Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36544
28.4.11 19:42
gabi.design píše:
Monny89 píše:
Daniella82 píše:
Monny89 píše:
daniell, gabi - děkuju :pankac: :hug: :hug: :hug: :hug:daniell - supr fotka :palec:
hihi..díky :lol: :mrgreen:
taky bych si jí mohla konečně změnit co…? :think: Zítra něco vymyslím :pankac:
Já vymýšlím pořád něco. A nakonec tam stejně šoupnu vždycky tu stejnou, proože se mi jakákoliv nová nepozdává a nelíbí. :mrgreen: Jsem fakt v tomhle naprosto příšerná.

jo, já beztak dopadnu stejně :mrgreen:

• načítám...
36544
28.4.11 19:42
Daniella82 píše:
Mě by spíš zajímal největší věkový rozdíl u sexuálních partnerů:-)
Mě bylo 21,jemu 49 a pak ve 26 jsem měla kluka co mu bylo 18..a kupodivu taky super :lol:

věkový rozdíl.. no jeeeje, radši mlčím…
Před manželem jsem měla „románek“ a jemu bylo 40 :oops: Mě tedy 20 :think:

• načítám...
466
28.4.11 19:44

Člověk se zamiluje do druhýho a o jeho minulosti nemá ani páru. Když se potom dozví, co všechno prováděl, přeci ho nepřestane hned milovat? To už by musel být nějaký násilník nebo vrah, aby mě jeho minulost zajímala. Ale zrovna v tomhle souhlasím s ostatníma, že to není důležitý, jestli jich bylo 50 nebo 1000.

Ten věkový rozdíl - mě bylo 25 a bývalýmu 48, když jsme spolu začali chodit.

• načítám...
22315
28.4.11 19:55

Manzel priznal pres 200 za 3 roky- vetsinou meli nejake grupace, neresim, pro mne je podstatne, ze uz nema potrebu si dokazovat jaky je samec, a ze umi co umi, a ja jsem uspokojena :oops:

• načítám...
29436
28.4.11 20:09
Monny89 píše:
Daniella82 píše:
Mě bylo 21,jemu 49 a pak ve 26 jsem měla kluka co mu bylo 18..a kupodivu taky super :lol:
Před manželem jsem měla „románek“ a jemu bylo 40 :oops: Mě tedy 20 :think:

Hihi, já taky měla něco podobného. A to byl teda můj první. Dneska se bouchám hlavou do zdi, jak jsem mohla být tak blbá, taky to vydrželo dva měsíce, protože si mě příšerně přivlastňoval. No a mě bylo tehdy 18 let a jemu 39. No a kdyby to byl aspoň pěknej chlap, ale fakt nechápu, kam jsem dala oči. :roll:

• načítám...
žirafííí
28.4.11 20:14

když jsme se poznali stim mim tak mi řekl že měl asi okolo 24-25 holek , řekla jsme jo to moc neni, já byla na 20 .. a nejlepší je že jich tolik měl za tak krátkou dobu a to jsme pak narazila na fotky jak si je fotil nahatý u něho doma :poblion: :poblion: :poblion: ale teda ty holky mi přišli děsný teda až na jednu :oops: a když jsem se snim pak o tom bavila tak řekl no byl sem DEBIL :lol:

• Upravit
žirafííí
28.4.11 20:16

Teda holky já si neumim představit spát s chlapem který by mohl být můj otec :oops:
Dřív mě to nelákalo, takový chůlupáči starý mi přišli, ale těd v nich vidim jako zkušený chlapi :wink: ale realita je někdy jiná :-P

• Upravit
20662
28.4.11 20:16
Kamča.dalmatinka píše:
lubenka píše:
Katka86 píše:
Jednou jsem četla nějaký článek o různých praktikách co někteří chlapi vyžadují po děvkách.Jeden si zval prostitutku k sobě na chalupu a tam ona jen obutá v nekonečně vysokých podpatcích stahovala králíka(zabitého) z kůže a když byla u tlapek tak při tom vždycky vyvrcholil 8-o 8-o 8-o :poblion: :poblion: Za tuto akcičku ji dával 7 tis..Prý měl králikarnu pomalu větší než barak :lol: :lol: :lol:
To mě poser… fuj!!!!
katce bych to neříkala dvakrát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AAAA tak jsem opět doma :lol: :lol: :lol: :lol: Já se těch hověn už asi nezbavím :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
36544
28.4.11 20:28
gabi.design píše:
Monny89 píše:
Daniella82 píše:
Před manželem jsem měla „románek“ a jemu bylo 40 :oops: Mě tedy 20 :think:
Hihi, já taky měla něco podobného. A to byl teda můj první. Dneska se bouchám hlavou do zdi, jak jsem mohla být tak blbá, taky to vydrželo dva měsíce, protože si mě příšerně přivlastňoval. No a mě bylo tehdy 18 let a jemu 39. No a kdyby to byl aspoň pěknej chlap, ale fakt nechápu, kam jsem dala oči. :roll:

mě imponovala ta vyzrálost… oproti klukům v mém věku, jsem si vedle něj připadala jako „dospělá“ :lol:

• načítám...
2785
28.4.11 20:30
žirafííí píše:
Teda holky já si neumim představit spát s chlapem který by mohl být můj otec :oops:
Dřív mě to nelákalo, takový chůlupáči starý mi přišli, ale těd v nich vidim jako zkušený chlapi :wink: ale realita je někdy jiná :-P

Tak když je ten chlap pěknej,udržovanej,přitažlivej,tak proč ne :wink: Mě to teda ani v těch 20ti nevadilo,spíš jsem vždy byla na starší.Jediná překážka by pro mě byla,když by byl ženatej,nebo zadanej,od toho jsem vždy dávala ruce pryč.

• načítám...
žirafííí
28.4.11 20:32
Daniella82 píše:
žirafííí píše:
Dřív mě to nelákalo, takový chůlupáči starý mi přišli, ale těd v nich vidim jako zkušený chlapi :wink: ale realita je někdy jiná :-P
Tak když je ten chlap pěknej,udržovanej,přitažlivej,tak proč ne :wink: Mě to teda ani v těch 20ti nevadilo,spíš jsem vždy byla na starší.Jediná překážka by pro mě byla,když by byl ženatej,nebo zadanej,od toho jsem vždy dávala ruce pryč.

jo těd už na to koukám jinak :wink: . ale zase pěknej , udržovanej bude i určitě zadanej :lol: :roll:

• Upravit
žirafííí
28.4.11 20:32

Daniella82- jsme se lekla ty tvojí profilovky :mrgreen: :lol:

• Upravit
2785
28.4.11 20:34
žirafííí píše:
Daniella82- jsme se lekla ty tvojí profilovky :mrgreen: :lol:
:lol: ..to jsem já :mrgreen: teda já před těhu :lol:
  • načítám...
žirafííí
28.4.11 20:37
Daniella82 píše:
žirafííí píše:

hmmm a máš krááááásnej obličej :wink: dala bych si říct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
2785
28.4.11 20:40
žirafííí píše:
Daniella82 píše:
žirafííí píše:
hmmm a máš krááááásnej obličej :wink: dala bych si říct :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :jazyk:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová