Koho tu máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
9.8.13 20:29
@Jasněnkaa píše:
Tak kdy bude ta diskuze, koho nemáme rádi? :think:

Už jsi ji založila? To jsem zvědavá, kdo tam co pěkného napíše… :mrgreen: ale mohla by sis vrátit tu fotku s reklamou na depilaci, tam jsi měla moc krásné oči… ;)

Příspěvek upraven 09.08.13 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter

@Regina Hero :oops: pošli mi odkaz do SZ :) na Vánoce bych objednala své nejmilejší :srdce:

• Citovat
  • Upravit
35438

@Jasněnkaa Ještě pořád je v hlavě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
@ncc1701 píše:
@maritimka
Já se taky snažím zhubnout :kytka:

Já se o to pokouším už od plenky a pořád né a né zhubnout :roll:. Ale v těhotenství a po porodu se to dalo na něco svést. Teď je problém - 10 měsíců po porodu ty kila navíc už nemá smysl svádět na den D… Teď chci zkusit lehce cvičit - každý den dřepy, začíná se 50× denně a za 30 dní se končí 245× denně. Prý je to dobrý na zadek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
9.8.13 20:30

@Regina Hero Jsem popleta, bylo to Léto volá.

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
9.8.13 20:30
  • Citovat
  • Upravit
29350
9.8.13 20:31

@Jemys jo Léto volá, tak ty ještě jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797

Co tady bylo včera??? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.8.13 20:32
@Jitka1976 píše:
@maritimka Já ji beztak už zahodím – nejsou vidět písmenka, jak je chudák prošoupaná :roll:
Já mám zase prošoupanou barvu na té dotykové destičce u noťasu…nepoužívám myš… :oops: Ale vyhazovat ho nebudu…!!! Stál mě hříšný peníze… 8o :twisted:

No tak to fakt nevyhazuj. To já tu čínskou klávesnici klidně zahodím, nestála tolik. A nebo počkám, až mě zase ten tetřev doma naštve a hodím to po něm místo talíře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.8.13 20:35
@Regina Hero píše:
Už jsi ji založila? To jsem zvědavá, kdo tam co pěkného napíše… :mrgreen: ale mohla by sis vrátit tu fotku s reklamou na depilaci, tam jsi měla moc krásné oči… ;)Příspěvek upraven 09.08.13 v 20:29

nemůžu, mám vybráno, až na konci měsíce :roll: a já bych na to neměla koule to založit, bych se taky mohla zhroutit :oops:
Jo depilační nebude, není vhodná a estetická ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.8.13 20:35
@Tiger-lily píše:
@Jasněnkaa Ještě pořád je v hlavě?

dopolko už to bylo dobrý, a odpolko už to jede zas :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.8.13 20:36

Konečně malej usnul, tak se můžu trochu zamyslet a napsat sem, koho ze zdejších mám ráda já :mrgreen:
Rozhodně holky @tweetydee, @Miška_Sal a @IIvu. To jsou pro mě hlavně reálné postavy.
Pak holky z „naší“ diskuze @KPKristy, @maluska, @hofka, @Machalka.
No a protože sem nechodím do skupin, ale do diskuzí na zdi, tak jsou mi sympatické tyto dámy (a doufám, že na někoho nezapomenu): @Gladys, ta je jasná (původně jsem myslela, že jde o nějaký automat, který přesně odpoví na to, na co je tázán, nicméně jednou se v nějaké diskuzi zasmála a bylo jasný, že je to skutečná ženská), @berry4, protože se moc nepáře s prezentací svého názoru a navíc nádherně háčkuje, @Regina_Hero, protože jí nevěřím, že má děti v mém věku, @Jasněnkaa, ta by mohla jít do politiky, no a dál třeba @ivana-domca, @Kelsey (co se přejmenovala jsem ji poznala jen podle dětí), @paola_white, @gabi.design… Ježiš, je vás jak sr… teda je vás mraky! :-)
Jinak to, jestli někoho mám ráda nebo ne, nesouvisí s tím, jestli se shodneme či nikoli.

• Citovat
  • Upravit
35438
9.8.13 20:37
@Jasněnkaa píše:
dopolko už to bylo dobrý, a odpolko už to jede zas :zed: :mrgreen:
:pankac: :pankac: Tak to se povedlo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.8.13 20:37
@Jasněnkaa píše:
Tak kdy bude ta diskuze, koho nemáme rádi? :think:

už máš seznam a chceš ho tam prsknout, že? :mrgreen:
Vážím cca 60-61kg, věk 30let. Velikost bot 41, na pravé noze srostlý druhý a třetí prst. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová