Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše:byron píše:Zkus se vcítit do role té volané slečny…Anonymní píše:Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit
Tak proč tu práci dělá? Myslela jsem, že k tomu musí mít člověk vztah- a nemyslím to nijak posměšně ani nikoho neodsuzuju
Daniella82 píše:Anonymní píše:Osobně bych si slečnu z eskortu takže prostitutku nezavolala ani do trojky,ani pro chlapa ani pro sebe.Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit
A jak se cítí? Podle mě asi jako v práci ne?
Já nechápu proč tuhle práci dělaji holky,co na to nemaji žaludek.Zbytečné psychické problémy pak.
některé protože musí, jinou práci neseženou a z něčeho se žít musí..jiné protže jsou hamižné a normální plat jim nestačí..jiné protože jsou na sex no..
já bych si teda na eskort taky nezavolala.. když budu chtít nějakou do trojky pro sebe a partnera mám dost potrhlých kámošek, které známa u kterých se nebudu bát nějaké potrhlosti..
Daniella82 píše:Anonymní píše:A proč tu práci teda dělá?byron píše:Zkus se vcítit do role té volané slečny…Anonymní píše:Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
Protože třeba nemá jinou možnost ![]()
ono se to třeba lehce říká, ale víte co ty holky cítí? A kolik čar fetu si předtím musí dát aby to vůbec ustály?
Myslím, že vždycky je jiná možnost, ale to si musí zvážit každý sám a pokud tedy už se rozhodne tohle povolání dělat tak musí počítat s tím, že třeba něco nebude podle jejího gusta. Taky se mi v práci často něco nelíbí a příplatek nedostanu. Navíc si myslím, že jsou podstatně horší věci, které by mohl zákazník vyžadovat.
Anonymní píše:
Myslím, že vždycky je jiná možnost, ale to si musí zvážit každý sám a pokud tedy už se rozhodne tohle povolání dělat tak musí počítat s tím, že třeba něco nebude podle jejího gusta. Taky se mi v práci často něco nelíbí a příplatek nedostanu. Navíc si myslím, že jsou podstatně horší věci, které by mohl zákazník vyžadovat.
to každopádně ![]()
Anonymní píše:
to nemáš vůbec zač
No, tak to by se mně teda rozhodně nelíbilo ![]()
Anonymní píše:
Taky si myslím..a určitě lepší mladý pár, než upocenej,starej,smradlavej chlap..brrrrrrr ![]()
Pro trojku klidně sem,ale pozvat si štětku a třeba jí lízat když v ní před tím bylo 10 umaštěncu,tak to je i na mě moc.S eskortu nikdy ![]()
To už bych radši vzala kamarádku
Anonymní píše:byron píše:Zkus se vcítit do role té volané slečny…Anonymní píše:Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
pár jich znám a věř že pro ně je to pouze práce.jsou rádi když maj litr v kapse a je jim jedno za koho a za co
Kamča.dalmatinka píše:Anonymní píše:pár jich znám a věř že pro ně je to pouze práce.jsou rádi když maj litr v kapse a je jim jedno za koho a za cobyron píše:Zkus se vcítit do role té volané slečny…Anonymní píše:Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
By me zajimalo odkud ty muzes znat osobne nejake prostitutky,,???navic vsechno vis,vsechno znas,ze by nejaka zkusenost????????????,
![]()
No já jsem si naivně myslela, že takový manželský pár není takový problém.....A hlavně každá slečna má nějaké podmínky, ne? Já jsme si to přestavovala tak, že řekne tohle nedělám- neakceptuji.....Nebo že se domluví předem?
Osobně mám strach z pohlavních nemocí, takže bych byla velmi opatrná, na obou stranách barikády- nejlépe tedy neposkytovat ani nevyhládavat sexuální služby…
pokud někdo nemá jinou možnost- tak to se nedá nic dělat
Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:By me zajimalo odkud ty muzes znat osobne nejake prostitutky,,???navic vsechno vis,vsechno znas,ze by nejaka zkusenost????????????,Anonymní píše:pár jich znám a věř že pro ně je to pouze práce.jsou rádi když maj litr v kapse a je jim jedno za koho a za cobyron píše:Zkus se vcítit do role té volané slečny…Anonymní píše:Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit![]()
Zastanu se Kamči, v dnešní době, kdy to dělá každá druhá, není těžké jich pár znát. Vždyť se podívej, kolik ofiko klubů je v Praze, kolik privátů, kolik stripbarů, a potom se mrkni na webový seznamky, kolik tam je inzerátů a nabídek. A zjistíš, že to fakt dělá každá druhá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak jako pokud slečna ví dopředu o co jde a cena je dvojnásobná, tak nechápu co jí může vadit