Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
1.4.11 11:34

Viky, dokud nebudeš mít kocoura najisto zavřeného v baráku, tak přepravku ani nevyndávej, jinak ho nedostaneš…tohle oni nezapomínají :lol:
Jinak…stehy…většinou nebývá vůbec žádný problém. Spousta vetů ani vnější stehy na pytlíku nedělá, protože je to fakt max. centimentrová ranka a dobře se hojí. A na vnitřní stehy si nedosáhne :lol: Budou tě jen upozorňovat, že by neměl skákat z výšek, protože by si ty vnitřní stehy mohl potrhat, ale tolik se toho neboj. Kocour mi první den lítal z polici na polici, na skříně a na zem a taky dobré. Pokud mu v tom budeš moct nějak zabránit, tak dobré, ale betonové botičky aby zůstal na zemi, mu stejně nevyrobíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.4.11 11:35

Viky

co tak nalákat ho na nějaké dobrotky a nechat doma př. den, dva a pak šoupnout do přepravky???? Náš peršan se nacpe do přepravky hned, i když zrovna on nikam nejede :lol: Jinak jim ji nechávám přístupnou, střídají se ve spaní unvitř :lol:

Ale je fakt, že př. Charlie po léčení je na vet. tak na nervy, že se snaží utéct a schovat v přepravce, minule mi vylezl až za krk a nemohla jsem ho dostat dolů :lol: tak ho vet.dr. poslouchal za mým krkem, jak mu dýchá ta přeléčená plíce… to bylo kino :lol:

Snad ho nějak přelstíte a dopadne to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.4.11 11:39

ještě mám čas, sedí tvrdošíně na dvoře a nejde :lol: :mrgreen: manžel dojede ve 13hod, na kastraci máme být ve 14hod, takže už bych ho ráda měla pro jistotu doma, asi jsem ho vůbec neměla ven poštět , ale on by nedal pokoj huláká jak na lesy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.4.11 11:43
viky23 píše:
ještě mám čas, sedí tvrdošíně na dvoře a nejde :lol: :mrgreen: manžel dojede ve 13hod, na kastraci máme být ve 14hod, takže už bych ho ráda měla pro jistotu doma, asi jsem ho vůbec neměla ven poštět , ale on by nedal pokoj huláká jak na lesy :nevim:

A nepřijde ani na zavolání se pomazlit????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.4.11 11:56

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nepřijde na zavolání se nechat pohladit, on je hluchej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale znakové řeči rozumí, mávám na něj rukou pojď sem a jde, ale on tam teď není, určitě šel chrápat někam na půdu, nejvyšší čas abych ho měla už doma…to bude ještě komedie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.4.11 12:12

viky: ale je nádhernej!!! Já miluju tyhle bílé kocoury, jsou strašně zvláštní, kouzelní. A pak zrzečky a čokoládové barvičky a šedivé a …prostě všechny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.4.11 12:15
viky23 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nepřijde na zavolání se nechat pohladit, on je hluchej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale znakové řeči rozumí, mávám na něj rukou pojď sem a jde, ale on tam teď není, určitě šel chrápat někam na půdu, nejvyšší čas abych ho měla už doma…to bude ještě komedie :roll:

Jééé, já nevěděla, že neslyší, bobeš malý… no tak snad ho najdeš a podaří se ti úspěšný lov na kocoura :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.4.11 12:18
viky23 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nepřijde na zavolání se nechat pohladit, on je hluchej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale znakové řeči rozumí, mávám na něj rukou pojď sem a jde, ale on tam teď není, určitě šel chrápat někam na půdu, nejvyšší čas abych ho měla už doma…to bude ještě komedie :roll:

Měli jsme hluchou fenečku a ta reagovala i na silné dupnutí, když se zrovna nedívala, ale to je u kocoura asi problém, když se na zemi moc nezdržuje :lol: Tak to je potom rada těžká…jedině rozdělat hooodně voňavou mňamku (rybičky v oleji apod.) a doufat, že se vůně donese až k němu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.4.11 12:29

takhle to u nás vypadá zrovna teď…Tazi opět předvádí jednokolejku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.4.11 12:40

krásnej kocourek(kočička) :palec: :palec: už jsem ho našla, spal na půdě, vzbudila ho, ale nechytala aby nebyl vystresovanej, počkala až sejde dolů, hrála si s ním s větývkou ale do baráku nechtěl :mrgreen: tak jsem ho čapla a už je doma, on není divokej, je to domácí kočka abyste si nemysleli, ale dnes něco čuje :lol: jinak chodí všude za mnou jak pes, je to mazel :palec: teď už jen manža a odchyt do přepravky, jestli ji zbystří tak ho ani doma nechytíme :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.4.11 12:50
Kakika píše:
takhle to u nás vypadá zrovna teď…Tazi opět předvádí jednokolejku :lol:

Máš oba meinské mývalí lumpíky??? Jsou úúúúžasníííííí

Tohle je náš kočičí chumelenec, většinou spí každý sám, někde zašitý po bytě ;-)
Z leva - Charlie 8 m., Lotynka 6 let a Samík, skoro 8 let :srdce:

Viky, tak sláva… snad to dobře dopadne s odchytem kocourka a s návštěvou vet. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
1.4.11 13:00
Kakika píše:
Viky, dokud nebudeš mít kocoura najisto zavřeného v baráku, tak přepravku ani nevyndávej, jinak ho nedostaneš…tohle oni nezapomínají :lol:
Jinak…stehy…většinou nebývá vůbec žádný problém. Spousta vetů ani vnější stehy na pytlíku nedělá, protože je to fakt max. centimentrová ranka a dobře se hojí. A na vnitřní stehy si nedosáhne :lol: Budou tě jen upozorňovat, že by neměl skákat z výšek, protože by si ty vnitřní stehy mohl potrhat, ale tolik se toho neboj. Kocour mi první den lítal z polici na polici, na skříně a na zem a taky dobré. Pokud mu v tom budeš moct nějak zabránit, tak dobré, ale betonové botičky aby zůstal na zemi, mu stejně nevyrobíš :lol:

Kaki-u nas se skakanim to same :lol: ,kdyz jsem ji brala,tak vypadala na umreni a za dve hodiny uz litala po byte,vecer uz skakala dva metry vysoko.Pravda,jizva ji z toho hodne otekla,vet konstatoval,ze je to divoch,ale vse o.k. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.4.11 13:12
KačuliKačka píše:
Kakika píše:
takhle to u nás vypadá zrovna teď…Tazi opět předvádí jednokolejku :lol:

Máš oba meinské mývalí lumpíky??? Jsou úúúúžasníííííí

černý v pozadí je maiňák, v zrzavý je kříženec (tmavého syn s obyčejnou číčou…zjistil mrouskající kočku u našich dřív než my :oops: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.4.11 13:23

Kakiko,

ale jsou oba krásní :palec: :palec:

S tím klidem - jak se Charliemu ulevilo, tak lítal jak čert a dr. - musí mít klidový režim… jenže jak to zařídit, když má energie za deset??? Dr pak jen konstatoval, že ted je otázka, zda je to dobře nebo špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
1.4.11 15:13

:zed: prosim o radu ma kocka je tehotna nevim jestly to stim muze nejak souvyset…ale us po 4 se mi vykadila za televyzi kockolit ma chodi i ven opravdu to neni nic prijemneho smrdi mi cely byt asi se i vycurala jak co mam delat? i kdybi mi mohl nekdo poradit jak ucite odstranic curanky? :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný