Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Easter píše: Více
Nebo je to krásný příklad manipulace - vyznění reportáže tak, aby to jakože bylo děsně zajímavý a konfliktní.
@Bytsamsebou píše: Více
Ne, nikdo. A nikdo z nás to jako puberťák nikdy u nikoho neviděl, ani nic na VHS. Máme svatozář. ![]()
@Všechnoznám píše: Více
No hele. Koukám na to ze svého úhlu pohledu. A neumím si představit jiný důvod pro to, abych trávila celé dny přípravou těsta a pečením miniaturních pičičárniček než ten, že venku je zima a tma, v telce nic nedávají (nebo neexistuje) a já už mám tři skříně plné pletených ponožek a hrozně se nudím ![]()
@Anonym ys píše: Více
No, ale pouhé odmítání „konzumní společnosti“ je jen negace. Nikdo ti přece nebrání hledat smysl života v něčem jiném, než v konzumu.
Jenže na pouhé negaci si sotva vytvoříš a najdeš kamarády - ti se hledají na něčem pozitivním. Fajn, nebaví tě shánět „in“ kabelky a jiné „in“ doplňky, případně - co vlastně si představuješ pod konzumní společností.
Takže sis našla smysl života v čem? Až to budeš vědět, tak si třeba najdeš přátele, kteří si našli smysl života v něčem podobném, ty budeš schopna zaujmout, oni zaujmou tebe a budete si mít o čem povídat. Ale v brblání na „konzumní společnost“ nic pozitivního není.
@Liberalissima píše: Více
My ty,,křehké skleničky" používáme pořád a některé už přes 20 let. Samozřejmě některé jsou slavnostní, jiné na denní užívání (stačí ty obyčejné průhledné od Crystalexu). Ty masivní z Tesca, atd. praskaly pořád.
Neříkám, že nikdo, nikdy a nic, ale teď ta dekadence jede na plné obrátky.
Příspěvek upraven 04.11.24 v 13:12
Umím si to představit. Když jsem v hyperťáku, tak mě jímá hrůza z toho, kolik věcí je tam zbytečných.
No tak super! Jste tedy se svou volbou konzumenta spokojen/a. Ja jsem taky, ale proc teda resit, ze nekdo to na jinak?
@samadoma666 píše: VíceŘešíme konzumní společnost. Nic víc
No ale soucasti konzumni spokecnosti jsme vsichni a je dobre, ze jsou na trhu produkty pro nas vsechny.
Obecně u takovýchto diskuzí – lidi by se měli víc starat o vlastní životy a nechat ostatní, ať žijí ty svoje.
Nj, tak holt máte asi všechno lepší a úžasnější a večeříte jen na Moseru ![]()
Ohledně zkreslení co se týče dochované kinematografie to stále nemá žádnou souvislost ![]()
@Katydr píše: Více
Jenže to je u všech témat. Dle tebe:,,starej se o sebe a o druhé se nezajímej!" To je za mě jedno velké špatné! ![]()
To je samozřejmě druhá věc. Já mám teda taky IKEA sklenice, už jen pár, mám jinak každou jinou, prostě co kde zůstalo, ty IKEA se mi dost porozbíjely, když mi spadly na zem na dlažbu. To by ale ani sklářský výtvor nedal. Je fakt, že s těmi drahými zacházím jinak. A vlastně jsou k ničemu, neboť je tak, jak píšeš, vytáhnu jednou za uherský rok. Stejně jako hezké talíře. Jinak jíme z různé směsky, u které nevadí, že je do myčky dává puboš (a nevadí jim ani ta myčka).