Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
Tak kdy bude ta diskuze, koho nemáme rádi?
Už jsi ji založila? To jsem zvědavá, kdo tam co pěkného napíše…
ale mohla by sis vrátit tu fotku s reklamou na depilaci, tam jsi měla moc krásné oči… ![]()
Příspěvek upraven 09.08.13 v 20:29
@Regina Hero
pošli mi odkaz do SZ
na Vánoce bych objednala své nejmilejší ![]()
@ncc1701 píše:
@maritimka
Já se taky snažím zhubnout
Já se o to pokouším už od plenky a pořád né a né zhubnout
. Ale v těhotenství a po porodu se to dalo na něco svést. Teď je problém - 10 měsíců po porodu ty kila navíc už nemá smysl svádět na den D… Teď chci zkusit lehce cvičit - každý den dřepy, začíná se 50× denně a za 30 dní se končí 245× denně. Prý je to dobrý na zadek ![]()
@Jitka1976 píše:
@maritimka Já ji beztak už zahodím – nejsou vidět písmenka, jak je chudák prošoupaná
Já mám zase prošoupanou barvu na té dotykové destičce u noťasu…nepoužívám myš…Ale vyhazovat ho nebudu…!!! Stál mě hříšný peníze…
![]()
No tak to fakt nevyhazuj. To já tu čínskou klávesnici klidně zahodím, nestála tolik. A nebo počkám, až mě zase ten tetřev doma naštve a hodím to po něm místo talíře…
@Regina Hero píše:
Už jsi ji založila? To jsem zvědavá, kdo tam co pěkného napíše…ale mohla by sis vrátit tu fotku s reklamou na depilaci, tam jsi měla moc krásné oči…
Příspěvek upraven 09.08.13 v 20:29
nemůžu, mám vybráno, až na konci měsíce
a já bych na to neměla koule to založit, bych se taky mohla zhroutit ![]()
Jo depilační nebude, není vhodná a estetická ![]()
@Tiger-lily píše:
@Jasněnkaa Ještě pořád je v hlavě?
dopolko už to bylo dobrý, a odpolko už to jede zas
![]()
Konečně malej usnul, tak se můžu trochu zamyslet a napsat sem, koho ze zdejších mám ráda já ![]()
Rozhodně holky @tweetydee, @Miška_Sal a @IIvu. To jsou pro mě hlavně reálné postavy.
Pak holky z „naší“ diskuze @KPKristy, @maluska, @hofka, @Machalka.
No a protože sem nechodím do skupin, ale do diskuzí na zdi, tak jsou mi sympatické tyto dámy (a doufám, že na někoho nezapomenu): @Gladys, ta je jasná (původně jsem myslela, že jde o nějaký automat, který přesně odpoví na to, na co je tázán, nicméně jednou se v nějaké diskuzi zasmála a bylo jasný, že je to skutečná ženská), @berry4, protože se moc nepáře s prezentací svého názoru a navíc nádherně háčkuje, @Regina_Hero, protože jí nevěřím, že má děti v mém věku, @Jasněnkaa, ta by mohla jít do politiky, no a dál třeba @ivana-domca, @Kelsey (co se přejmenovala jsem ji poznala jen podle dětí), @paola_white, @gabi.design… Ježiš, je vás jak sr… teda je vás mraky! ![]()
Jinak to, jestli někoho mám ráda nebo ne, nesouvisí s tím, jestli se shodneme či nikoli.
@Jasněnkaa píše:
Tak kdy bude ta diskuze, koho nemáme rádi?
už máš seznam a chceš ho tam prsknout, že? ![]()
Vážím cca 60-61kg, věk 30let. Velikost bot 41, na pravé noze srostlý druhý a třetí prst. ![]()