Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAnielkha píše:Ušu píše:
Děkuju za radu ohledně té vložky, pořidím určitě tu s bočnicemi, asi od PINKIE, co??Mají tam i krásny čepičky, všechno to tak ladí.
Ještě bych měla dotaz ohledně té sluneční stříšky, měla bych strach, že na miminko bude moc foukat, jako, že by byla v průvanu. Asi bude lepší ji pořídit už bude větší, třeba příští léto, hm.
pro leziciho prcka stejne neni… aspon to tu holky psaly. (tak jsem ji loni nekupovala)
Ja mam cernou vlozku od Pinkie a nezesvetlala. Ale zas extra jsem ji neprala
No teď bude ještě ležet, ale až budou ty vedra tak už snad bude i sedět
, ale i tak si myslím, že na tu stříšku bude ještě moc malá. V záři bude mít rok, tak to bude aktuální nejspíš až příští rok
. Chápu ten princip dobře, že by ji tam nemělo být takové vedro?? ![]()
Ušu píše:Anielkha píše:No teď bude ještě ležet, ale až budou ty vedra tak už snad bude i sedětUšu píše:
Děkuju za radu ohledně té vložky, pořidím určitě tu s bočnicemi, asi od PINKIE, co??Mají tam i krásny čepičky, všechno to tak ladí.
Ještě bych měla dotaz ohledně té sluneční stříšky, měla bych strach, že na miminko bude moc foukat, jako, že by byla v průvanu. Asi bude lepší ji pořídit už bude větší, třeba příští léto, hm.
pro leziciho prcka stejne neni… aspon to tu holky psaly. (tak jsem ji loni nekupovala)
Ja mam cernou vlozku od Pinkie a nezesvetlala. Ale zas extra jsem ji neprala, ale i tak si myslím, že na tu stříšku bude ještě moc malá. V záři bude mít rok, tak to bude aktuální nejspíš až příští rok
. Chápu ten princip dobře, že by ji tam nemělo být takové vedro??
Chápu to stejně…malému bude rok v srpnu a myslím, že ji využijeme už teď ![]()
Dobry den,
dekujeme Vam za objednavku, bohuzel Vami vybrana barva se jiz prestala vyrabet , nabidnout Vam mohu uz jen slunecnik Active Champagne.
Prosim o zpravu, zda budete mit zajem nebo objednavku zrusite
Dekuji
S přáním hezkého dne
Martina Pavlíková - BabyStyle, s.r.o.
Vřesová 678/7
181 00 Praha 8
tel: +420 724 084 123
e-mail: info@babystyle.cz
web: www.babystyle.cz
Pomoc ![]()
A nebojíš se , že bude jakoby v průvanu??? Já pořád nevím co si o to mám myslet, jestli to není bytečný ![]()
Ušu píše:
A nebojíš se , že bude jakoby v průvanu??? Já pořád nevím co si o to mám myslet, jestli to není bytečný
Ja nevim, to asi uz u vetsiho ditete neresis. Ja to teda neresim
(ale Viky uz ma 17m)
ja mam stejne skoro porad boudu stazenou.. i v zime.
Kdyz dite chodi, tak je taky v pruvanu, ne? ![]()
Anielkha píše:Ušu píše:Ja nevim, to asi uz u vetsiho ditete neresis. Ja to teda neresim
A nebojíš se , že bude jakoby v průvanu??? Já pořád nevím co si o to mám myslet, jestli to není bytečný(ale Viky uz ma 17m)
Kdyz dite chodi, tak je taky v pruvanu, ne?
No asi máš recht , ale i tak mi to příjde jako zbytečnost, prostě nevím. Ale jestli je to fakt k něčemu, tak si říkám, proč to nepořídit. ![]()
Ušu píše:Anielkha píše:No asi máš recht , ale i tak mi to příjde jako zbytečnost, prostě nevím. Ale jestli je to fakt k něčemu, tak si říkám, proč to nepořídit.Ušu píše:Ja nevim, to asi uz u vetsiho ditete neresis. Ja to teda neresim
A nebojíš se , že bude jakoby v průvanu??? Já pořád nevím co si o to mám myslet, jestli to není bytečný(ale Viky uz ma 17m)
Jasne, urcite to neni nutnost ![]()
Ušu píše:Anielkha píše:No asi máš recht , ale i tak mi to příjde jako zbytečnost, prostě nevím. Ale jestli je to fakt k něčemu, tak si říkám, proč to nepořídit.Ušu píše:Ja nevim, to asi uz u vetsiho ditete neresis. Ja to teda neresim
taky jsem si to myslela, že sluneční stříška je naprosto zbytečná věc, ale malej se mi v létě ve sporťáku s boudičkou hrozně potil, sporťák nejde dost dobře vyvětrat a celkem mě pak mrzelo, že jsem si tu stříšku nekoupila dřív. Ale vždycky se dá dokoupit, byť by byla jiné barvy.
Ušu píše:
RYBKABEZVODY: no taky bych to prala asi v ruce, ať vydrží. To připevnění bych určitě taky něják pořešila, díky těmhle tipům to půjde lehce.![]()
Jen nechápu, že píšeš , že máš tu bez bočnic a ta se Ti nelíbí??
já ho tam mám také pořád..a ať jsem to zkoušela jak zkoušela,tak to prostě nejde nějak normálně udělat,aby se na tom dalo pohodlně ležet…co to je?u žádného jiného kočárku jsem to neviděla…u nás ho bohužel nikde na krámě nemají,ale kamarádka má kamarádku a ta ho má,tak se pojedu podívat…
ahoj holky
zatím se k vám úplně nepřidávám ale třeba se přidám. o víkendu se jedeme podívat na kočárek a silně uvažuju o Mutsy UR. Myslíte že je to dobrá volba nebo kdybyste měly jinou možnost, tak ho znovu nekoupíte? Přeci jen to není jeden z nejlevnější kočárů ![]()
Kláro zatím neporadím. Kočárek mi tu vesele překáží
Čeká, až se prcek narodí. Na UR jsme celí natěšení a přítel se do něj uplně zamiloval.
Ale jestli do něj půjdeš, tak si kup jetý, po jednom dítěti(osobně prohlédnout podvozek). Koupila jsem za 6500 komplet se vším (kromě nákupního koše a sluneční stříšky). Kočárek je v perfektním stavu. Nebo jsme měli variantu koupit nový podvozek a korbičku použitou přes aukro nebo MMB a sporták až prcek povyroste. Ne že bychom na nový neměli, ale za ušetřené peníze jsme koupili jiné věci ![]()
Taky jsme nakonec koupili černou stříšku, ale myslím, že to tak nevadí, hodí se ke všem barvám.
klarazitova píše:
ahoj holkyzatím se k vám úplně nepřidávám ale třeba se přidám. o víkendu se jedeme podívat na kočárek a silně uvažuju o Mutsy UR. Myslíte že je to dobrá volba nebo kdybyste měly jinou možnost, tak ho znovu nekoupíte? Přeci jen to není jeden z nejlevnější kočárů
Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:54
Jo, myslím Active Champagne…ta paní z Babyparku někam volala (nevím kam
) a pak volala mě, že už není a nebude… Kéž by jsi měla pravdu, Mafi