Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pro mě je třeba snesitelnější číslo 100000000 žen než abych byla jeho první.To bych se bála že by chtěl vyzkoušet víc.Takle vim že sem byla v sexu nejlepší když zustal se mnou ![]()
Já jsem zase klidnější když vim, že jich měl manžel předemnou víc.Kdybych byla první nebo druhá,měla bych dost velkej strach,že bude mít potřebu časem zkoušet jaký je to jinde ![]()
Monny89 píše:Daniella82 píše:tak tak…Monny89 píše:Přesně tak to co bylo před naším vztahem je minulost a neřešim to.Je mi jedno i kdyby měl ženských 500Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
to mě děsí taková čísla.. 50-100 žen.. jej s tím bych se horko těžko smiřovala
Můj jich měl sedm páč díky bohu měl 4 dlouhodobé vztahy a mimo ně spal jen se dvěma.. ve vztazích je věrnej.. s jeho ex si velmi dobře rozumím, poslední rok se z nás díky tomu, že se stala taky maminou stávají snad nej kámošky
mít ten typ co si nepamatuje celá jména ba co ani křestní jméno těch se kterými spal bych se asi ani vidlema nedotkla.. může vůbec někdo takový cítit k ženám nějakou úctu když je střídá jak fusekle?..
Ubijte mě zasJen mě zajímá váš náhled. já nemůžu posoudit páč sedm je u mých partnerů nejvyšší číslo.. to jací sou či nejsou proutníci pro mě hrálo velikou roli..
Můj manžel to neřešil u mě, a já to neřeším u něj…
Hlavně že je ted věrnej..to mě zajímá.No ne, jako co mi je do jeho minulosti.. a jemu do mojí… nesoudím lidi podle toho jakou mají minulost, ale jací jsou teď.....
Přesně tak a taky nežiju tím co bylo ale tím co je a vím že člověk kolikrát je donucen k věcem který jiný opovrhují a přitom je to člověk lepší než ty opovrhující
Daniella82 píše:
Já jsem zase klidnější když vim, že jich měl manžel předemnou víc.Kdybych byla první nebo druhá,měla bych dost velkej strach,že bude mít potřebu časem zkoušet jaký je to jinde
Přesně tak, a tak to cítím i u sebe… Někdo hledá celý život a to jsou pak čísla…
jsem ráda že jsem ho poznala tak brzo
![]()
Daniella82 píše:
Já jsem zase klidnější když vim, že jich měl manžel předemnou víc.Kdybych byla první nebo druhá,měla bych dost velkej strach,že bude mít potřebu časem zkoušet jaký je to jinde
Taky to tak mám. A vztahuji to i opačně - takže i na sebe.
Já nesnáším lidi co odsuzují podle minulosti…
To jsou pak povrchní lidi, kteří měli celý život někoho za zadkem a neví nic o životě.. jenom, že prostě ti ostatní s tou špatnou minulostí jsou „loseři“
Ale kdyby se oni ocitli v té situaci
![]()
Na minulost se nemá hledět…
Znám takových lidí co byli v minulosti hotový „neviňátka“ a teď jaký to jsou svině.. To je mám brát teda jako super lidi, když byli neviňátka?
![]()
Prece nebudu soudit cloveka jenom prtoze mel/a 1000 0000 partneru, to je snad kazdyho vec. I kdyby byl amoje kamaradka prostitutka, tak ji preci neodsoudim pro takovou kravinu ![]()
Monny89 píše:
Já nesnáším lidi co odsuzují podle minulosti…To jsou pak povrchní lidi, kteří měli celý život někoho za zadkem a neví nic o životě.. jenom, že prostě ti ostatní s tou špatnou minulostí jsou „loseři“
![]()
![]()
Znám takových lidí co byli v minulosti hotový „neviňátka“ a teď jaký to jsou svině.. To je mám brát teda jako super lidi, když byli neviňátka?![]()
přesně ![]()
Daniella82 píše:Monny89 píše:přesně
Já nesnáším lidi co odsuzují podle minulosti…To jsou pak povrchní lidi, kteří měli celý život někoho za zadkem a neví nic o životě.. jenom, že prostě ti ostatní s tou špatnou minulostí jsou „loseři“
![]()
![]()
Znám takových lidí co byli v minulosti hotový „neviňátka“ a teď jaký to jsou svině.. To je mám brát teda jako super lidi, když byli neviňátka?![]()
Nelze než souhlasit. ![]()
Monny89 píše:
daniell, gabi - děkuju![]()
![]()
![]()
![]()
daniell - supr fotka
hihi..díky
![]()
Daniella82 píše:Monny89 píše:hihi..díky
![]()
![]()
![]()
daniell - supr fotka
![]()
taky bych si jí mohla konečně změnit co…?
Zítra něco vymyslím ![]()
já sem jeho 4, on můj 4:) se nám to náhodou sešlo… ale předtím jsem měla něco i s „děvkařem“ a nijak mi to nevadilo:))
Monny89 píše:Daniella82 píše:taky bych si jí mohla konečně změnit co…?Monny89 píše:hihi..díky
![]()
![]()
![]()
daniell - supr fotka
![]()
Zítra něco vymyslím
Já vymýšlím pořád něco. A nakonec tam stejně šoupnu vždycky tu stejnou, proože se mi jakákoliv nová nepozdává a nelíbí.
Jsem fakt v tomhle naprosto příšerná.
Mě by spíš zajímal největší věkový rozdíl u sexuálních partnerů:-)
Mě bylo 21,jemu 49 a pak ve 26 jsem měla kluka co mu bylo 18..a kupodivu taky super ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat