Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
25.2.12 18:27

fialová je moc krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.2.12 20:05

Tak dnes jsme byli na naší druhé procházce s Mutsíkem a hned jsme budili zájem kolemjdoucích, ti mě oslovili, že ještě neviděli kočárek na jedné tyči. A jak to, že tam ten kočárek(korbička) drží??? No super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.2.12 20:21

vizuální jednoduchost je dokonalá, také se mi nelíbily kočáry typu Jané apod. kde je milion nevzhledných tyček a plastů :poblion: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.2.12 20:36

Tak to souhlasím.

Jinak jsem zhlídla novou kolekci na německých stránkách, co tu zde byly uvedeny a musím přiznat, že jsem trochu smutná (ze smutných barviček), čekala jsem veselejší. Moc se mi líbí Team caribbien a Team mist z minulé kolekce. Protože jsem si donesla do chalupy dalšího chlapa, tak bílá nehrozí, a tak se chci zeptat zda něko má Team caribbien taková ta tyrkysově modrá. Jak vypadá ve skutečnosti, a jakou má vnitřní barvu střecha sport.sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.2.12 20:42

tak na FB Babyparku už jsou ty nové barvičky taky. Celkem zajímavá je Team Beige. No a samozřejmě bílá snow ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.2.12 20:56

já bych si z té nové nevybrala :think: loňská se jim povedla, především Caribbean, ale kdybych měla kupovat znova a nemohla si vybrat fialovou tak to bude ta hnědá s meruňkovým vnitřkem (název nevím :oops:) a nebo Cargo Grey s tyrkysovým vnitřkem :srdce: Co by jste pořídily vy? Litujete svého výběru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.2.12 21:02

no já mám mutsyho čistě z praktických důvodů,tak mi byla barva úplně sumak.mě se líbí právě typy jak Jane - Concord. :-P
obecně barvy jsou krásný hnědá s tyrkysovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.2.12 21:07

xreni :lol: já vím, měla jsem concorda napsaného, ale nechtěla jsem se nikoho dotknout :lol: Každá jsme jiná to je fajn :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.2.12 21:11

No, barvička co mám se mi líbí, ale ta tyrkysová je moc pěkná. Tak proč si ji nepořídit, kdo ví, jak to bude s další roděním!? Chi,chi. (chtěla jsem dát smailíka,ale dělají se mi nějaké prapodivné tečky)Tak proč si neudělat radost, a neměnit si to dle chuti. To se mi na mutsy taky moc líbí.

Prosím Vás, jak je to s těma cenama po slevě 20% v Babyparku? Koukala jsem se na stránky a u sport.sedačky je cena 3.490,– Kč. Takže z této ceny si mám odečíst slevu 20% to je 698,–Kč a pak by měla být za 2.792,–Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.2.12 21:12

já lituju, ale proto, že se mi ta modrá okoukala a proto, že se blbě kombinuje s jinýma barvama. Mám Cargo Pacifik. Jinak pokud bych si znovu měla vybrat, vzala bych čokoládu nebo fialovou, ale ta by se mi pro kluka taky blbě kombinovala s jinou barvou anebo klasiku černou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.2.12 21:14
Wikča píše:
No, barvička co mám se mi líbí, ale ta tyrkysová je moc pěkná. Tak proč si ji nepořídit, kdo ví, jak to bude s další roděním!? Chi,chi. (chtěla jsem dát smailíka,ale dělají se mi nějaké prapodivné tečky)Tak proč si neudělat radost, a neměnit si to dle chuti. To se mi na mutsy taky moc líbí.Prosím Vás, jak je to s těma cenama po slevě 20% v Babyparku? Koukala jsem se na stránky a u sport.sedačky je cena 3.490,– Kč. Takže z této ceny si mám odečíst slevu 20% to je 698,–Kč a pak by měla být za 2.792,–Kč?

takhle asi by to mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.2.12 21:17
rybkabezvody píše:
xreni :lol: já vím, měla jsem concorda napsaného, ale nechtěla jsem se nikoho dotknout :lol: Každá jsme jiná to je fajn :palec: :mavam:
;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
25.2.12 21:18
MMartina1 píše:
Wikča píše:
No, barvička co mám se mi líbí, ale ta tyrkysová je moc pěkná. Tak proč si ji nepořídit, kdo ví, jak to bude s další roděním!? Chi,chi. (chtěla jsem dát smailíka,ale dělají se mi nějaké prapodivné tečky)Tak proč si neudělat radost, a neměnit si to dle chuti. To se mi na mutsy taky moc líbí.Prosím Vás, jak je to s těma cenama po slevě 20% v Babyparku? Koukala jsem se na stránky a u sport.sedačky je cena 3.490,– Kč. Takže z této ceny si mám odečíst slevu 20% to je 698,–Kč a pak by měla být za 2.792,–Kč?
takhle asi by to mělo být.

taky myslím, já to tak taky počítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.2.12 21:18
xreni píše:
no já mám mutsyho čistě z praktických důvodů,tak mi byla barva úplně sumak.mě se líbí právě typy jak Jane - Concord. :-P

ta korbička je moc pěkná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.2.12 21:21
rybkabezvody píše:
xreni píše:
ta korbička je moc pěkná!

joo kvůli tomu jsem kombinovala použité Jane a podvozek concord.já tu korbicku vidivala jezdit u nás u práce a byla to láska na první pohled :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí