KET listopad 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.24 14:53
@Wuhu85 píše: Více

Nezlobte se, mě se zase nelíbí, že vy sem píšete slovensky. Nenahněvajte sa, ale já slovensky neumím. Navíc jsme na českém webu. Slovenská republika nemá nějaký svůj mateřský web? Já prostě opravdu nechápu, když jsem Češka, proč bych psala na slovenský web a obráceně. To nemyslím špatně, ale prostě je to tak. To není nějaká urážka nebo tak, ale jen prostě mě osobně dělá ta slovenština problém a špatně se mi to čte. Určitě se vás někdo zastane, ale jak říkám, není to myšleno nijak špatně.
V žádném případě nemáte právo znevažovat můj názor, to opravdu nedělejte. Napište si svůj vlastní názor, svou úvahu, svou zkušenost a nekritizujte ostatní uživatele. Já zde píšu snad jen Ardileře a opravdu moc se jí snažím pomoct a poradit. Napsala jsem jí náhodou o štítce a ona si pak čistě náhodou nechala štítku nabrat. Možná náhoda, možná jí pomohla moje konkrétní rada.
Moje úvahy o té děloze jsou navíc zcela správné. Ardilera ještě nedokázala udržet embryo, které by se vyvíjelo aspoň do nějakého týdne, takže logicky, její děloha tuto schopnost nemá a tím opět není myšleno nic zlého, je to prostě fakt. Schopnost dělohy zahnízdit embryo, udržet a vyvíjet plod je klíčová funkce pro zdárné těhotenství. Pokud u ní neproběhla ani jedna úspěšná gravidita, tak bohužel o děloze nelze zatím říct, že je v pořádku a dokáže správně fungovat.
A v neposlední řadě ji laskavě přestaňte strašit. Hysteroskopie vůbec, ale vůbec nebolí. To, že vás to bolelo jen dokazuje, že vám to nedělal žádný odborník na hysteroskopii a možná to dokonce dělal nezkušený lékař. Takže to posuzujete špatně. Zkušený lékař, který to vyšetření umí provést, nezpůsobí pacientce žádnou bolest. Maximálně je cítit tlak při napouštění dělohy tekutinou a pak „štípnutí“ při odběru tkáně z dělohy.
Svoje jsem si napsala a pokud se nechcete hádat, tak mi raději nepište. Hezký den!

• Citovat
  • Upravit
1753
19.12.24 15:02

@Fugaro áno to sa prespisuje ja viem. Ja mám NK bunky v krvi a dole neviem lebo mi brali na začiatku cyklu a vtedy to bolo že príliš skoro a bolo tam malo buniek ale v norme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
19.12.24 15:11
@Anonymní píše: Více
Navážate sa tu do ľudí a obaľujete to, že pomáhate. Ste extrémne pasívny agresívny človek a k tomu čo ste na úvod napísala sa nemá cenu ani vyhadrovať to len popisuje váš charakter. A nie ste ani zdravotník aby ste tu radila ženám čo sú v ťažkej životnej situácii. Mňa vychovali tak, že ak nemám nič pekného povedať tak držím jazyk za zubami. A ak ste nerozumela tak si to dajte do google prekladača ten vám to preloží.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.24 17:56

Tak to je smutné. Opravdu, za dobrotu na žebrotu. To začnete každého, kdo se zde snaží pomáhat hned osočovat, že se naváží? To si s prominutím děláte legraci. Všichni zde jasně vidí, že vy jste začala, to neokecáte. (Nebudu na českém webu používat překladač, pokud zde žijete, máte se náš jazyk naučit).
Já jsem vám vůbec nepsala a ani jsem vás nikdy neoslovila. Já vás nechávám být, takže udělejte prosím to samé! Děkuji! Nepleťte se do rozhovoru jiných lidí a to svoje hodnocení, kdo je agresivní si nechejte od cesty. Asi vás moc dobře nevychovali, když začnete bezdůvodně napadat jiné lidi, kteří si vás ani nevšímají.
Vy taky nejste zdravotník. A Nepíšu zde žádné zdravotnické odborné rady, od toho jsou tu lékaři v poradnách. Pokud to nevíte, tak se zde píšou názory a zkušenosti. Udělat jedno potřebné invazivní vyšetření neznamená trápit ženu vyšetřeními :roll:
Bohužel u koho děloha nefunguje správně a nedokáže donosit plod, tak musí nastoupit náhradní mateřství že? Ale o tom jste zřejmě taky neslyšela. Jenže stát se to může. :? Loučím se a přeji hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
20849
19.12.24 18:41

