Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Květulííína
19.3.12 21:30
Mafina5 píše:
Andílku, jestli jsi tou barvou Champagne myslela Active Champagne a ne Joey Champagne, tak nevidím důvod, proč by ji neměli mít. To je standardní barva, která se vyrábí již několik let a dobře se prodává (nejspíš narozdíl od Team Mist) a není tudíž důvod, aby ji vyřazovali z prodeje.

Jo, myslím Active Champagne…ta paní z Babyparku někam volala (nevím kam :oops: ) a pak volala mě, že už není a nebude… Kéž by jsi měla pravdu, Mafi :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
22
19.3.12 21:45
Anielkha píše:
Ušu píše:
Děkuju za radu ohledně té vložky, pořidím určitě tu s bočnicemi, asi od PINKIE, co?? :think: Mají tam i krásny čepičky, všechno to tak ladí. :) Ještě bych měla dotaz ohledně té sluneční stříšky, měla bych strach, že na miminko bude moc foukat, jako, že by byla v průvanu. Asi bude lepší ji pořídit už bude větší, třeba příští léto, hm. :think:

pro leziciho prcka stejne neni… aspon to tu holky psaly. (tak jsem ji loni nekupovala)

Ja mam cernou vlozku od Pinkie a nezesvetlala. Ale zas extra jsem ji neprala :)

No teď bude ještě ležet, ale až budou ty vedra tak už snad bude i sedět :) , ale i tak si myslím, že na tu stříšku bude ještě moc malá. V záři bude mít rok, tak to bude aktuální nejspíš až příští rok :nevim: . Chápu ten princip dobře, že by ji tam nemělo být takové vedro?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
19.3.12 21:51
Ušu píše:
Anielkha píše:
Ušu píše:
Děkuju za radu ohledně té vložky, pořidím určitě tu s bočnicemi, asi od PINKIE, co?? :think: Mají tam i krásny čepičky, všechno to tak ladí. :) Ještě bych měla dotaz ohledně té sluneční stříšky, měla bych strach, že na miminko bude moc foukat, jako, že by byla v průvanu. Asi bude lepší ji pořídit už bude větší, třeba příští léto, hm. :think:

pro leziciho prcka stejne neni… aspon to tu holky psaly. (tak jsem ji loni nekupovala)

Ja mam cernou vlozku od Pinkie a nezesvetlala. Ale zas extra jsem ji neprala :)
No teď bude ještě ležet, ale až budou ty vedra tak už snad bude i sedět :) , ale i tak si myslím, že na tu stříšku bude ještě moc malá. V záři bude mít rok, tak to bude aktuální nejspíš až příští rok :nevim: . Chápu ten princip dobře, že by ji tam nemělo být takové vedro?? 8o

Chápu to stejně…malému bude rok v srpnu a myslím, že ji využijeme už teď :think:

• Citovat
  • Upravit
Květulííína
19.3.12 21:59
:,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

Dobry den,

dekujeme Vam za objednavku, bohuzel Vami vybrana barva se jiz prestala vyrabet , nabidnout Vam mohu uz jen slunecnik Active Champagne.

Prosim o zpravu, zda budete mit zajem nebo objednavku zrusite

Dekuji

S přáním hezkého dne

Martina Pavlíková - BabyStyle, s.r.o.
Vřesová 678/7
181 00 Praha 8
tel: +420 724 084 123
e-mail: info@babystyle.cz
web: www.babystyle.cz

Pomoc :-(

• Citovat
  • Upravit
22
19.3.12 22:04

A nebojíš se , že bude jakoby v průvanu??? Já pořád nevím co si o to mám myslet, jestli to není bytečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.3.12 22:07
Ušu píše:
A nebojíš se , že bude jakoby v průvanu??? Já pořád nevím co si o to mám myslet, jestli to není bytečný :nevim:

Ja nevim, to asi uz u vetsiho ditete neresis. Ja to teda neresim :) (ale Viky uz ma 17m) :) ja mam stejne skoro porad boudu stazenou.. i v zime. :) Kdyz dite chodi, tak je taky v pruvanu, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
22
19.3.12 22:12
Anielkha píše:
Ušu píše:
A nebojíš se , že bude jakoby v průvanu??? Já pořád nevím co si o to mám myslet, jestli to není bytečný :nevim:
Ja nevim, to asi uz u vetsiho ditete neresis. Ja to teda neresim :) (ale Viky uz ma 17m) :) ja mam stejne skoro porad boudu stazenou.. i v zime. :) Kdyz dite chodi, tak je taky v pruvanu, ne? ;)

No asi máš recht , ale i tak mi to příjde jako zbytečnost, prostě nevím. Ale jestli je to fakt k něčemu, tak si říkám, proč to nepořídit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.3.12 22:12
Ušu píše:
Anielkha píše:
Ušu píše:
Ja nevim, to asi uz u vetsiho ditete neresis. Ja to teda neresim :) (ale Viky uz ma 17m) :) ja mam stejne skoro porad boudu stazenou.. i v zime. :) Kdyz dite chodi, tak je taky v pruvanu, ne? ;)
No asi máš recht , ale i tak mi to příjde jako zbytečnost, prostě nevím. Ale jestli je to fakt k něčemu, tak si říkám, proč to nepořídit. :nevim:

Jasne, urcite to neni nutnost :)

• Citovat
  • Upravit
3513
19.3.12 23:43
Ušu píše:
Anielkha píše:
Ušu píše:
No asi máš recht , ale i tak mi to příjde jako zbytečnost, prostě nevím. Ale jestli je to fakt k něčemu, tak si říkám, proč to nepořídit. :nevim:

taky jsem si to myslela, že sluneční stříška je naprosto zbytečná věc, ale malej se mi v létě ve sporťáku s boudičkou hrozně potil, sporťák nejde dost dobře vyvětrat a celkem mě pak mrzelo, že jsem si tu stříšku nekoupila dřív. Ale vždycky se dá dokoupit, byť by byla jiné barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
20.3.12 00:42
Ušu píše:
RYBKABEZVODY: no taky bych to prala asi v ruce, ať vydrží. To připevnění bych určitě taky něják pořešila, díky těmhle tipům to půjde lehce. :mrgreen: :potlesk: Jen nechápu, že píšeš , že máš tu bez bočnic a ta se Ti nelíbí?? :nevim:
:D ne, píšu že mám tu bez bočnic, že ty se mi nelíbí :lol: Stříšku jsem také moc chtěla kupovat, loni jsem měla moooře času :roll: a nakonec s Mutsynou jezdím tak málo, že se mi to ani nevyplatí. Celkově jsem s tím kočárkem jezdila 3/4 roku, je jako nový :think: Ale je fakt, že k fun seatu bude k nezaplacení :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.3.12 06:56

já ho tam mám také pořád..a ať jsem to zkoušela jak zkoušela,tak to prostě nejde nějak normálně udělat,aby se na tom dalo pohodlně ležet…co to je?u žádného jiného kočárku jsem to neviděla…u nás ho bohužel nikde na krámě nemají,ale kamarádka má kamarádku a ta ho má,tak se pojedu podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.3.12 13:32

ahoj holky :) zatím se k vám úplně nepřidávám ale třeba se přidám. o víkendu se jedeme podívat na kočárek a silně uvažuju o Mutsy UR. Myslíte že je to dobrá volba nebo kdybyste měly jinou možnost, tak ho znovu nekoupíte? Přeci jen to není jeden z nejlevnější kočárů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
20.3.12 13:42

Kláro zatím neporadím. Kočárek mi tu vesele překáží :-) Čeká, až se prcek narodí. Na UR jsme celí natěšení a přítel se do něj uplně zamiloval.

Ale jestli do něj půjdeš, tak si kup jetý, po jednom dítěti(osobně prohlédnout podvozek). Koupila jsem za 6500 komplet se vším (kromě nákupního koše a sluneční stříšky). Kočárek je v perfektním stavu. Nebo jsme měli variantu koupit nový podvozek a korbičku použitou přes aukro nebo MMB a sporták až prcek povyroste. Ne že bychom na nový neměli, ale za ušetřené peníze jsme koupili jiné věci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.3.12 13:50

Taky jsme nakonec koupili černou stříšku, ale myslím, že to tak nevadí, hodí se ke všem barvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 13:52
ja mela svuj 4rider na reklamaci a v babyparku jsem dostala k zapujceni UR…horsi kocarek jsem snad nikdy nevezla!!a to jsem o nem take uvazovala nakonec jsem se rozhodla pro 4rider.minusy u UR(samozrejme z meho pohledu)-1)najeti na vyssi obrubnik byl zahul tim jak ma kocarek zvlastni kostrukci da zabrat nadzvednout predni kola2) vyhejbani se v obchode mezi ulickama to chtelo ridicak.kocarek ma desne malej rejt a otocit se takrka na miste jako jde s jinyma kocarkama co maji predni kola otocna proste nejde! to byli pro me zasadni minusy to ze mas odreny nakupni kosik nebo nanoznik kdyz mas kocarek otoceni smerek k sobe uz neni tak podstatne.myslim ze tento tip kocarku voli kazdy hlavne proto ze se za nim kazdy otoci diky jeho netradicnimu zpusobu zataceni..tak tedy za me pokud chces Mutsy jedine 4rider :)
klarazitova píše:
ahoj holky :) zatím se k vám úplně nepřidávám ale třeba se přidám. o víkendu se jedeme podívat na kočárek a silně uvažuju o Mutsy UR. Myslíte že je to dobrá volba nebo kdybyste měly jinou možnost, tak ho znovu nekoupíte? Přeci jen to není jeden z nejlevnější kočárů :)

Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4