron v den transferu. Tak jsme se teď rozhodli pro řízený a prolutex nasadit hned s amelgenem. A zatím mám pocit, že to funguje mnohem lépe, takže tomu věřím, že už to tentokrát vyjde.
Holky není vám blbě z toho estrofemu? Já jsem z toho hrozně unavená, bolí mě hlava a mám takový vnitřní třes, jak kdybych vypila 10 káv. Beru 6mg denně. Mám to teď v podstatě zkušebně, přirozené kety nevyšly a doktor chce zkusit řízeny. Teď mě čeká hystereskopie a chce vidět delohu na těch hormonech
@Ardilera zjistili mi ze mam posunuté okno transfer mo dělali po 120 hodin a meli by to vkládat po 125
@Kacenka009 ale to sa ti nikdy nechytilo že? Ja tiež rozmýšľam nad ÉRA lebo naposledy nič a pri čerstvom bolo biochemko.
@Kacenka009 u mňa doktor hovoril že az po 3 neúspešných vkladoch budeme niečo riešiť. Tak som nanho pozerala a vyžiadala som si imunologicky panel pri stratách a neúspešných vkladoch. Endotrio ma tiež zaujalo ale zatiaľ sme sa na ničom nedohodli.
Ja mela jen 4 geneticky vyšetřeny embrya a dvě byly neúspěšné tak mi doporučila ten test aby jsme nepromarnili ty dvě poslední
@Elesméra Také jsem podstoupila KET 2.12. (5denni HB) a už jsem i testovala
. Na fotografii 6. a 7. den po KET, testy Dr.Maxe. Tak uvidíme, zda budou čárky sílit a podaří se, je to naše 2.ivf, poprvé ET bez úspěchu.
Já se tak bojím ze to zase nevyšlo ze se mi ani testovat nechce
@anyway007 po estrofemu ne ale po tym amalgenu me pobolívá břicho