Krásný večer,

chtěla bych Vás tímto poprosit – vzájemné napadání nemá na eMiminu místo, pojďme se, prosím, vrátit k diskutování na téma. Případně tuto diskusi opustit. Už i přišlo hlášení do DSA, zatím to tedy řeším tímto upozorněním ;)

Děkuji za pochopení.
Klári :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
20.12.24 11:31
@Anonymní píše: Více
Samozrejme ja som nechcela znevážiť váš názor, ale mala som potrebu chrániť Ardeliru. Takže možno som prehnane reagovala za to sa omlouvám. Ale fakt žena po 3 stratách nepotrebuje počuť ako môže mať nefunkčnú delohu keď to napríklad môže byť aj embryom alebo niečim úplne iným. A od toho ma lekára aby našli cestu. Tak vám prajem pekné sviatky a veľa úspechov na ceste za miminkom.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.24 16:18

Dobrý den, radeji jsem zde pár dní nebyla, abych neměla nutkání něco odepsat. O to víc me Váš příspevek překvapil a potěšil.
Já chapu, kam tím míříte, ale ta úvaha o děloze, opravdu nebyla myšlena nijak špatně, byla to opet jedna z teorií, proč se nedaří otěhotnět. Samozřejmě to nemusi byt tou dělohou, muže to byt něčím jiným. Když se udělá hysteroskopie a ukáže se, že je deloha v pořádku, tak se bude hledat příčina dal. Jenomže pak už bohužel zbývá vzhledem k nízkému Amh příčina v kvalitě vajíček a Ardilera by chtěla svoje dítko, zatím nechce jit do DV/DE, takže raději doufejme, ze je to buď ŠŽ nebo dělohou :nevim:
Taky asi už rozumím tomu, proč jste byla taková napjatá. Četla jsem ve vedl. diskuzi, že jste se rozešla s přítelem. To je mi líto.
Jinak diky, ja jsem taky prošla Ivf léčbou (já jsem měla problémy s vaječníky, děloha byla v pořádku) a tato cesta byla úspěšná, protože jsem teď právě těhotná. Přeji hlavně Vám, ať se také dočkáte a jste šťastná. Pěkné svátky 🎁

• Citovat
  • Upravit
155
16.1.25 16:07

Ahoj holky, jen bych tu ráda nechala zprávu, kdyby diskuzi někdo četl (také mi to v minulosti pomáhalo 😊), že máme za sebou první screening a vše se zdá v pořádku :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
16.1.25 16:19

@Duncanseth No krása :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
16.1.25 16:38

@Duncanseth výborná zpráva 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.1.25 15:06

Po třech letech hrůz, kdy nám opakovaně ten screening vyšel zle a co se dělo pak, to byl tak nádherný pocit, holky :srdce: snad už to u nás dobře dopadne a příběh bude mít přeci jen šťastný konec.

Všem vám přeji dobré konce a držím palce na té Vaší cestě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
17.1.25 15:08

@Duncanseth no to to verím, že ti spadol kameň zo srdca. Určite to bude ok. Ak bol fakt problém iba s týmto tak sa bude určite držať zubami nechtami. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.3.25 09:42

Ahoj holky. I druhý screening proběhl a dopadl v pořádku. Pokračujeme a jsme moc šťastní a doufáme. Teď jsem 23tt. Držím vám všem palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.4.25 10:36

@Duncanseth Gratuluji! Máme to podobně. Vše v pořádku. Já jsem 22tt a bude to kluk. :-) Ať se daří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.4.25 19:27

Ahoj holky, mohu se zeptat, při jaké výšce děložní sliznice vám dělali KET? Plánujeme teď první KET v nativu. Ještě uvidíme dle utz ve středu. Co nechápu, že MUDr tam viděl 4× folikul po 14 cm..jestli to je ještě dozvuk stimulace minulý měsíc.. ale při mém AMH mi to přijde minimálně zvláštní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí