Kouření a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3372
10.9.14 08:58

@mlop špatně jsem to tam zase vložila, ale ty se v tom vyznáš, že jo, nechce se mě to psát od znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.9.14 09:11

Petulka 1234

Petulko já miminko nečekám ale plánuji tak za dva roky nám to trvalo čtyři roky než jsem otěhotněla a měla jsem dost problémů vůbec otěhotnět takže se modlím aby bylo vše dobré. Tak dvě holky máte to je krásný :)já když vidím ty krásný oblečky na holky to je úžasný i když na kluky taky občas něco hezkého seženu. Pod stromečkem budete mít miminko jako fakt v ten termín? No bylo by to krásný ;) Ty bolesti znám i když já to měla spíše 14 před porodem malej se mi narodil 37ˇ+6 trošičku dřív ale já poznala že brzo porodím otékaly mi nohy a kleslo břicho dolů. Tak to holka ještě vydrž. Šetři se jak to jen jde já chodila stříhat do poslední chvíle…to jsem neměla blbě se mi dýchalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.9.14 09:39

@mlop nene, na termín přesně ne :lol:. Mám termín 13. listopadu, ale malá říká, že sestřičku bude mít jako skoro dáreček pod stromečkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.9.14 12:32

@Petulka1234 To je takový předběžný a největší dáreček :) máte se na co těšit…pak dej vědět až se mimčo narodí :) když budeš mít čas ju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.9.14 17:04

@mlop určitě ti dám vědět, ty jsi si vložila fotografii sama sebe, se dívám, že :)
A můžu vědět odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.9.14 10:37

@Petulka1234 ano jsem to já :mrgreen: jsem z Čelákovic nedaleko od Prahy a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
11.9.14 19:58

@mlop já od Brněnska, to je dááálka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.9.14 17:31

@Petulka1234 Tak to teda je dálka :mrgreen: A v Brně máte nějaké centrum asistované reprodukce? Já jezdila do Prahy do Iscare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.9.14 09:32

Petulka 1234 já to spletla o té asistované reprodukce to jsem měla psát někomu jinému :D při dítěti něco psát to je kolikrát něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.14 18:43

Ahoj, než jsem otěhotněla tak jsem byla kuřačka (cca 20 denně), postupně jsem s plánováním těhotenství přestávala (10 za týden). Po zjištění, že se zadařilo jsem přestala okamžitě a bez problémů. Ale pak jsem bohužel jednou neodolala a dala si cigaretu i když jsem kojila. Dávala jsem si 1cig týdně, postupně jsem zvyšovala až na 5 denně i když pořád kojím :-( Teď jsem zase přestala, nedám si už ani jednu, zajímalo by mě, jak dlouho se bud u miminka projevovat absťák kvůli nikotinu?
kouřila jsem vždy po kojení a pak jsem 2-3 hodiny čekala. Máte někdo radu nebo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
7626
27.9.14 19:08

A ono nejaky abstak ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.14 19:15

Zatím ne, ale něco takovýho jsem tady někde četla.. Já nevím, proto se ptám.

• Citovat
  • Upravit
6590
30.9.14 12:17

Ahoj holky. Jen takovy dotaz, jsem nekuracka a vzdy jsem byla, ale s kamradkou jsme se bavily na tema, co udela jedna cigareta s mlikem, ja osobne si myslim ze i jedna je zlo. A ona(taky nekuracka), si mysli, ze nic, ze je to jak s 2dcl vinka. To by zajimalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.10.14 09:07

Holky, to není zas takový zlo jako kouřit třeba 10
cigaret denně ale nic zdravého to není a do mléka se to dostane všechno hned ale po nějakém čase vyprchá. Stejně tak jako s alkoholem takže jak píše Halibar mít co nejdelší pauzy. Bohužel u novorozence to nejde tam se kojí častěji takže jedině odstříkávat a dávat čerství…a kouřit opravdu málo. Abstinenci mít dítě po pěti cigaretách nebude ale může být neklidné, plačtivé a o mléku nemluvím čím víc žena kouří tím hůře se kojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.10.14 09:15

No já jsem taky kuřák, před těhotenstvími celkem silný, ale vždy, když jsem byla těhotná a potom následně kojila jsem si to kouření tedy odpustila úplně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová