Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastJá mám moka jinak moka barva je L7
a mám fotku i té L14 ta L6 je béžová
@bonbonek3 píše:
Já mám moka jinak moka barva je L7a mám fotku i té L14 ta L6 je béžová
Jéééé, L14 je nááááááááááááááááš
![]()
Ahoj mate nekdo barvu l-01? Koukala jsem na stranky malvika a tam mi a barva prijde hrozna.. ![]()
@bonbonek3 jo ja jsem si to hledala i na jinejdh eshhopech
takhle je moc hezkej. Ale koukni na malvika http://www.malvik.cz/…sedacky-2012 tam je takove vyblita zelena
tak se bojim, aby mi pak neprisel ted barevnej des z malvika…
@Samuše mě na malvikovi přijdou všechny ty barvy divný já objednavala z maxim-kočárky tak teď cekam samozřejmě se taky bojím, ale riskla sem to a holky co objednavaly z tyhle stránky sou spokojený a barvy byly v pohodě snad bych řekla ještě hezčí
@Domíisek no ja mam jeste cas do brezna..chci objednavat az nejak v lednu…ale koukala jsé na obrazky z nejakyho ruskyho serveru foceny doma a tam vypadala barva krasny:-)
@Samuše já mám termín začátek února, ale pro jistotu sme objednali už teď. Barva 18 šedivá na všech stránkách vypadá dobře a když sem viděla u malvika tak sem se zhrozila.
@Domíisek já to chci objednat až nějak po Vánocích…termín mám až konec března..doufám, že ta barva bude v pohodě, ten malvik mě ale děsí:-(..chceme nějakou výraznou, která se dá na kluka i holku(jako by to nebylo jedno)…protože se necháváme překvapit(no nejsem si jistá jestli až v úterý budu na velkým UZ vážně to vydržím
)…navíc až pak budeme mít někdy druhý taky ho budeme chtít využít…
http://www.youtube.com/watch?… tady to video mě uklidnuje barva tam je hezká až mi příjde, že jí ta kamera moc zvárazňuje
@Samuše jo já původně chtěla jinou barvu, ale bohužel u přítele neprošly ty kytky
takže sme zkoncili u toho sedivyho, protože jinej kočárek u mě neexistuje
takže teď sháním barevnej fusak a hracku…chceme dvě děti takže u nás to sou u takovych věci neutrální barvy.
Ty jo já bych to nevydržela, aby mi to neřekli to ste dobrý. Na tom videu jo mě se líbi i jak tu holky posilaj fotky vždycky ta barva vypadá dobře
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, zda jsou všechna kola kočárku nafukovací a jak to jde nafukovat ( lehce nebo špatně-horší přístup k ventilku)?
Díky za info. Jinak, jak jste spokojené? Pořád spokojenost?
@Žandík píše:
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, zda jsou všechna kola kočárku nafukovací a jak to jde nafukovat ( lehce nebo špatně-horší přístup k ventilku)?
Díky za info. Jinak, jak jste spokojené? Pořád spokojenost?
Zrovna jsem se taky chtěla zeptat, jestli holky, co už jezdí, jsou spokojené.
Já mám ty plné kola a ten ventilek je schovaný jakoby zevnitř, takže to asi musíme vždycky sundat kolo a fouknout. Ještě že to jde tak lehoulince sundávat. ![]()
Ahoj, náš Šimon má půl roku, s kočárem jezdím skoro denně, teď budeme brzy přecházet na sporťák… s kočárkem jsme moc spokojení, hlavně s jeho lehkostí a snadnou manipulovatelností. Zatím (musím zaklepat) je všechno v pohodě - vlastně jsem jen během prvního měsíce urvala ty ouška u tašky - měla jsem ji docela těžkou a ony jsou dost fórový, tak manžel šel a za deset korun koupil bytelnější karabinky, které jsme tam dali místo těch ruplých a je všechno v pohodě
Dofukování kol je v pohodě a byť jsou ventilky z vnitřní strany, sundavat kolečka se nemusí. Prostě se normálně dofouknou na pumpičku… (dělá manžel:-) a dofukovali jsme zatím jen jednou (když nepočítám první nafouknutí před výjezdem). Z hluboké korby lze všechno krásně a jednoduše sundat a vyprat (ozkoušeno). A nejvíc oceňuji hluboký nákupní koš dole… udělám do něj obrovský nákup v obchoďáku pro celou rodinu a nemusím se s ničím tahat v ruce
Také oceňuji prostornost kočárku (máme dost velkýho kluka:-)), takže za mě velká spokojenost
Na sporťák jsem teda zvědavá…
Barvu máme moka s kytičkami (univerzál i pro druhé dítě) a lidi jsou z toho nadšení. Byli jsme minulý týden na rehabce a paní doktorka říkala, že dlouho neviděla tak krásný a veselý kočárek. ![]()
@Klarinetka2 BOmba, super. Jsem moc ráda, že jsi s ním tak spokojená. My máme L-14, tak jsem zvědavá, jak budou lidi na ten kočárek pak koukat.
Rodím v lednu, takže to bude křest ohněm, asi sníh apod.
![]()