Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
ano byla to dáma s velkým D
myslíš s velkým duchem, viď?
@maritimka To nechapu, ze nekomu rostou nohy…
Holky, vzdyt vy chcipnete s jedenactkou ![]()
Holky vám fakt věkem rostou nohy jo? to slyším poprvé
já mám vše od 15 stejný, mimo koz, ty nemám ![]()
@ivana-domca teda promiň, ale takovou haksnu nemá pomalu ani můj chlap ![]()
@Regina Hero píše:
no tak lidi to táhnou s různými týpky… ten pinkkittyman asi bude děsně citlivá osoba…
tak o tom vůůůbec nepochybuju…cíťa od pohledu… ![]()
@Jasněnkaa
Neboj, nemám soused(a)ku v růžovém hellokittovském oblečku
. A já snad nevypadám jako tvůj manžel, vždyť tu mám svou fotku. ![]()
@Jasněnkaa píše:
já taky, pohádám a za rohem se bavím uplně v klidu, výhoda sklerozy
jj to mám taky. opravdu nerada diskutuji jen s dvěma užitelkama a ty si spolehlivě pamatuju ![]()
@Milli píše:
Fakt, nebo jen jako?
blbý i/y na konci? juestli jo tak nechápu co reješ, jsem dyslektik a ještě cizinka, a školu jsem měla daleko, a když byl sníh tak jsem nechodila ![]()
@chatwenna
Nohy se mi taky trochu zvětšily. V těhotenství jsem je měla oteklý na velikost 40.,
@Jasněnkaa já mám tak od dvaceti pořád stejný… úzkou 41, o prsou bych nemluvila, jaká nádherná nadmutá ňadra jsem měla při třetím dítěti, než jsem přestala kojit… no, ty se mi teda zvětšovaly po každém dítěti… ale teď berou zpátečku… ![]()
@ivana-domca píše:
vyrábějí, ale hodně málo, 44 mívám botasky, 42 dámskou obuv jako lodicky a pod. u mě je průser to, že mám prostrednicky na nohou delší než palceale oproti mému chlapovi mám pidinozicku, shánět na chlapa botu vel. 50 je masakr
Vel. 50? Tý jo a já si říkala, jak mého táty vel.48 vypadá jako kajak ![]()
@paola white píše:
@ivana-domca teda promiň, ale takovou haksnu nemá pomalu ani můj chlap
já za to nemůžu
Časem si člověk zvykne a já se prý hodně pocuravala, tak jsem hodně zalevala nohy a vyrostly mi nějak moc ![]()
@paola white píše:
jj to mám taky. opravdu nerada diskutuji jen s dvěma užitelkama a ty si spolehlivě pamatuju
Jestli to nahodou nejsou ty dve, s kteryma nediskutuju ani ja ![]()
@paola white píše:
jj to mám taky. opravdu nerada diskutuji jen s dvěma užitelkama a ty si spolehlivě pamatuju