Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
18.2.13 15:14

@ewanka že by si přišla tak sama? :think:

Já přidávám fotku Elí na nové poličce v kuchyni, to by mi přítel dal:D. Ta fotka je přesně jako by Elí říkala: ježiš, nefoť to, co b na to řekl!!!" :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.2.13 15:24

@ewanka bobinka malá, asi smutnila po vás :hug:

@Lakynka ta fotka je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
18.2.13 18:32

@Lakynka :mrgreen: :mrgreen: to je fakt super fotka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.2.13 18:53

Ahoj :mavam:
Tak mi dnes máme doma pěkně nasratýho kocoura :oops: :lol: Musel jít na přeočkování a teď se s námi nebaví.

Jinak mu hrozně vyrostl frňák, je takovej směšnej…tělo velký, nos velkej ale hlavička zůstává malá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
18.2.13 18:55

Zdravičko, chtela bych se vás zeptat, kdy jste kastrovali kocoury. Našemu bude 7 měsíců. Je sice zatim doma, obcas ho pustim ven, tak se bojim aby se nam nezatoulal. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.2.13 19:13
@RyBANA píše:
Ahoj :mavam:
Tak mi dnes máme doma pěkně nasratýho kocoura :oops: :lol: Musel jít na přeočkování a teď se s námi nebaví.Jinak mu hrozně vyrostl frňák, je takovej směšnej…tělo velký, nos velkej ale hlavička zůstává malá :mrgreen:
Směšného je nádherný..hned bych mu počochnila kožíšek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
18.2.13 20:59

@RyBANA je nádhernej, i s tím čumáčkem, nedělá to spíš to zabarvení, že vypadá protáhleji :think:

@Sorcerka tý jo tak nad tím jsem taky přemýšlela, jestli to Perfíka nenaučit, ale nějak jsem se do toho nepustila. Ale tak nějak si mě nahlodala.

Holky myslíte, že se to naučí i starší kočka?

@Sylvajs tak ta je nádherná. Mít zázemí tak neváhám :palec:

@Lakynka tedy ta si tam lebedí.

@ewanka a nesmutní šmudlinka? A nebo je nějaká nemocná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.2.13 21:08

@Nitetis Asi dělá a nebo roste nárazově no to jsme zažili u mopse, bylo to vtipný ale ve finále dorostlo vše co mělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.2.13 06:27

@Lucyje83 my kastrovali oba kluky až v roce a čtvrt, staršího kvůli dohodě s chovatelkou, mladšího protože začal značkovat doma. Ale jsou čistě bytoví.
Pokud se kastruje dříve, může být problém s růstem a taky později s močovýma cestama, na to kocouři - kluci, dost trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.2.13 10:00

Holy neznáte granule PET ROYAL? Vůbec je nemůžu sehnat na netu, našla jsem je jen ve zverimexu, paní je přirovnávala k Brit Premium. Jen je mi divné, že na netu prostě nejsou k nalezení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
19.2.13 13:17

Dneska jsem zachraňovala kočku z lednice :lol:. Vyskočila tam a nevěděla, jak zpátky, trdlo. Šla za granulema :zed: 8)

Tenhle týden konečně koupím od Britu zas… Tyhle má jako nouzovku, ale očividně jí lákaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.2.13 13:25

@Lakynka to je dupenka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
19.2.13 13:36

Je pravda, že kapsičky od Kitekat a Friskies jedou našemu Damináovi více než Whiskas :think:…takže chutě chlupáčů jsou nevyzpytatelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
19.2.13 20:44

Tak zítra se jedeme mrknout na kočičku. Mám obavy, že asi rovnou pojede s námi domů. Mám udělat nějaká speciální opatření? Třeba úplně vyčistit a vymýt záchodek aby tam nebyl cítit kocour…Nerada bych, aby mě chodila někam jinam, I když by měla svoje vybavení dostat sebou :think:.Takže nakonec budou dva záchodky.
Přemýšlím, jestli nejsem blázen :oops:,že chci kočku a kocoura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.2.13 20:56

@Sylvajs nejsi blázen, já mám doma tři!!! :lol:
a asi aklimatizace by měla probíhat pomalu, opatrně, aby se poznali a oba se ujistili, že se jim nic nestane a budete je milovat oba dva :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný